Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου γιόρτασε νωρίτερα τον Άγιο Βαλεντίνο με το ρομαντικό μήνυμα του συντρόφου της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου γιόρτασε νωρίτερα τον Άγιο Βαλεντίνο με το ρομαντικό μήνυμα του συντρόφου της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά και η Βίκυ Καγιά, η Βάσω Λασκαράκη, η Μαριέττα Χρουσαλά και πολλές άλλες celebrities που γιορτάζει την ημέρα του Άγιου Βαλεντίνου.

H πιο ρομαντική ημέρα του χρόνου έφτασε - aka η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου - και πολλοί γνωστοί Έλληνες και Ελληνίδες από το πρωί που ξημέρωσε η 14η Φεβρουαρίου ξεκίνησαν να δημοσιεύουν στα social media τους διάφορα posts γεμάτα αγάπη με τους συντρόφους τους.

Το ρομαντικό μήνυμα του Γιάννη Καραβασάνη στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργιου θα έλεγε κανείς πως «πρόλαβε στη στροφή» τις υπόλοιπες γνωστές Ελληνίδες, αφού από το βράδυ της προηγούμενης του Άγιου Βαλεντίνου δημοσίευσε στο Instagram της το πολύ ρομαντικό βίντεο που της έστειλε ο σύντροφός τςη Γιάννης Καραβασάνης, με ένα ζευγάρι ηλικιωμένων και τον άντρα να φτιάχνει τα μαλλιά της γυναίκας. Ήταν άραγε ένας τρόπος να της πει πως θέλει να είναι για πάντα μαζί;

Η ίδια πάντως ήταν πολύ χαρούμενη και στη λεζάντα έγραψε: «Χαρούμενη (νωρίτερα) ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου επειδή μόλις μου έστειλε αυτό)».

423036348_402690562354061_588678964081595436_n.jpg

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν γνωρίστηκε τα τελευταία σχεδόν δύο χρόνια με τον σύντροφό της. Οι δυο τους υπήρξαν παντρεμένοι και ήταν μαζί για 7 χρόνια. Η ίδια είχε αναφέρει το 2022 για τη σχέση της με τον Γιάννη Καραβασάνη στην Φαίη Σκορδά:

«Με τον Γιάννη Καραβασάνη είχαμε παντρευτεί. Δεν ήταν για δικούς μου λόγους, το είχαμε κάνει για να λύσουμε ένα μικρό πρόβλημα και να μπορούμε να βρισκόμαστε πιο εύκολα. Έχουν ακουστεί πολλά και διάφορα για αυτόν τον γάμο, ήμασταν μαζί κι ερωτευμένοι. Ταξίδια, Αμερικές κλπ. Ήμασταν 7 χρόνια μαζί. Τώρα ναι, ήμασταν και πάλι μαζί. Μας έφαγε η φαγούρα τότε και τώρα, μάλλον μας πέρασε».

Οι Ελλήνιδες γιόρτασαν τον έρωτα

Δεν ήταν βέβαια, μόνο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο στα social media της.

Η Βίκυ Καγιά, έχοντας πρόσφατα διαψεύσει τις φήμες χωρισμού από τον Ηλία Κρασσά δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία τους στο Instagram προφίλ της γράφοντας: «O παντοτινός μου Βαλεντίνος».

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για το πιο ωραίο στοιχείο στον γάμο της και η Σταματίνα Τσιμτσιλή συμφώνησε

https://www.instagram.com/p/C3UnQu3ogbH/

Kαι η Ελένη Χατζίδου όμως, έκανε ένα σταθερό post στο Instagram της με τον Ετεοκλή Παύλου κι ένα μήνυμα που ήταν γεμάτο έρωτα:

«Σ' αγαπώ γιατί κάθε μέρα με κάνεις καλύτερο άνθρωπο... Σ' αγαπώ γιατί δίνεις νόημα στο παραμικρό... Σ' αγαπώ γιατί είσαι αυτός που φοβόμουν ακόμη και να ονειρευτώ... Σ' αγαπώ γιατί δίνεις χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα... Σ' αγαπώ γιατί είσαι το καλύτερο παράδειγμα για το παιδί μας... Σ' αγαπώ και όσες ζωές και αν είχα,πάλι εσένα θ αγαπούσα...Το για πάντα μαζί σου είναι λίγο».

https://www.instagram.com/p/C3Uutx0tEWl/

H Mαριέττα Χρουσαλά γράφοντας «Για πάντα» ανέβασε μια πολύ ρομαντική φωτογραφία με τον Λέοντα Πατίτσα να φιλιούνται στο ηλιοβασίλεμα.

https://www.instagram.com/p/C3Uo-RetFCt/

H Βάσω Λασκαράκη από την άλλη δημοσίευσε ένα βίντεο με πολλές στιγμές της με τον Λευτέρη Σουλτάτο κι ευχήθηκε το πιο σωστό στους followers της για την ημέρα: «Αγαπηθείτε. Όχι μόνο σήμερα … κάθε μέρα».

https://www.instagram.com/reel/C3UhvpVtGqz/

H Ρούλα Ρέβη επίσης με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της με τον Αποστόλη Τότσικα

«Να είστε πάντα ερωτευμένοι με τη ζωη, να μαλώνετε με υγεία και χιούμορ, να σκέφτεστε πως σίγουρα υπάρχει κάποιος για εσάς αλλά αν δεν έρχεται να μην λυσσάτε στο ψάξιμο και όταν τον βρείτε να είστε πανέτοιμοι πια για όλους τους συμβίβασμους με την απόλυτη θέληση σας!!! Αυτό για σήμερα και για κάθε μέρα
Απόστολε σου στέλνω μήνυμα πως σε αγαπώ και θα το φωνάζω» έγραψε στην ανάρτησή της η φωτογράφος με τον Αποστόλη Τότσικα να γράφει στα σχόλια «Ανταποδίδω Ρούλα».

https://www.instagram.com/p/C3UfnGDoBkW/