Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκοψε καρέ τα μαλλιά της όπως έκαναν πολλές από τις παίκτριες του Survivor

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκοψε καρέ τα μαλλιά της όπως έκαναν πολλές από τις παίκτριες του Survivor

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε μια αλλαγή στα μαλλιά της και μάς υπενθύμισε ότι αρκετές ακόμα παίκτριες του Survivor άλλαξαν ριζικά τα μαλλιά τους.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks και αργότερα στο Survivor το 2021 και το Survivor All Star, αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της επιλέγοντας ένα μακρύ καρέ, όπως ενημέρωσε με Instagram story της τους διαδικτυακούς της φίλους, ακολουθώντας έτσι και μία από τις τάσεις της σεζόν στα χτενίσματα.

373076582_325743809850963_7142307183327467089_n.jpg

Όμως, η συγκεκριμένη αλλαγή μάς έκανε να θυμηθούμε κι άλλες παίκτριες του συγκεκριμένου ριάλιτι, που αποχωρώντας από αυτό έκαναν μεγάλες αλλαγές στα μαλλιά τους, μιας και όπως φαίνεται το Survivor τις ενέπνευσε να κάνουν άλλη μία αλλαγή στη ζωή τους.

Αρχικά, η Ελένη Χαμπέρη ενθουσίασε τους followers της επιλέγοντας να κόψει τα μαλλιά της ένα κοντό καρέ μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star, μιας και τόνιζε εξαιρετικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, ενώ της έδωσε κι έναν «αέρα» ανανέωσης.

Και η φίλη της, όμως, η Σταυρούλα Χρυσαειδή αποφάσισε πριν από λίγες μέρες να επιστρέψει στο φυσικό χρώμα των μαλλιών της επιλέγοντας μια ζεστή, σοκολατί απόχρωση του καστανού, το οποίο αναδεικνύει τέλεια το ανοιχτό χρώμα των ματιών της αλλά και τη μαυρισμένη της επιδερμίδα. Βέβαια, όπως θα δεις και από τις φωτογραφίες που ακολουθούν η Σταυρούλα είχε αλλάξει τα μαλλιά της και μετά την πρώτη της συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης το 2022 επιλέγοντας ένα κοντό καρέ.

Στο group με τα καρέ κουρέματα, όμως είχε μπει μετά την αποβολή της από το ριάλιτι - λόγω παραβίασης των κανόνων του παιχνιδιού - και η Αφροδίτη Σκαφίδα, δείχνοντας ακόμα πιο φρέσκια κι εντυπωσιακή.

Aπό την άλλη, η Βρισηίδα Ανδριώτου μπορεί να μην έκοψε τα μαλλιά της, όπως οι πρώην συμπαίκτριές της αλλά τα άφησε πιο μακριά επιλέγοντας, ωστόσο να αποχωριστεί την καστανή τους απόχρωση και να τα βάψει κόκκινα, μοιάζοντας πραγματικά με γοργόνα.