Η Κατερίνα Ζαρίφη πόζαρε με την «αδερφή» της κι όλοι τα είδαν διπλά

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Κατερίνα Ζαρίφη πόζαρε με την «αδερφή» της κι όλοι τα είδαν διπλά

Η Κατερίνα Ζαρίφη επιβεβαίωσε με την ανάρτησή της την έρευνα που θέλει τους φίλους που διαλέγουμε να μοιάζουν μαζί μας εξωτερικά και όχι μόνο.

Την Κατερίνα Ζαρίφη την απολαμβάνουμε καθημερινά στην μεσημεριανή εκπομπή του Open, Οδός Ζαρίφη 2. Τις ώρες ωστόσο, που είναι πιο χαλαρή από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις βρίσκει χρόνο για να περνάει όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα της άτομα. Ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια στη ζωή της λοιπόν, πέρα απο την οικογένειά της, είναι και οι φίλοι της, τους οποίους υπεραγαπά. Οι φίλοι είναι άλλωστε η οικογένεια που επιλέγουμε.

Κανείς δεν είναι άτρωτος και η Ζαρίφη το έχει επιβεβαιώσει όσες φορές μίλησε για δυσκολίες ζωής

1709200806499-248446069-zarifious_1708602618_3308321008702796238_6108174.jpg

«Είναι ευλογία να δουλεύεις με φίλους. Αν γνωρίζεις πού τελειώνει η φιλία και πού αρχίζει η δουλειά, τότε κανένα πρόβλημα. Ίσα ίσα που στο φίλο μπορείς εύκολα να πεις τους προβληματισμούς σου και να γνωρίζεις πώς πρέπει να φερθείς σε κάθε άνθρωπο. Άλλωστε οι παρέες κάνουν τη διαφορά» είχε πει σε συνέντευξή της η ίδια αφού αρκετές φορές ειχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με άτομα που έγιναν φίλοι της ή ήταν ήδη από την αρχή.

Η ανάρτηση που μπέρδεψε τους followers

Πάντως, η αγάπη της φάνηκε και στην πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram για τα γενέθλια της κολλητής της ή της «sis» της, όπως έγραψε.

«Ηappy Birthday sis! You are a star! Σ' αυτά που έρχονται...Και ξεκίνησαν...Γιατί τώρα αρχίζεις» ευχήθηκε η Κατερίνα Ζαρίφη στη φίλη της, Γεωργία Βουδούρη, δημοσιεύοντας κάποιες κοινές τους φωτογραφίες.

zarifious_1709158420_3312983449835664375_6108174.jpg

Βέβαια, κάτι λίγο το «sis» στο post της παρουσιάστριας, κάτι ότι εκείνη κι η φίλη της μοιάζουν αρκετά, πολλοί τα είδαν «διπλά» και μπερδεύτηκαν θεωρώντας πως είναι η πραγματική αδερφή της.

Η Κατερίνα Ζαρίφη ωστόσο, δεν είναι η μόνη που μοιάζει εξωτερικά με την κολλητή της και υπάρχει εξήγηση γι' αυτό και μάλιστα επιστημονική. Σύμφωνα λοιπόν, με την έρευνα του Νικόλα Χρηστάκη, Ελληνοαμερικανού καθηγητή Κοινωνιολογίας και Ιατρικής του Πανεπιστημίου Yale το 2014 τα άτομα που επιλέγουμε για φίλους μας, δεν μας μοιάζουν μόνο εξωτερικά αλλά και γονιδιακά.

Όσον αφορά πάντως, την πραγματική αδερφή της, τη Δέσποινα - η οποία είναι κατά δύο χρόνια μεγαλύτερή της - μοιάζει ακόμα πιο πολύ, όπως ήταν αναμενόμενο με την παρουσιάστρια.