Με χρυσό bralette η Κατερίνα Στικούδη σε νέα έξοδο έκανε και την αποκάλυψη για το φύλο του μωρού της

Με χρυσό bralette η Κατερίνα Στικούδη σε νέα έξοδο έκανε και την αποκάλυψη για το φύλο του μωρού της

Η Κατερίνα Στικούδη αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε πρόσφατα η Δέσποινα Βανδή και άθελά της αποκάλυψε το φύλο του παιδιού που περιμένει.

Μαμά για δεύτερη φορά θα γίνει σε λιγότερο από τρεις μήνες η Κατερίνα Στικούδη και μαζί με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη, πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η τραγουδίστρια μπορεί να βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη ωστόσο εξακολουθεί να δίνει το παρών σε κοσμικά event. Το βράδυ της Πέμπτης (09/11) η καλλιτέχνης παρευρέθηκε στα εγκαίνια του καταστήματος του Στάθη Σχίζα στο Κολωνάκι και παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

Η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού της

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες η 38χρονη αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε πρόσφατα η Δέσποινα Βανδή για τα ρούχα που έχει επιλέξει να φορά στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται με τον Γιώργο Σαμπάνη.

«Να μας πει τότε ο κόσμος τι ακριβώς πρέπει να φοράμε, πού πρέπει να πηγαίνουμε, πώς πρέπει να αναπνέουμε, πώς πρέπει να μαγειρεύουμε, πώς πρέπει να περπατάμε. Να τα λένε οι άλλοι για εμάς, τι πρέπει να κάνουμε. Πολύ εκνευρίζομαι εγώ με αυτά, δεν μου αρέσουν καθόλου όλα αυτά τα σχόλια. Παλιά δεν θύμωνα, αλλά τώρα κάτι έχω πάθει και δεν τα δέχομαι πια», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στικούδη.

Λίγο αργότερα ο δημοσιογράφος ρώτησε την τραγουδίστρια «Ποιο είναι το πιο τρελό μήνυμα ή σχόλιο που έχεις λάβει» με την ίδια να αποκαλύπτει άθελά της ότι κυοφορεί αγοράκι: «Γιατί με εκνευρίζεις τώρα εμένα και εκνευρίζεται κι αυτός και τρώω τις κλωτσιές μετά; Εγώ τι φταίω; Πες μου!», είπε με χιουμοριστική διάθεση η εγκυμονούσα.

https://www.instagram.com/p/Cyp0R9_tmFw/

Το glam look

Η Κατερίνα Στικούδη δεν διστάζει να φορά ό,τι την κάνει να αισθάνεται όμορφα και άνετα, ακόμα και σε προχωρημένη κύηση. Πριν λίγες ώρες η 38χρονη εμφανίστηκε με λευκό, skinny παντελόνι, χρυσό crop top και σιέλ σακάκι.

Το look της ολοκλήρωσαν ένα ζευγάρι χρυσοί κρίκοι και τα ασημί ψηλοτάκουνα πέδιλα με τα οποία πόζαρε στην καρδιά του Κολωνακίου.

stikoudi19.webp

Η Κατερίνα Στικούδη μας δείχνει για πρώτη φορά τη φουσκωμένη της κοιλιά στα γενέθλια του γιου της

«Αυτή η περίοδος είναι πάρα πολύ ωραία. Πέρα από αυτή την περίοδο που την περνάω, όπως και με τον Βύρωνα, πολύ όμορφα και ομαλά. Είναι κι όλα αυτά τα δημιουργικά πράγματα που γίνονται και είμαι ακόμα πιο χαρούμενη. Ο γιος μου έχει καταλάβει τι περιέχει η κοιλίτσα, θα το δουλέψουμε όμως όπως πρέπει», είπε πρόσφατα η Κατερίνα Στικούδη στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star».

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το εάν θα δουλεύει μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης η τραγουδίστρια ανέφερε χαρακτηριστικά και όπως πρέπει σε τέτοιες περιπτώσεις:

«Δόξα τω θεώ είμαι πολύ καλά, πολύ χαρούμενη. Όλα πηγαίνουν καλά, μην το γρουσουζέψουμε. Πορευόμαστε με βάση το πώς περνάνε οι βδομάδες. Να ολοκληρωθεί με το καλό αυτή η διαδικασία, αυτή η όμορφη πορεία και θα δούμε, δεν αγχώνομαι για κάτι».

Πηγή κεντρικής: ndp