H Maria Menounos έκανε ηλιοθεραπεία αλλά η άποψή της περί αντηλιακού προκάλεσε αντιδράσεις

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Maria Menounos έκανε ηλιοθεραπεία αλλά η άποψή της περί αντηλιακού προκάλεσε αντιδράσεις

H Maria Menounos μοιράζεται αυθόρμητα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η νέα makeup free φωτογραφία και τα σχόλια.

Η Maria Menounos έχει σχέση λατρείας με τα social media και λόγω της δουλειάς της είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram όπου μοιράζεται υλικό με τους 1 εκατομμύριο διαδικτυακούς της φίλους.

Η 45χρονη ποστάρει συχνά off duty στιγμιότυπα από τη ζωή της, σπάνιες φωτογραφίες με τον σύζυγο και την κόρη της αλλά και αυθόρμητες σκέψεις για απλά ζητήματα της καθημερινότητας.

H Maria Menounos έκανε ηλιοθεραπεία και δίχασε τους fans

Πριν από λίγα 24ωρα η παρουσιάστρια αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον ηλιόλουστο καιρό για να μαυρίσει, κάνοντας ηλιοθεραπεία. Φορώντας ένα καφέ στράπλες μαγιό η Menounos πόζαρε στον φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ, αποδεικνύοντάς μας πόσο φυσικά όμορφη είναι.

https://www.instagram.com/p/C2-ojEYp4lm/

«Απολαμβάνω τον ήλιο με το γυμνό μου δέρμα... χωρίς αντηλιακό! Ξέρω ότι αυτό μπορεί να ακούγεται τρομακτικό σε κάποιους, ειδικά επειδή μας λένε ότι το να μην προστατεύουμε το δέρμα μας είναι κακό. Αλλά από ό,τι μαθαίνω, στην πραγματικότητα δεν είναι, απλά χρειάζεται να μάθετε τον ασφαλή τρόπο προετοιμασίας και χρήσης του δέρματός σας, ειδικά κατά την ανατολή και τη δύση του ήλιου :) Στην πραγματικότητα, θα μπορούσε το αντηλιακό να προκαλεί περισσότερο κακό παρά καλό; Ενώ μιλούσα με τον Dr. Jack Kruse και δουλεύοντας με την Dr. Alison, έμαθα ότι η χρήση αντηλιακού στην πραγματικότητα μπλοκάρει το δέρμα σου από το να κάνει βασικά πράγματα για να τρέξει σαν να φτιάχνεις μελανίνη και βιταμίνη D αλλά αυτά είναι μόνο η αρχή των εκπληκτικών οφελών της για την υγεία. Χωρίς να χρησιμοποιείτε το δέρμα σας όπως είναι σχεδιασμένο από τη φύση, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερα προβλήματα. Όπως είπε ο Dr. Kruse, αν ο ήλιος ήταν τοξικός, γιατί η φύση απαιτεί από εμάς να τον κάνουμε να φτιάξει βιταμίνη D; Ο ήλιος έχει τόσες πολλές θεραπευτικές ιδιότητες και χρησιμοποιώντας αντηλιακό σταματάμε τους εαυτούς μας από το να αποκτήσουμε αυτά τα οφέλη. Ξεκίνησα να προετοιμάζω το δέρμα μου πολύ πριν από ένα χρόνο όταν η Dr. Alison μοιράστηκε μαζί μου ότι ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμάσω το δέρμα μου για εκείνη την ημέρα είναι να ξυπνήσω με την ανατολή του ήλιου και να βγω έξω για περίπου 12 λεπτά, για να έχω πλήρης ηλιακό φάσμα στο δέρμα μου! Αυτό σημαίνει όχι επαφές, γυαλιά, αντηλιακό, τίποτα ανάμεσα σε σένα και τον ήλιο. Μόλις το κάνετε αυτό με μέτρο, μπορείτε να αυξήσετε τον χρόνο σας έξω και να αρχίσετε να βλέπετε τη μαγεία να συμβαίνει! (Και το δέρμα σου μπορεί να χειριστεί σωστά τον ήλιο). Το έκανα αυτό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μου (αλλά μόνο επειδή είχα προετοιμάσει το δέρμα μου καλά στο παρελθόν) και με έκανε να νιώθω υπέροχα! Το θέμα είναι να πάρεις το φως του ήλιου ακριβώς το πρωί. Αν είστε περίεργοι/τρομοκρατημένοι όπως ήμουν εγώ αρχικά, ακούστε το σημερινό επεισόδιο του @healsquad με τη Dr. Alison όπου πραγματικά το εξηγεί διεξοδικά! Ο σύνδεσμος είναι στις ιστορίες μου και στο healsquad.com 🌞 ΥΓ. έχουμε πολλές έρευνες για να υποστηρίξουμε αυτό που θα μοιραστούμε και εμείς. Μπορεί να μην είναι για όλους αλλά για εμάς που κάνουμε τα θεραπευτικά μας ταξίδια και χρειαζόμαστε τη βοήθεια, νομίζω ότι αξίζει να εκπαιδευτείς και να πάρεις την απόφαση που νιώθεις ότι είναι η καλύτερη για σένα. Προφανώς βλέπεις το δικό μου! :)», έγραψε η Maria Menounos στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Τα σχόλια των fans

Οι θαυμαστές της 45χρονης διχάστηκαν με την παραπάνω τοποθέτηση αφού αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να διαφωνήσουν μαζί της παραθέτοντας επιχειρήματα ενώ άλλοι απλά σχολίασαν τη φυσική της ομορφιά.

«Κακή συμβουλή», «αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο», είναι μόνο μερικά από τα σχόλια.

Οι μάχες της Menounos με τον καρκίνο, τον διαβήτη και την υπογονιμότητα: 5 φορές που μας ενέπνευσε

Λίγο αργότερα η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ τρυφερή φωτογραφία στην οποία κρατά αγκαλιά την κόρη της και έγραψε: «Δεν είναι ό,τι καλύτερο η αγκαλιά; Μου έλειψες μικρή μου».

Η κόρη των Menounos-Undergaro θα πάρει ελληνικό όνομα και θα βαπτιστεί Αθηνά.

https://www.instagram.com/p/C3A2GxRpOQT/

Η 45χρονη έχει μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για τον αγώνα της να αποκτήσει παιδί αλλά και για την απόφασή της να γίνει μαμά μέσω παρένθετης μητέρας.

«Σήμερα ο Kevin έστειλε τελικά τα χαρτιά μας στην εταιρεία με παρένθετες μητέρες. Ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα να έχουμε γύρω μας μικρές Μαρίες και Kevin», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Menounos το 2018 στο People.

Η Maria Menounos και ο σύζυγός της έχουν ενεργή παρουσία στα social media και ποστάρει αρκετά συχνά οικογενειακά στιγμιότυπα, χαρίζοντάς μας πολύ τρυφερές φωτογραφίες.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλες τις φωτογραφίες του ζευγαριού με την κόρη του.

Πηγή κεντρικής: mariamenounos