Survivor 2024: Η viral ατάκα του Αλέξη Παππά, το νέο επάγγελμα της Ασημίνας και ο hot ελαιοπαραγωγός

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor 2024: Η viral ατάκα του Αλέξη Παππά, το νέο επάγγελμα της Ασημίνας και ο hot ελαιοπαραγωγός

Το trailer των παικτών του Survivor κυκλοφόρησε και οι fans του παιχνιδιού έκαναν τα πιο εύστοχα σχόλια.

Τρεις μέρες πριν την πρεμιέρα του Survivor 2024 και τα trailer διασήμων και μαχητών που κυκλοφόρησαν το βράδυ της 3ης Δεκεμβρίου σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως από τους fans του ριάλιτι.

Αν πίστευες πως το κοινό που παρακολουθούσε το Survivor όλες τις προηγούμενες χρονιές με το τέλος του Survivor All Star δεν θα ήθελε να ξαναδεί τους στίβους μάχης και τις παραλίες στον Άγιο Δομίνικο κάνεις λάθος, αφού όλο το παιχνίδι είναι βασισμένο πάνω στους παίκτες που θα διεκδικήσουν το έπαθλο και οι φετινές επιλογές φαίνεται πως έχουν κεντρίσει ήδη το ενδιαφέρον του κοινού. Σε αυτό βέβαια, έχουν παίξει ρόλο και οι αλλαγές στους κανόνες, μιας και όπως λέει χαρακτηριστικά και ο Γιώργος Λιανός «το παιχνίδι φέτος παίζεται αλλιώς».

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Είναι πολλά τα λεφτά του James Καφετζή: Γιατί δεν πάει στο Survivor και ο ρόλος του Γιώργου Λιανού

Τα epic σχόλια στα trailer των διασήμων και των μαχητών

Όπως σου είπα λοιπόν, τα trailer των παικτών κυκλοφόρησαν.

Πρώτα είδαμε το trailer των διασήμων, με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να είναι πλέον «sports manager» στο επάγγελμα από ποδοσφαιρίστρια και αθλήτρια στίβου που είχαμε δει να γράφουν στο βιογραφικό της στις προηγούμενες συμμετοχές της, την Κατερίνα Δαλάκα να λέει πως φέτος θα δούμε μια διαφορετική εκδοχή της - παρότι είναι η 4η συμμετοχή της στο ριάλιτι - και τον Αλέξη Παππά να εμφανίζεται στο τέλος ως ο απόλυτος πρωταγωνιστής στέλνοντας τα «φιλάκια ρουφηχτά» του προς τους αντιπάλους του.

https://www.instagram.com/reel/C1pjKlEMwBH/

Αυτά ήταν και τα highlights από το συγκεκριμένο trailer τα οποία δεν άφησαν ασχολίαστα οι fans του ριάλιτι με τους ποιο πολλούς να αναρωτιούνται πόσες φορές ακόμα θα δούμε άραγε την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου να βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο αλλά και ποιο θα είναι το επόμενο επάγγελμα που θα «κάνει» η Ασημίνα σε επόμενη συμμετοχή της στο παιχνίδι. Παράλληλα, η επιστροφή του Αλέξη Παππά κέντρισε ήδη το ενδιαφέρον του κοινού, αφού μην ξεχνάς πως ως ντουέτο μαζί με τον Τριαντάφυλλο, στο Survivor το 2021 ήταν το αντίπαλο δέος του James Καφετζή, οπότε ως προς το κομμάτι της ίντριγκας η συγκεκριμένη επιλογή παίκτη ήταν απόλυτα εύστοχη.

Το trailer των διασήμων σχολίασαν όμως και δύο πρώην παίκτες του Survivor. Πρώτος ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος παρότι φέτος η γυναίκα του, Όλγα Πηλιάκη είναι μία από τους συμμετέχοντες έδειξε για ακόμα μια φορά πόσο ανώτερος και fair play παίκτης είναι, αφού ευχήθηκε σε όλους «καλή επιτυχία».

413991796_341087475449432_7501934498495004695_n.jpg

Στην συνέχεια ο Λάμπρος Κωνσταντάρας που βρέθηκε στο Survivor το 2022, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του που ξεκινάει πάλι το παιχνίδι γι' αυτό κι έγραψε «Πάμε λίγο». Άλλωστε, θα είναι ο βασικός σχολιαστής του παιχνιδιού στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ενώ θα σχολιάζει και στα social media του τα όσα θα γίνονται όπως είπε.

413997601_933144221561742_7477817989682091906_n.jpg

Μετά το trailer των διασήμων σειρά είχαν οι μαχητές.

https://www.instagram.com/reel/C1pmQ4qsKcE/

Από εκεί το κοινό ξεχώρισε τον Σκωτσέζο «Φραγκολιά» - ο οποίος μάλιστα όπως θυμήθηκαν οι fans είχε παίξει και στο Deal - αλλά και ο hot ελαιοπαραγωγός από την Εύβοια. Είναι ακόμα βέβαια, η αρχή και οι μαχητές είναι άτομα τελείως άγνωστα στο τηλεοπτικό κοινό οπότε θα πρέπει να ξεκινήσει το παιχνίδι για να δούμε ποιοι από αυτούς θα είναι που θα έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Οι αλλαγές στους κανόνες

Το παιχνίδι φέτος παίζεται αλλιώς, όπως λένε όλοι και είναι κάτι που ισχύει αφού δεν θα υπάρχει πλέον η ψηφοφορία του κοινού που θα κρίνει ποιος παίκτης συνεχίζει και ποιος όχι. H χαμένη ομάδα θα πηγαίνει σε συμβούλιο και αφού οι παίκτες ψηφίσουν ποιους παίκτες θέλουν να αποχωρήσουν, αυτός που θα αποχωρεί τελικά θα είναι μέσα από κάποιο αγώνισμα.

Επομένως, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα κινηθούν οι παίκτες και ποια θα είναι η στρατηγική τους, αφού οι πιο αδύναμοι αγωνιστικά δεν θα είναι ασφαλείς και το ποσό που παίρνουν για κάθε βδομάδα παραμονής τους στο Survivor είναι αρκετά καλό για να αποχωρήσουν νωρίς.