Τρεις μήνες πριν γίνει ξανά μαμά η Κατερίνα Στικούδη πόζαρε με ένα glam look ωδή στα 00s

Τσακιρίδου Χριστίνα
Τρεις μήνες πριν γίνει ξανά μαμά η Κατερίνα Στικούδη πόζαρε με ένα glam look ωδή στα 00s

H Κατερίνα Στικούδη και ο σύζυγός της έδωσαν το παρών σε γνωστό εστιατόριο και η τραγουδίστρια έστρεψε πάνω της όλα τα φωτογραφικά φλας. Οι νέες φωτογραφίες σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και το glam look.

Σε λιγότερο από τρεις μήνες η Κατερίνα Στικούδη θα γίνει για δεύτερη φορά μαμά και μαζί με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη περιμένουν με ανυπομονησία το νέο μέλος. Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει ήδη έναν 2χρονο γιο, τον μικρό Βύρωνα ο οποίος πριν λίγες εβδομάδες γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλιά του.

Πριν λίγα 24ωρα η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για την εγκυμοσύνη της και αποκάλυψε πότε θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

«Πρώτα ο Θεός μέσα στον Φεβρουάριο, αρχές. Θα είναι Υδροχόος», δήλωσε η 38χρονη η οποία διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της ωστόσο δεν θέλει να μάθει ακόμα το φύλο του μωρού που περιμένει.

«Νιώθω, αλλά δεν θέλω να μάθω ακόμα. Είμαι στον 6ο μήνα, αλλά δεν ξέρω ακόμα αν θέλω να μάθω το φύλο του μωρού», είχε τονίσει η ίδια παλαιότερα.

Η νέα δημόσια εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Πριν λίγες ώρες η εγκυμονούσα έδωσε το παρών σε κάλεσμα του PR manager, Νεκτάριου Σκαμνάκη σε γνωστό Ασιατικό εστιατόριο των βορείων προαστίων και δείπνησε μαζί με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη και άλλους celebrities.

https://www.instagram.com/p/CzVZIUssZQn/

Μέσα από τα Instagram-stories της η 38χρονη μας έδειξε το εντυπωσιακό beauty look της σε μωβ χρώμα αλλά και τα πιάτα που επέλεξε να απολαύσει με την παρέα της.

Φορώντας flare τζιν παντελόνι με τρουκς, μωβ κορμάκι με πούπουλα, κρεμαστά σκουλαρίκια, κολιέ και ψηλοτάκουνα πέδιλα, η τραγουδίστρια μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και έδειχνε πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Η Κατερίνα Στικούδη μας δείχνει για πρώτη φορά τη φουσκωμένη της κοιλιά στα γενέθλια του γιου της

Όλες οι φορές που η τραγουδίστρια πόζαρε αλά Rihanna και παρέδωσε μαθήματα maternity style

Η Κατερίνα Στικούδη φημίζεται για τις τολμηρές και θηλυκές ενδυματολογικές της επιλογές ακόμα και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

https://www.instagram.com/p/Cyp0R9_tmFw/

Η τραγουδίστρια έχει πραγματοποιήσει αρκετές δημόσιες εμφανίσεις, επιλέγοντας κοντά μπλουζάκια και ρούχα που αφήνουν ακάλυπτη την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Στη Μάλτα βρέθηκε τον Σεπτέμβριο η Κατερίνα Στικούδη για έναν πολύ ξεχωριστό λόγο. Η δημοφιλής τραγουδίστρια άνοιξε τη μεγάλη συναυλία της Christina Aguilera και ολοκληρώνοντας την εμφάνισή της στη σκηνή έκανε την πιο απρόσμενη ανακοίνωση.

Αμέσως μετά το τέλος του εκρηκτικού της act η Κατερίνα Στικούδη πήρε το μικρόφωνο και πιάνοντας την κοιλιά της αποκάλυψε στο κοινό την δεύτερη εγκυμοσύνη της. Η 38χρονη εκμυστηρεύτηκε πως είναι τεσσάρων μηνών έγκυος και σε πέντε μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτα με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη.

https://www.instagram.com/reel/CxQ0vOENvqb/

«Έχω έναν ακόμη λόγο να θέλω να δω αυτόν τον κόσμο να γίνεται καλύτερος και πιο ευγενικός. Σε 5 μήνες θα γεννήσω το δεύτερο παιδί μου», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Πηγή κεντρικής: stikoudikaterin