Επιτέλους! Ο Ryan Gosling αποφάσισε να αποθεώσει την Eva Mendes

Πατούλια Κατερίνα
Επιτέλους! Ο Ryan Gosling αποφάσισε να αποθεώσει την Eva Mendes
Invision

«Γνώρισα το κορίτσι των ονείρων μου και έχω δύο ονειρεμένα παιδιά», είπε ο Gosling στην ομιλία του για το βραβείο Kirk Douglas στο Santa Barbara International Film Festival.

Ο Ryan Gosling είναι ευγνώμων για τη ζωή που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια, είναι περήφανος για την καριέρα του αλλά πάνω και πιο πολύ από όλα, είναι ενθουσιασμένος για τη γυναίκα του και τα παιδιά του.

Στην ομιλία του 43χρονου, στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Santa Barbara, όταν ο ηθοποιός πήρε το βραβείο Kirk Douglas, ο Ryan αποφάσισε να κάνει μια αναδρομή σε όσα τον οδήγησαν να γίνει ηθοποιός για να καταλήξει στο πιο σημαντικό στοιχείο της ζωής του, την οικογένειά του.

Τα 3 κορίτσια των ονείρων του

Ο Ken από την Barbie ξεκίνησε την ομιλία του με ένα σχετικό τρακ, τονίζοντας με χιούμορ πως θα έπρεπε να έχει πιει λίγη παραπάνω σαμπάνια προτού ανέβει στο βήμα. Και κάπου εκεί, ανάμεσα στο όνειρο να γίνει ηθοποιός από τότε που ήταν παιδί, στους σπουδαίους ρόλους και στις μεγάλες συνεργασίες και ερμηνείες, ο Gosling είπε:

«Ονειρεύτηκα μια μέρα να κάνω ταινίες και οι ταινίες έκαναν τη ζωή μου ένα όνειρο. Κυρίως, είχα την ευκαιρία να συναντήσω το κορίτσι των ονείρων μου, την Eva Mendes και να αποκτήσω δύο ονειρεμένα παιδιά» και κάπου εκεί λιώσαμε.

Britain The Gray Man Screening

Η Eva Mendes αποκάλυψε τον λόγο που δεν εμφανίζεται ποτέ στο κόκκινο χαλί με τον Ryan Gosling

Η Eva Mendes είναι ζευγάρι 13 χρόνια τώρα με τον Ryan. Η Mendes και ο Gosling άρχισαν να βγαίνουν το 2011 με τη σχέση τους να γίνεται γνωστή μετά από μια έξοδό τους στο California Adventure Park της Disneyland το ίδιο έτος. Τον Σεπτέμβριο του 2014 έγιναν γονείς για πρώτη φορά με την ηθοποιό να φέρνει στον κόσμο την κόρη τους, Esmeralda Amada, ενώ το 2016 υποδέχθηκαν τη δεύτερη κόρη τους, Amada Lee.

ryan.jpg

Μιλώντας πρόσφατα στο βρετανικό περιοδικό GQ, ο Gosling μίλησε για την οικογενειακή ζωή του και πώς βλέπει τα πράγματα τώρα που είναι γονιός.

«Ο χρόνος, γενικά, είναι κάτι το οποίο σκέφτομαι συχνά τώρα. Τα παιδιά μου μεγαλώνουν τόσο γρήγορα σε σημείο που χρειάζεται να δίνω προσοχή στον χρόνο, με τρόπο που δεν το έκανα μέχρι τώρα», τόνισε ο Ryan, ο οποίος το 2017, είχε παραλάβει το βραβείο καλύτερου ηθοποιού είχε πει:

«Την ώρα που εγώ τραγουδούσα και έπαιζα το πιάνο και είχα μια από τις ωραιότερες κινηματογραφικές εμπειρίες μου, η γυναίκα μου μεγάλωνε την κόρη μας, ήταν έγκυος στη δεύτερη και προσπαθούσε να βοηθήσει τον αδερφό της που πάλευε με τον καρκίνο. Εάν εκείνη δεν τα είχε αναλάβει όλα αυτά έτσι ώστε εγώ να έχω αυτή την εμπειρία, σίγουρα θα ήταν κάποιος άλλο εδώ πάνω αντί για μένα, επομένως σε ευχαριστώ γλυκιά μου. Στις κόρες μου Amada και Esmeralda, σας αγαπάω. Εάν μπορώ, θα ήθελα να αφιερώσω αυτή τη στιγμή στη μνήμη του αδερφού της, Juan Carlos Mendes»

Γιατί δεν κάνουν κοινές εμφανίσεις;

Η soon to be 50χρονη ηθοποιός είχε αποκαλύψει πέρσι γιατί δεν κάνει κοινές εμφανίσεις με τον Gosling. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα Instagram reel με σκηνές από το 2012 και την ταινία The Place Beyond the Pines – την πρώτη ταινία που έκανε με τον Ryan Gosling. Σε σχόλιο, λοιπόν, που έκανε στο post της η 49χρονη ηθοποιός ανέφερε ότι νιώθει «άνετα να ποστάρει» φωτογραφίες με εκείνη και τον άντρα της που ήδη είναι διαθέσιμες στο κοινό.

«Τι cool σχόλιο, σε ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά η Eva Mendes απαντώντας σε έναν θαυμαστή που εξέφρασε την επιθυμία του να δει μαζί εκείνη και τον σύζυγό της στην προώθηση της ταινίας Barbie, στην οποία συμμετέχει ο Ryan Gosling.

«Αλλά δεν κάνουμε μαζί αυτά τα πράγματα», πρόσθεσε η Mendes. Και συνέχισε: «Νιώθω άνετα να ποστάρω- όπως έχω ποστάρει και αυτές τις φωτογραφίες- μόνο ό,τι είναι διαθέσιμο ήδη εκεί έξω». Σε άλλο σχόλιο η διάσημη ηθοποιός ανέφερε ότι εκείνη και ο Gosling ήταν «μαζί στο κόκκινο χαλί μόνο όταν κάναμε προώθηση της ταινίας μας το 2012».

https://www.instagram.com/reel/C2E8xWWLzbO/

«Η μαγεία υπάρχει στ’ αλήθεια. Δεν γνωριστήκαμε στο set. Η μαγεία ξεκίνησε καιρό πριν αλλά εδώ είναι μια μικρή δόση μαγείας που αποτυπώθηκε στην κάμερα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Eva Mendes.

Παρότι δεν ξέρουμε αν Ryan και Evα έχουν παντρευτεί, την πεποίθηση αυτή ενέτεινε και ένα τατουάζ στον καρπό της Eva Mendes, το οποίο έγραφε στα ισπανικά De Gosling, δηλαδή Κυρία Gosling.

https://www.instagram.com/reel/C1FmUz7Sq08/