Η Κατερίνα Στικούδη μας δείχνει για πρώτη φορά τη φουσκωμένη της κοιλιά στα γενέθλια του γιου της 

Η Κατερίνα Στικούδη μας δείχνει για πρώτη φορά τη φουσκωμένη της κοιλιά στα γενέθλια του γιου της 

Ο μικρός Βύρωνας έκλεισε τα δύο του χρόνια και η Κατερίνα Στικούδη έκανε ένα μεγάλο πάρτι για τον γιο της. Με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη να μπαίνει στην κουζίνα και να μαγειρεύει. 

Η Κατερίνα Στικούδη σε λιγότερο από τρεις μήνες θα γίνει για δεύτερη φορά μαμά, αλλά η μεγάλη της αδυναμία παραμένει ο δίχρονος γιος της Βύρωνας. Ο Σεφίφης junior είχε γενέθλια και η τραγουδίστρια διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι. Δείχνοντας μας για πρώτη φορά και τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, εν αναμονή του δεύτερου παιδιού της.

Τα γενέθλια του Βύρωνα και ο Βαγγέλης Σερίφης ανοίγει φύλλο στην κουζίνα

Η Κατερίνα Στικούδη και ο σύζυγός της Βαγγέλης Σερίφης ζουν αυτή την περίοδο μία πολύ ευτυχισμένη στιγμή τους, εν αναμονή του δεύτερου παιδιού τους. Το φύλο του μωρού η τραγουδίστρια δεν μας το έχει αποκαλύψει ακόμη - όπως έκανε και στο πρώτο - αλλά πριν από λίγες ημέρες, μοιράστηκε μαζί μας τα συναισθήματά της, τόσο για την εγκυμοσύνη, όσο και για την αναμονή που έχει ο γιος της Βύρωνας για το αδελφάκι του.

https://www.instagram.com/reel/CwmwcZvtWjN/

Και όπως είπε χαρακτηριστικά: «Αυτή η περίοδος είναι πάρα πολύ ωραία. Πέρα από αυτή την περίοδο που την περνάω, όπως και με τον Βύρωνα, πολύ όμορφα και ομαλά. Είναι κι όλα αυτά τα δημιουργικά πράγματα που γίνονται και είμαι ακόμα πιο χαρούμενη. Ο γιος μου έχει καταλάβει τι περιέχει η κοιλίτσα, θα το δουλέψουμε όμως όπως πρέπει», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star».

Η Στικούδη απάντησε στο αν θα δουλεύει σε όλη την εγκυμοσύνη και μίλησε για το φύλο του μωρού

Ο γιος της είχε πριν από δύο ημέρες τα γενέθλιά του και μόλις χθες του οργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι στο σπίτι τους, στολίζοντας το σαλόνι τους με πολύχρωμα μπαλόνια και δημιουργώντας μία υπέροχη ατμόσφαιρα. Χθες μας είχε δείξει μάλιστα πως ο Βαγγέλης Σερίφης την βοήθησε στα μαγειρέματα, ανοίγοντας μέχρι και φύλλο. Αυτός είναι ο ιδανικός σύζυγος.

Στην ανάρτησή της η Κατερίνα εκφράζει την αδυναμία της στον γιο της γράφοντας: «Ήρθες μας άλλαξες τη ζωη και σε ευχαριστούμε για αυτό. Χρόνια πολλά Βυρωνάκι μας».

https://www.instagram.com/p/Cyp0R9_tmFw/

Στις φωτογραφίες βλέπουμε για πρώτη φορά την τραγουδίστρια με φουσκωμένη κοιλιά να υποδέχεται τους φίλους της οικογένειας, που βρέθηκαν στο σπίτι για να ευχηθούν στον Βύρωνα.

stikoudikaterin_1697875252_3218333335213759780_206341927.jpg

Η τούρτα του μικρού Βύρωνα ήταν πολύχρωμη με όλους τους παιδικούς του ήρωες από τα παιχνίδια του να απεικονίζονται πάνω σε αυτήν. Το θέμα του πάρτι ήταν Muppet Show όπως αποκάλυψε η Κατερίνα.