Ένας ακόμη γάμος στη Γη της ελιάς και μία εγκυμοσύνη που φέρνει κοντά τον Στάθη με την Ιουλία

Κατερίνα Μπούσιου
Ένας ακόμη γάμος στη Γη της ελιάς και μία εγκυμοσύνη που φέρνει κοντά τον Στάθη με την Ιουλία

Η Αριάδνη προκαλεί ταραχή στον ανδρικό πληθυσμό της Μάνης πριν αποκαλυφθεί στη Γη της ελιάς πως είναι κόρη της Ιουλίας και του Στάθη. 

Πολλές οικογένειες θα αποκτήσουν νέα μέλη στη Γη της ελιάς και οι Βρετάκοι έχουν την τιμητική τους. Ενώ στη Μάνη γίνονται οι προετοιμασίες για έναν ακόμη γάμο, δύο μεγάλα μυστικά του Στάθη και της Ιουλίας αποκαλύπτονται. Ξαφνικά ο Πασχάλης Τσαρούχας γίνεται πολύτεκνος.

Η Αριάδνη προκαλεί και η Ιουλία αγωνιά με την εγκυμοσύνη της

Η χαμένη κόρη της Ιουλίας και του Στάθη στη Γη της ελιάς με το που φτάνει στη Μάνη, αρχίζει να προκαλεί με τη συμπεριφορά της. Όλοι πιστεύουν αρχικά πως είναι κάποιο φλερτ του Στάθη και δεν πιστεύουν την δική του εκδοχή, πως φιλοξενεί την κόρη ενός φίλου του. Η Αρετή όπως είναι φυσικό προκαλεί με τη σειρά της και διαδίδει πως είναι ερωμένη του πρώην συζύγου της και μάλιστα τόσο μικρή σε ηλικία.

Μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και να μάθουν όλοι πως είναι η χαμένη κόρη της Ιουλίας και του Στάθη, η νεαρή θα φλερτάρει τόσο με τον Μάνο όσο και με τον Χρήστο.

Με τον δεύτερο, φαινομενικά δεν έχει καμία τύχη. Γιατί έχει κάνει πρόταση γάμου στην Αφροδίτη και όλοι ετοιμάζονται στην Αρεόπολη για το ευχάριστο γεγονός.

https://www.instagram.com/p/CxqiHzVIDf4/

Όμως μπορεί η Αριάδνη τελικά να χαλάσει αυτόν τον γάμο. Αυτό υποστηρίζουν οι τελευταίες πληφορίες.

Ανάμεσα σε όσα άλλα θα συμβούν στη σειρά, το μέγα γεγονός είναι άλλο. Η μικρή επανένωση της Ιουλίας και του Στάθη, θα φέρει την εγκυμοσύνη της, όπως αποκάλυψε και πριν από λίγες μέρες, το περιοδικό Tivi Sirial. Φυσικά το πρώην ζευγάρι δεν μπορεί να πιστέψει ότι ενώ βρήκε την χαμένη του κόρη και προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, παράλληλα περιμένει και ένα ακόμη παιδί.

Ένας ξαφνικός γάμος στη Γη της ελιάς προκαλεί έκπληξη όπως και ένα γρήγορο διαζύγιο

Αυτό όμως απομακρύνει ακόμη περισσότερο την Αριάδνη, θεωρώντας ότι η βιολογική της μητέρα είναι ανεύθυνη.

https://www.instagram.com/p/CZPON8UM7MT/

Και αυτή που αισθάνεται μεγαλύτερη αμηχανία από όλες, είναι η Βασιλική. Μέχρι να κατανοήσει πως έχει μία ετεροθαλή αδελφή, ο πατέρας της περιμένει το 4ο παιδί του. Όσο για την Αρετή, δε φαντάζεσαι τι κωμικοτραγικές καταστάσεις θα ζήσουμε. Δεν θα μπορέσει με τίποτε να δεχθεί πως άλλαξε έτσι η ζωή του πρώην της απωθημένου.