Στο συγκινητικό μήνυμα της Δανάης Μπάρκα η Σμαράγδα Καρύδη απάντησε με μπόλικη αγάπη

Η Δανάη πήγε στην παράσταση που παίζει και σκηνοθετεί η Σμαράγδα Καρύδη, «Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη».

Η Δανάη Μπάρκα είναι αρκετά ενεργή στα social media. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί με τους χιλιάδες followers της όμορφες, τρυφερές στιγμές μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Σμαράγδα Καρύδη: «Αρνούμαι το 'μαύρο', δεν μου αρέσουν οι θλιβερές ειδήσεις»

Εχθές, λοιπόν, έκανε άλλη μία ανάρτηση, μαζί με ένα πρόσωπο το οποίο έχει σε μεγάλη εκτίμηση στη ζωή της, τη Σμαράγδα Καρύδη. Πιο συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα πήγε στο θέατρο που παίζει η ηθοποιός, στην παράσταση «Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη», το οποίο έχει σκηνοθετήσει η ίδια η Σμαράγδα Καρύδη.

https://www.instagram.com/p/CuUocr-tKC7/

Τα λόγια αγάπης και θαυμασμού της Δανάης

Η αλήθεια είναι πως οι παραστάσεις που σκηνοθετεί η Σμαράγδα είναι γεμάτες ενέργεια, φως, χιούμορ και όμορφα διδάγματα για τη ζωή. Οι δύο γυναίκες μετά την παράσταση έβγαλαν μαζί μία φωτογραφία την οποία η νεαρή παρουσιάστρια μοιράστηκε στα social media. Αυτό που μας κέντρισε το ενδιαφέρον είναι τα όμορφα λόγια που έγραψε η Δανάη κάτω από τη λεζάντα της φωτογραφίας.

Survivor: Ο Φάνης επέστρεψε με νίκες και μια επική «κωλοτούμπα» που μπορεί να του στερήσει το έπαθλο

https://www.instagram.com/p/C4oPmicM3bt/

Η Σμαράγδα, η Σμαρούλα, η Σμαρώ. ♥️ Η Σμαράγδα που παίρνει κάποιες σελίδες χαρτί και τις κάνει ζωή, τις κάνει χαρά, τις κάνει έμπνευση και τρέλα. Η Σμαράγδα που πάνω στην σκηνή σκορπάει φως κι έμπνευση. Η Σμαράγδα που η αγκαλιά της είναι ακόμα μεγαλύτερη κι απ την ομορφιά της-κι αυτό είναι τεράστιο. Η Σμαράγδα που χορεύει, τραγουδάει, σκηνοθετεί, παίζει και σε μαγεύει με τα ταλέντα της. Η Σμαράγδα όταν ξεκινούσα να σπουδάζω θέατρο ονειρευόμουν να παίξουμε μαζί, και τώρα ονειρεύομαι να με σκηνοθετήσει. Η Σμαράγδα που είναι σμαράγδι και η “μαριχουάνα” της είναι όντως, η καλύτερη. Σμαραγδάκι, είσαι υπέροχη..κι όταν το μοιράζεσαι, αυτό πολλαπλασιάζεται! Σε αγαπω 😍

Αμέσως η φωτογραφία γέμισε με τα πιο όμορφα και τρυφερά σχόλια από γνωστούς και φίλους, ενώ σχολίασε και η ίδια η Σμαράγδα με μπόλικη αγάπη.

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα πιο εύστοχα σχόλια της φωτογραφίας. Ρίξε μία ματιά…

Πάολα και Παολίνα Ζογλοπίτη σε σπάνια φωτογραφία τώρα τις απόκριες -Μοιάζουν σαν αδερφές