Η Jenna Dewan μαμά ξανά με τον Steve Kazee κι εσύ θυμάσαι ακόμα τον πρώην της Channing Tatum

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Jenna Dewan μαμά ξανά με τον Steve Kazee κι εσύ θυμάσαι ακόμα τον πρώην της Channing Tatum
Steve Kazee and Jenna Dewan arrive at the Vanity Fair Future of Hollywood event, Thursday, March 24, 2022, at Mother Wolf in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP) Invision

Με ένα βίντεο μέσα στην μπανιέρα αποκάλυψε η Jenna Dewan πως περιμένει το τρίτο της παιδί, αφού με εκείνον είχε ήδη μια κόρη ενώ με τον Steve Kazee έχει έναν ακόμα γιο.

Μ' έναν ευφάνταστο τρόπο η Jenna Dewan, η πρώην σύζυγος του Channing Tatum αποκάλυψε την 3η εγκυμοσύνη της. Η ηθοποιός και χορεύτρια που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Step Up, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα βίντεο που ακούει τον - επίσης ηθοποιό και τραγουδιστή - αρραβωνιαστικό της Steve Kazee να τραγουδάει με την κιθάρα του, όσο εκείνη απολαμβάνει το μπάνιο της.

Και κάπου εκεί το πλάνο που τραβούσε αποκάλυψε εσκεμμένα και την αρκετά φουσκωμένη κοιλιά της, ανακοινώνοντας έτσι τα ευχάριστα νέα στους followers της, ενώ στη λεζάντα της έγραφε: «Λέτε αν μου κάνει καντάδα κάθε βράδυ το παιδί να πάρει τη φωνή του;».

https://www.instagram.com/reel/C2NYFUyRSWn/

Αυτή είναι η τρίτη εγκυμοσύνη για την Jenna Dewan, όμως είναι το δεύτερο παιδί της με τον Steve Kazee, αφού μαζί έχουν ακόμα έναν γιο, τον 3χρονο Callum. Παράλληλα, η ίδια από τον γάμο της με τον Channing Tatum έχει και μία κόρη, την 10χρονη Everly.

https://www.instagram.com/p/C1AK8aYp8E4/

Μετά το προσωπικό βίντεο που κυκλοφόρησε η Jenna Dewan, κυκλοφόρησε και το εξώφυλλο που έκανε στο περιοδικό Romper, με ένα διάφανο μακρύ φόρεμα που φυσικά αναδείκνυε την κοιλίτσα της.

https://www.instagram.com/p/C2NYgaaAHNX/

Ωστόσο, από ένα μικρό απόσπασμα που κυκλοφόρησε από τη συνέντευξή της στο περιοδικό η 43χρονη Jenna Dewan δήλωσε πως αυτή θα είναι η τελευταία εγκυμοσύνη της.

Αυτή είναι η τελευταία φορά. Υπάρχει λοιπόν λίγη χαρά και λίγη λύπη. Πραγματικά προσπαθώ να τα απολαμβάνω όλα και να μην προσπαθώ να περάσω απλώς τις μέρες.

Η Jenna ήταν παντρεμένη με τον Channing από το 2009 έω τον Απρίλιο του 2018 που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, οριστικοποιώντας το διαζύγιό τους τον Νοέμβριο του 2019. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα της ταινίας του Step Up το 2006, ενώ η κόρη τους η Everly γεννήθηκε τον Μάιο του 2013.

Μετά τον χωρισμό της από τον Tatum, η Jenna και ο Steve επιβεβαίωσαν το ειδύλλιό τους τον Οκτώβριο του 2018, ανακοινώνοντας τον αρραβώνα τους τον Φεβρουάριο του 2020. Λίγο αργότερα, τον Μάρτιο του 2020 υποδέχτηκαν τον γιο τους, τον Callum.

Μην νομίζεις όμως ότι και ο Channing τα «έβαψε μαύρα» που η Jenna προχώρησε στη ζωή της. Ο 43χρονος αρραβωνιάστηκε την 35χρονη ηθοποιό Zoe Kravitz με την οποία είναι ζευγάρι από το 2021, ενώ αρραβωνιάστηκαν τον Οκτώβριο του 2023.

462966d9-zoe_channing.jpeg