Survivor: Έκανε η Δαλάκα τη «δαλακία» της, είπε ο Τριαντάφυλλος και όλοι συμφώνησαν μαζί του

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Έκανε η Δαλάκα τη «δαλακία» της, είπε ο Τριαντάφυλλος και όλοι συμφώνησαν μαζί του

Η στρατηγική της Δαλάκα κατάφερε να αναδείξει μόνο την Χρύσα, ενώ όλοι μιλούν για την κίνηση του James που δεν ήταν και τόσο δίκαιη.

Στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor μπορεί να είχαμε τον αγώνα επικοινωνίας και την μονομαχία αποχώρησης, είχαμε όμως και τις κινήσεις δύο πολύ αγαπητών παικτών που δίχασαν το τηλεοπτικό κοινό και σχoλιάστηκαν ως επί το πλείστον αρνητικά. Πρόκειται για την Κατερίνα Δαλάκα και τον James Καφετζή.

Survivor: Η «καμένη» ασυλία και η θυματοποίηση της Ασημίνας που δεν έπεισε κανέναν

Τα κλεμμένα «μπόλας»

Ξεκινώντας από τον παίκτη των Μπλε, κατά τη διάρκεια του αγώνα επικοινωνίας ο Γκιουλέκας πέταξε τα «μπόλας» στον James, ώστε να τα πάρουν κρυφά στην καλύβα τους και να προπονηθούν, αφού ήταν πολύ δύσκολο, όπως διαπίστωσαν στον αγώνα να το «βρουν» με τον συγκεκριμένο στόχο.

Αυτό από αρκετούς fans του παιχνιδιού θεωρήθηκε αθέμιτος ανταγωνισμός, αφού οι Μαχητές θα είχαν την ευκαιρία να εξασκηθούν καλύτερα σε αυτόν τον στόχο συγκριτικά με τους Διάσημου. Ωστόσο, κάποιοι που έχουν παρακολουθήσει όλους τους κύκλους του ριάλιτι επιβίωσης θυμήθηκαν πως κι άλλοι παίκτες είχαν κάνει κάτι αντίστοιχο, όπως ο Ηλίας Γκότσης, ο Μπόγδανος αλλά και ο Άρης Σοϊλέδης, οι οποίοι είχαν κλέψει από τον στίβο μάχης με τη σειρά τους από έναν κρίκο. Μάλιστα, ο Άρης Σοϊλέδης είχε πάρει τον κρίκο σπίτι του και προπονούσε την Μαρία Αντωνά πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο.

Επομένως, μπορεί κάποιοι να μίλησαν για παραβίαση των κανόνων ή για τιμωρία που πρέπει να λάβει ο James από την παραγωγή, όμως όπως φάνηκε κάτι τέτοιο συνέβαινε σε όλους τους κύκλους και δεν ήταν κάτι το οποίο ήταν άξιο ποινής.

Η στρατηγική της Δαλάκα ανέδειξε την Χρύσα

Από την άλλη η Κατερίνα Δαλάκα σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους χρήστες του Twitter/X, αφού με την επιλογή του στόχου που έκανε για την μονομαχία δεν ευνοήθηκε η Έλενα Αμανατίδου από την ομάδα της αλλά η Χρύσα από τους Μαχητές, με αποτέλεσμα οι Διάσημοι να χάνουν άλλον έναν παίκτη.

Survivor: Η στρατηγική της Δαλάκα δίχασε το κοινό και το σχόλιο του Μπάρτζη «ξύπνησε» παλιές κόντρες

Οι πρώην Survivors σχολίασαν αρνητικά τη συγκεκριμένη κίνηση, με τον Τριαντάφυλλο να λέει πως άδικα «χαντακώθηκε» η Έλενα Αμανατίδου από τη «φίλη» της αλλά και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να «βγάζει το καπέλο» στην Χρύσα, η οποία απέδειξε στη Δαλάκα ότι δεν είναι τελικά και τόσο αδύναμη κι ας μην είναι αθλήτρια.