Το lunchbox και το πρωινό που ετοιμάζει η Kylie Jenner για τα παιδιά της το ζηλέψαμε κι εμείς

Πατούλια Κατερίνα
Το lunchbox και το πρωινό που ετοιμάζει η Kylie Jenner για τα παιδιά της το ζηλέψαμε κι εμείς

Την επόμενη φορά που θα πεις πως δεν έχεις χρόνο να για να φτιάξεις το ταπεράκι των παιδιών, πάρε ιδέες και δανείσου όρεξη από την Kylie Jenner.

Τι σόι μαμά είναι η Kylie Jenner όταν κλείνουν οι πόρτες του σπιτιού της και μένει με τα δύο παιδιά της, Stormie και Aire;Όπως φαίνεται είναι μια μαμά όπως όλες, που σηκώνεται νωρίτερα, φτιάχνει το ταπεράκι για το σχολείο αλλά και το πιάτο με λαχταριστό πρωινό όπως όλες μας.

Λαχταριστά pancakes και αγγουράκια σε σχήμα αστεριού!

Η 25χρονη Kylie, μαμά της 6χρονης Stormie και του 2χρονου Aire μπήκε από νωρίς στα βάσανα του κολατσιού και ξεκινάει τη ρουτίνα της από το πρωί, ετοιμάζοντας το ταπεράκι της κόρης της ακριβώς όπως κι εμείς.

Η Kylie μας έδειξε πώς ακριβώς ψήνει κάθε πρωί τα pancakes στο τηγάνι και πώς ξυπνά γλυκά τα παιδιά της και ετοιμάζει τη Stormie για το σχολείο χωρίς καμία βοήθεια από δεκάδες νταντάντες όπως κάποιος θα φανταζόταν.

Πώς το πρόσωπο της Kylie Jenner έγινε viral στο Tik Tok για λάθος λόγους

Οι συμβουλές της Jenner για τη μητρότητα:

Η Kylie Jenner έχει υπάρξει λαλίστατη για τις προσκλήσεις της μητρότητας και το πώς μεγαλώνει σε τόσο νεαρή ηλικία δύο παιδιά. Η 25χρονη συμβούλευσε όλες όσες παλεύουν με τα συναισθήματά τους να «ζήσουν τη στιγμή, ακόμα κι αν είναι επίπονη», αλλά και «να ζήσουν αυτήν τη μετάβαση χωρίς να φοβούνται τα επακόλουθα».

«Θα έλεγα σε αυτές τις γυναίκες να μην παρασκέφτονται τα πράγματα και να ζουν όλα τα συναισθήματα της στιγμής στο έπακρον. Ξέρω, σε αυτές τις στιγμές νομίζεις ότι δεν θα περάσει, ότι το σώμα σου δεν θα είναι ποτέ ίδιο με το παρελθόν, ότι δεν θα είσαι ποτέ η ίδια.

Δεν είναι αλήθεια: οι ορμόνες, τα συναισθήματα σε αυτό το στάδιο είναι πολύ, πολύ πιο δυνατά και μεγάλα από εσένα. Το ρίσκο είναι να χάσεις όλα τα ωραία πράγματα της μητρότητας».

Η Jenner έχει μιλήσει στο παρελθόν για τα συναισθήματά της μετά τον τοκετό, αποκαλύπτοντας και πόσο υπέφερε.

Συγκεκριμένα, σε ένα επεισόδιο του Keeping Up With The Kardashians τον Οκτώβριο του 2022, η Kylie Jenner παραδέχθηκε στην αδελφή της, Kendall Jenner, ότι για 3 ολόκληρες εβδομάδες μετά την απόκτηση του γιου της έκλαιγε ασταμάτητα.

«Ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι και το κεφάλι μου πονούσε τόσο πολύ. Ήταν πραγματικά σκληρό», ξεκαθαρίζοντας ότι «άρχισε να νιώθει καλύτερα 6 εβδομάδες μετά τον τοκετό».

https:

Μιλώντας για τη δεύτερη γέννα της, η τηλεπερσόνα παραδέχθηκε πως «δυσκολεύεται» με τη μητρότητα λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αυτή η εμπειρία είναι λίγο πιο δύσκολη σε σχέση με εκείνη που είχα με την κόρη μου. Δεν είναι εύκολο, ούτε πνευματικά, ούτε ψυχικά, ούτε σωματικά. Είναι τρελό. Και ναι, δεν ήθελα να επιστρέψω στην παλιά μου ζωή χωρίς να το πω αυτό».

Στη συνέχεια η Jenner, απευθύνθηκε στις μαμάδες που αισθάνονται το ίδιο λέγοντάς τους να μη συγκρίνουν ποτέ τον εαυτό τους με όσα βλέπουν στο Internet.

«Εμείς οι μαμάδες, που τα βιώνουμε τώρα όλα αυτά, μπορεί να ψάξουμε στο Ίντερνετ και να δούμε πως είναι πιο εύκολο για κάποιους ανθρώπους και να πιεστούμε παραπάνω. Να ξέρετε πάντως, για εμένα δεν είναι εύκολο.

Αν δεν είσαι καλά, είναι ΟΚ να μην είσαι καλά. Εγώ όταν κατάλαβα ότι με αυτόν τον τρόπο, με πίεζα περισσότερο, θύμιζα συνεχώς στον εαυτό μου πως δημιούργησα έναν άνθρωπο, ένα πανέμορφο, υγιές ανθρωπάκι. Πρέπει να πάψουμε να πιεζόμαστε και να νομίζουμε πως πρέπει να "επιστρέψουμε πίσω στα κανονικά μας, τόσο εμφανισιακά, όσο και πνευματικά. Σας στέλνω την αγάπη μου».

Η Kylie Jenner μετανιώνει για τις πλαστικές στην εφηβεία και φοβάται μη γίνει η κόρη της σαν εκείνη

H αλήθεια της Kylie για τις πλαστικές επεμβάσεις

Στο φινάλε των «Kardashians» η 25χρονη εξομολογήθηκε πως θα ράγιζε η καρδιά της αν η 6χρονη κόρη της, Stormi, έκανε πλαστική επέμβαση σε νεαρή ηλικία όπως εκείνη.

«Προφανώς, έχω μια κόρη και θα μου ραγίσει την καρδιά αν ήθελε να φτιάξει το σώμα της στα 19 της. Eίναι το πιο όμορφο πράγμα».

Η Jenner συνέχισε λέγοντας ότι θέλει απλώς να είναι η «καλύτερη μαμά και το καλύτερο παράδειγμα» για τα παιδιά της.

«Μακάρι να μπορούσα να είμαι εκείνη και να τα κάνω όλα διαφορετικά επειδή δεν θα άγγιζα τίποτα», κατέληξε.