H Nαταλία Δραγούμη κόντρα στα τοξικά σχόλια δεν «φοβάται» να κάνει αλλαγές στα μαλλιά της

Γεωργία Βλαχοπούλου
H Nαταλία Δραγούμη κόντρα στα τοξικά σχόλια δεν «φοβάται» να κάνει αλλαγές στα μαλλιά της

Σε όσους σχολίασαν πως τα μακριά μαλλιά της δεν συνάδουν με την ηλικία της η Ναταλία Δραγούμη είχε «απαντήσει» χρόνια πριν.

Η Ναταλία Δραγούμη δεν χωράει καμία αμφιβολία πως πέρα από εξαιρετική ηθοποιός, είναι και μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, με ένα εξαιρετικά γυμνασμένο σώμα. Η ίδια έχει ασχοληθεί με διάφορα είδη άθλησης, ωστόσο φαίνεται πως έχει ιδιαίτερη αγάπη στο beach volley, στο οποίο έκανε και πρωταθλητισμό. Βέβαια, σημαντικό ρόλο παίζει και η διατροφή της η οποία είναι άκρως μεσογειακή.

«Είχα την τύχη να διαθέτω ένα πολύ καλό DNA και ένα σκαρί που με βοηθά να έχω ένα καλό σώμα. Μετά τα 38 άρχισα να προσέχω πολύ με γυμναστική και πρόγραμμα διατροφής και με τη βοήθεια του διατροφολόγου μου, του Γιώργου Μουλίνου, έχω κατορθώσει να μην παίρνω βάρος και να διατηρούμαι σε σταθερά επίπεδα. Δεν μου αρέσει καθόλου να παίρνω κιλά» είχε δηλώσει η 50χρονη σε παλαιότερη συνέντευξή της.

https://www.instagram.com/p/Czhf9TGoOCG/

Tο τοξικό σχόλιο για τα μαλλιά της

Η ηθοποιός πάντως παρά την εντυπωσιακή της εμφάνιση δεν γλίτωσε από το φαινόμενο των ημερών, δηλαδή τα τοξικά σχόλια στα social media. Όπως δήλωσε σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα»:

«Ο καθένας ας φοράει ότι γουστάρει. Αυτό το πράγμα με το τι φοριέται στην κάθε ηλικία είναι ξεπερασμένο, το έλεγε η γιαγιά μου. Έχω μακριά μαλλιά, μου αρέσουν και μου έχουν πει "τώρα που μεγάλωσες, πρέπει να τα κόψεις". Είναι πολύ γελοίο αυτό! Η Ζωζώ Σαπουντζάκη που είναι θεά, πρέπει να κόψει τα μαλλιά της. Από τη στιγμή που εγώ νιώθω καλά, εσύ κοίτα τη δουλειά σου. Σε κάτι φωτογραφίες μού έγραφαν ότι η ηλικία μου είναι περασμένη και ότι έχω κάνει πλαστικές».

Με μακριά ή με κοντά μαλλιά η Ναταλία Δραγούμη είναι εξίσου μια πολύ όμορφη γυναίκα

Πάντως η Ναταλία Δραγούμη έχει αποδείξει πως και με πολύ κοντά μαλλιά είναι εξίσου μια πολύ όμορφη γυναίκα. Η ίδια για χάρη των ρόλων της δεν φοβήθηκε να πειραματιστεί ούτε με το μήκος τους, ούτε και με το χρώμα, αποδεικνύοντας πως δεν υπάρχουν στερεότυπα όσον αφορά την εμφάνιση μιας γυναίκας και τη θηλυκότητα που αποπνέει. Άλλωστε, η προσωπικότητα μιας γυναίκας είναι υπεράνω κάθε χτενίσματος, και όταν κάτι ευχαριστεί κάποιον - όπως εκείνη τα μακριά μαλλιά - δεν

Έτσι, όπως θα δεις στην gallery που ακολουθεί η Ναταλία Δραγούμη συμμετέχοντας στις τηλεοπτικές σειρές «Κόκκινος Κύκλος», «Η Εξαφάνιση», «Όσο υπάρχει αγάπη» και στην τανία «Ροζ Ολοταχώς» είχε αποχωριστεί τα πολύ μακριά μαλλιά της.

Η κόρη της Ναταλίας Δραγούμη κάνει διεθνή καριέρα ως μοντέλο με το νέο της πολύ κοντό hair look

Και η 20χρονη κόρη της όμως που απέκτησε με τον Eddie Roberts, η Κλειώ, δεν έχει κανένα πρόβλημα να αποχωριστεί τα μακριά μαλλιά της. Η Κλειώ έχει ξεκινήσει να κάνει την καριέρα της στο modelling όχι μόνο σε Ελλάδα και Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό. Οι αλλαγές στα μαλλιά άλλωστε, όσων ασχολούνται με τον χώρο του modelling είναι αρκετά συχνές, αφού πρέπει να ακολουθούν τις τάσεις.

Έτσι, με το νέο της κοντό καρέ look η κόρη της Ναταλίας Δραγούμη παραμένει το ίδιο εκθαμβωτική και μάλιστα θύμισε και σε αρκετούς την Kendall Jenner.