Μήπως η Jennifer Aniston αρραβωνιάστηκε; Ένα μονόπετρο φούντωσε τις φήμες

Τζένη Ντεμιράι
Μήπως η Jennifer Aniston αρραβωνιάστηκε; Ένα μονόπετρο φούντωσε τις φήμες

Τα ξένα μέσα ενημέρωσης έφεραν στο επίκεντρο την ερωτική ζωή της Jennifer Lopez και η «πέτρα του σκανδάλου» είναι ένα δαχτυλίδι!

Μήπως η Jennifer Aniston αρραβωνιάστηκε; Μπορεί ατράνταχτές αποδείξεις να μην υπάρχουν, ωστόσο, η δημοφιλής ηθοποιός πυροδότησε σχετικές συζητήσεις με την απόφασή της να φορέσει ένα μεγάλο διαμαντένιο δαχτυλίδι στα βραβεία SAG, που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου.

Η 55χρονη πρωταγωνίστρια της σειράς «The Morning Show» μπορεί να έχασε τη νίκη από την Elizabeth Debicki και το «The Crow», με αποτέλεσμα να μην τιμηθεί για τον ρόλο της στη σειρά που φέρνει στο επίκεντρο όσα συμβαίνουν πίσω από τις τηλεοπτικές κάμερες, ωστόσο κατάφερε να σταθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των μέσων ενημέρωσης.

Οι εμφανίσεις στα SAG Awards 2024 δεν απογοήτευσαν ούτε φέτος- Τα εντυπωσιακά looks στο κόκκινο χαλί

O λόγος που κέντρισε το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης η Jennifer Aniston

Η Jennifer ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή στην απονομή. Επιλέγοντας να φορέσει ένα ασημένιο maxi φόρεμα, το οποίο αγκάλιαζε τέλεια τη σιλουέτα της, έκλεψε τις εντυπώσεις.

Jennifer Aniston

Αυτό, βέβαια, που έκανε μεγαλύτερη αίσθηση ήταν το κόσμημά της. Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια της σειράς «Τα Φιλαράκια» φορούσε ένα δαχτυλίδι με ένα μεγάλο λαμπερό διαμάντι στο κέντρο του.

30th Annual SAG Awards - Arrivals

Δεν είναι γνωστό αν η Jennifer Aniston έχει κάποια σχέση αυτή την περίοδο και φαίνεται ότι έχει να συνδεθεί ερωτικά με κάποιον τουλάχιστον πέντε χρόνια, ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε ξένα μέσα ενημέρωσης, όπως την Daily Mail να επικεντρωθούν στο δαχτυλίδι, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο η star του Hollywood να μας εκπλήξει με έναν μελλοντικό γάμο.

Οι αναμνήσεις από τα παιδικά της χρόνια δεν την άφησαν να πει το «ναι» σε έναν γάμο

Πέρσι η Jennifer Aniston είχε μιλήσει για την επιρροή που ασκούν στην ερωτική της ζωή τα βιώματα της παιδικής της ηλικίας. Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι τα δύσκολα παιδικά της χρόνια δεν της έχουν επιτρέψει να πει το «ναι» σε έναν πιθανό γάμο.

«Ήταν πάντα λίγο δύσκολες για μένα οι σχέσεις. Νομίζω επειδή ήμουν κάπως μόνη», εξομολογήθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο WSJ. Magazine το 2023.

«Δεν ξέρω. Οι γονείς μου, το να βλέπω τη σχέση της οικογένειάς μου, δεν με έκανε να πάω προς τα εκεί», πρόσθεσε.

ANNISTON

Ο πατέρας της Jennifer Aniston έφυγε από τη ζωή το Νοέμβριο του 2022, παντρεύτηκε με τη μητέρα της, Nancy, το 1965, αλλά τελικά το ζευγάρι χώρισε όταν η Jennifer ήταν εννέα ετών.

Η Aniston έχει παραδεχτεί ότι το διαζύγιο των γονιών της την επηρέασε σε μεγάλο βαθμό και την έκανε να αισθάνεται μόνη.

«Δεν μου άρεσε η ιδέα να θυσιάσεις αυτό που ήσουν ή αυτό που χρειαζόσουν, οπότε δεν ήξερα πραγματικά πώς να το κάνω αυτό. Έτσι ήταν σχεδόν ευκολότερο να είμαι κάπως μόνος μου. Οπότε δεν είχα καμία πραγματική εκπαίδευση σε αυτό το δούναι και λαβείν...», είχε πει με αφοπλιστική ειλικρίνεια στην ίδια συνέντευξη.

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP