Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου γιόρτασε τα γενέθλιά της με girty look, αγαπημένους φίλους και τον Γιάννη της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου γιόρτασε τα γενέθλιά της με girty look, αγαπημένους φίλους και τον Γιάννη της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου γιόρτασε τα γενέθλιά της με αγαπημένα πρόσωπα. Το girly look, η «σιγή ιχθύος» κατά την αποχώρηση και το λαμπερό πάρτι.

Τα 36α γενέθλιά της γιόρτασε τη Δευτέρα (05/02) η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Νέο Κόσμο.

Το μοντέλο-παρουσιάστρια διοργάνωσε ένα πάρτι σε στενό κύκλο, όπου φίλοι, συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα έδωσαν το παρών για να της ευχηθούν, να την τιμήσουν και να διασκεδάσουν μαζί της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγινε 36 ετών με το πιο girly look

Πριν από μερικές ώρες η οικοδέσποινα του «Shopping Star» υποδέχθηκε τους καλεσμένους της και έσβησε τα κεράκια της girly τούρτας της.

https://www.instagram.com/p/C3C3IVjN8_g/

Για την περίσταση η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε mini off shoulder φόρεμα σε baby pink χρώμα, με puff sleeve μανίκια που την κολάκευαν ιδιαίτερα. Το μακιγιάζ και το ανάλαφρο χτένισμά της ολοκλήρωσαν το look με τον ωραιότερο τρόπο.

1707209882456-28698731-iliana14.jpg

Ο Στέλιος Κουδουνάρης και ο Δημήτρης Σκουλός φωτογραφήθηκαν με την εορτάζουσα και της έστειλαν εγκάρδιες ευχές.

1707210220311-121065196-Screenshot-2024-02-06-110146.png

Στο πλευρό της 36χρονης βρισκόταν διαρκώς ο σύντροφός της, Γιάννης Καραβασάνης που δεν έπαψε να χαμογελά, γιορτάζοντας την αγαπημένη του. Ο γοητευτικός αρχιτέκτονας και το μοντέλο έχουν ένα θυελλώδες love story, το οποίο όπως φαίνεται δεν είχε λήξει ποτέ.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερα στιγμιότυπα.

Το μοντέλο-παρουσιάστρια ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του πρώην συζύγου της, με τον οποίο είχαν παντρευτεί το 2015 στο Los Angeles. Ο γάμος τους έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο στη συνέχεια χώρισαν και το μοντέλο επέστρεψε στην Ελλάδα. Το ερωτευμένο ζευγάρι έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του και πέρασαν ένα ανέμελο καλοκαίρι στα Κουφονήσια. Όλα δείχνουν πως ο έρωτάς τους δυναμώνει και η παρουσιάστρια δεν διστάζει να τονίσει πόσο ευτυχισμένη είναι στο πλευρό του αγαπημένου της.

Η αναδρομή της Κατερίνας Καραβάτου στο παρελθόν οδήγησε σε μία διαπίστωση την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Σε συνέντευξή της στην Φαίη Σκορδά και την εκπομπή «Πρωινό μας» η Ηλιάνα είχε αποκαλύψει: «Δεν ισχύει ότι είχα παντρευτεί για να βγάλω βίζα. Έχω πράσινη κάρτα στην Αμερική λόγω δουλειάς. Παντρεμένη ήμουν. Με τον Γιάννη Καραβασάνη είχαμε παντρευτεί. Δεν ήταν για δικούς μου λόγους. Είχαμε παντρευτεί για να λύσουμε ένα μικρό πρόβλημα ώστε να μπορούμε να βρισκόμαστε πιο εύκολα. Έχουν ακουστεί πολλά και διάφορα. Ήμασταν μαζί, ερωτευμένοι. Ταξίδια, Αμερικές κτλ. Ήμασταν επτά χρόνια μαζί. Τώρα ήμασταν και πάλι μαζί», δήλωσε η πρώην κριτής του GNTM.

Το άβολο σκηνικό με τους δημοσιογράφους

Κατά την αποχώρησή της από το σημείο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αντίκρισε τηλεοπτικά συνεργεία που την περίμεναν έξω από το μαγαζί, για να της αποσπάσουν δηλώσεις. Το μοντέλο-παρουσιάστρια δεν θέλησε να να πει το παραμικρό στους δημοσιογράφους, και επιβιβάστηκε σιωπηλά στο αυτοκίνητο.

Πηγή κεντρικής: ilianapapageorgiou