Η Μαρίνα Σάττι έκανε σκηνική πρόβα και το κοινό έδωσε μία καλή ιδέα για το τραγούδι της Eurovision

Τζένη Ντεμιράι
Η Μαρίνα Σάττι έκανε σκηνική πρόβα και το κοινό έδωσε μία καλή ιδέα για το τραγούδι της Eurovision

«Πρώτη σκηνική πρόβα σήμερα με χορογράφο και χορευτές, έχω κολλήσει στην κίνηση και ήθελα να κάνω λίγο engage στα social επειδή έτσι», έγραψε η Μαρίνα Σάττι στο Instagram.

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν μάθουμε το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στον 68o Διαγωνισμό της Eurovision. Μπορεί να απομένουν περίπου δύο εβδομάδες, μέχρι τις 7 Μαρτίου και την κυκλοφορία του τραγουδιού, που όπως όλα δείχνουν έχει τον τίτλο «Ζάρι», ωστόσο οι fans δείχνουν να μην μπορούν να περιμένουν άλλο και να ανυπομονούν να ακούσουν το κομμάτι που θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι στο Μάλμε της Σουηδίας τον ερχόμενο Μάιο.

Η ίδια, πάντως, θέλησε να δώσει το παρών μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, με μία ανάρτηση που έδειξε ότι προχωρά δυναμικά στις απαραίτητες προετοιμασίες.

Η τραγουδοποιός ανέβασε τρεις φωτογραφίες, τις οποίες, όπως ενημέρωσε, τράβηξε καθώς βρισκόταν κολλημένη στην κίνηση. Αυτό που έγινε αντιληπτό πάντως με τις εικόνες της είναι ότι έχει μπει για τα καλά στο mood που χρειάζεται ένας ευρωπαϊκός διαγωνισμός. Φορώντας ένα ροζ καπέλο που γράφει Ελλάς, η Μαρίνα Σάττι έδειξε ότι ψυχολογικά και στιλιστικά τουλάχιστον- είναι έτοιμη να εκπροσωπήσει την Ελλάδα!

https://www.instagram.com/p/C3kIlVio6fm/

Στην περιγραφή της ανάρτησής της αποκάλυψε ότι η ομάδα της κάνει σήμερα 20 Φεβρουαρίου την πρώτη σκηνική πρόβα με χορευτές.

«Πρώτη σκηνική πρόβα σήμερα με χορογράφο και χορευτές, έχω κολλήσει στην κίνηση και ήθελα να κάνω λίγο engage στα social επειδή έτσι», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Μαρίνα Σάττι αποκάλυψε ότι το τραγούδι της Eurovision 2024 είναι η καλύτερη δουλειά της

Ο ενθουσιασμός, η ανυπομονησία και η ιδέα για teaser πριν την ανακοίνωση του τραγουδιού

Οι Έλληνες fans της Eurovision έχουν ενθουσιαστεί φέτος με τη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι στον διαγωνισμό της Eurovision, γεγονός που φάνηκε και από τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της. Πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να ενθαρρύνουν τη Μαρίνα και να της στείλουν τη θετική τους ενέργεια. «Έτσι θα βγούμε και εμείς στους δρόμους 12 Μαΐου πρώτα ο Θεός», έγραψε κάποιος, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που της έγραψαν «καλή τύχη» ή «πάμε δυνατά». «Πιστεύω ότι θα δώσει η παρουσία σου μεγάλη αξία στην Eurovision επιτέλους να πάει και ένα τραγούδι ποιοτικό να μας μαγέψει, εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά», σχολίασε ένας ακόμα.

Άλλοι πάλι φάνηκε να ανυπομονούν λίγο περισσότερο να κρίνουν το τραγούδι. Ένα σχόλιο μάλιστα έδωσε την ιδέα να βγει τις επόμενες μέρες ένα teaser. «Ένα teaser σε κανένα τριήμερο περιμένουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο συγκεκριμένος χρήστης του διαδικτύου.

«Έλα τελείωνε, βγάλ’ το επιτέλους, μας γκάστρωσες λες και είναι ο κρυμμένος θησαυρός ψάχνουμε από εδώ από εκεί για να ακούσουμε μια νότα, μας ενθουσίασες καλά καλά που θα είσαι η εκπρόσωπος μας και τώρα μας έχεις με το τσιγκέλι», ανέφερε κάποιος ακόμα που ανυπομονεί να ακούσει το τραγούδι, έχοντας εμφανώς χιουμοριστική διάθεση.