Survivor με Δαλάκα - Ασημίνα σε κρίση και τον James άφαντο μετά τις φήμες για αποχώρηση

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor με Δαλάκα - Ασημίνα σε κρίση και τον James άφαντο μετά τις φήμες για αποχώρηση

Η τριάδα φωτιά της Κόκκινης ομάδας αρχίζει να διασπάται αλλά όλοι απορούν γιατί στο τρέιλερ δεν φαίνεται ο James.

Ένα από τα σχετικά ήρεμα επεισόδια ήταν αυτό που παρακολούθησαν οι fans του Survivor το βράδυ της 12ης Μαρτίου, αν εξαιρέσεις ότι λίγες ώρες νωρίτερα ο Ντάφυ μέσω του Instagram του είχε πετάξει τη «βόμβα», ότι ο James Καφετζής βρίσκεται στο ξενοδοχείο κι όχι στην καλύβα των Μαχητών γιατί σκέφτεται να αποχωρήσει. Σύμφωνα, μάλιστα με τα updates του Τριαντάφυλλου ο James δεν είχε πάρει ακόμα την τελική του απόφαση αλλά ήταν σε διαπραγματεύσεις.

Survivor 2021 ξανά; Ο James θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς και ο Ντάφυ απάντησε με 4 λέξεις

Πού είναι ο James; O Ντάφυ επιβεβαιώνεται

Βλέποντας βέβαια, την νίκη των Μπλε στον τρίτο αγώνα ασυλίας με τον James και την Σταυρούλα να φέρνουν «πριγκιπικά» τον νικητήριο πόντο στην ομάδα τους πολλοί ήταν αυτοί στο Χ - πρώην Twitter, που θεώρησαν πως όλα αυτά περί αποχώρησης του Καφετζή ήταν μάλλον φήμες, αφού μπορεί οι νέες ομάδες να τον απογοήτευσαν (μιας και οι Διάσημοι κατά γενική ομολογία ενισχύθηκαν πολύ περισσότερο από τους Μαχητές), το γεγονός όμως ότι κατάφεραν να κερδίσουν στον αγώνα ήταν ένα σημάδι ότι ακόμα κι έτσι η ομάδα του θα ανταπεξέλθει.

Στο τρέιλερ ωστόσο, του Survivor που θα βλέπαμε στιγμιότυπα από τον τέταρτο αγώνα ασυλίας και πλάνα από το συμβούλιο που θα ακολουθούσε - όπως γινόταν κάθε φορά μέχρι τώρα - είδαμε κάτι τελείως διαφορετικό. Πλάνα μακρινά στους παίκτες κατά τη διάρκεια του αγώνα, πουθενά το run του James - ενώ πάντα πρωταγωνιστούσε - και αντί για πλάνα από το συμβούλιο, το τρέιλερ τελείωσε με τον τσακωμό της Χρύσας με την Δώρα.

Ο Ντάφυ είχε πει στα stories σχετικά με τον James πως δεν θα είναι στο τέταρτο συμβούλιο παρών, εφόσον βρίσκεται στο ξενοδοχείο και διαπραγματεύεται το αν θα συνεχίσει στο παιχνίδι ή όχι. Με το τρέιλερ αυτό μάλλον επιβεβαιώθηκε ο ίδιος και μάλιστα το σχολίασε και στο Instagram του, για όλους εκείνους που βλέποντας τον James να παίζει τόσο καλά και να κερδίζει θεώρησαν τα λεγόμενά του «ράδιο αρβύλα».

423766517_376508135151184_2279326010594639171_n.jpg

Η τριάδα φωτιά αρχίζει να σβήνει

Πέρα όμως, από τις εξελίξεις για την παραμονή του James στο ριάλιτι είχαμε και μια ενδιαφέρουσα συζήτηση ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και την Ασημίνα, η οποία έληξε με σπόντα της Δαλάκα στην άλλοτε φίλη της αλλά και τις περίεργες σκέψεις της Ασημίνας για σκευωρία πίσω από την πλάτη της.

Είναι διπρόσωπη η Δαλάκα στο Survivor; Η επίθεση Σοϊλέδη και η απάντηση του Twitter/X

Τι συνέβη όμως;

Λίγο πριν την έναρξη του τρίτου αγώνα ασυλίας ο Αλέξης Παππάς ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιανό για να πει την άποψή του για την ψηφοφορία των Μαχητών που είχε γίνει στο δεύτερο συμβούλιο της εβδομάδας. Εκεί από το πουθενά η Ασημίνα είπε να σταματήσουν να συζητάνε και να προχωρήσουν με τον αγώνα ασυλίας διακόπτοντας τον συμπαίκτη της και ουσιαστικά ακυρώνοντάς τον.

Ο Παππάς αισθάνθηκε άσχημα και ήθελε να το συζητήσει on camera μαζί της, όπως και με την υπόλοιπη νέα ομάδα τους, μετά το τέλος του αγώνα. Η Ασημίνα τότε του τόνισε πως δεν κατάλαβε ότι πειράχτηκε και πως θα μπορούσε να το συζητήσει μαζί της off camera. Εκεί ήταν που η Κατερίνα Δαλάκα βρήκε την ευκαιρία να της πει πως κι εκείνη σε μια δική τους διαφωνία είχε κάνει το ίδιο. Μάλιστα, στην προσωπική της συνέντευξη η Δαλάκα είπε πως η Ασημίνα δεν μπορεί να «κουνάει το δάχτυλο» σε κάποιον, όταν έχει κάνει το ίδιο λίγο καιρό πριν.

Από την άλλη η Ασημίνα στη δική της συνέντευξη άφησε να εννοηθεί πως η Κατερίνα Δαλάκα απ' όταν έγινε η αλλαγή στις ομάδες - όπως κι ο Αλέξης Παππάς - έχουν αλλάξει συμπεριφορά και για εκείνη ήρθε πάλι στην εξίσωση ο James Καφετζής και τα σχέδιά του για να την εκνευρίσει.

Το κοινό βέβαια, δεν βλέπει πουθενά τον James ως υπαίτιο σε αυτή την διαφωνία, βλέπει όμως καθαρά ότι η τριάδα των Διάσημων αρχίζει να σπάει και να επιβεβαιώνεται πως Δαλάκα - Ασημίνα σίγουρα δεν είναι φίλες.

Να θυμηθούμε ωστόσο, πως ο James μετά το τέλος ενός αγώνα είχε πει πως η Ασημίνα θέλει να γίνει Δαλάκα και πως την ζηλεύει, κάτι που πριν αλλάξουν οι ομάδες είχαν εμμέσως πλην σαφώς σχολιάσει και ο Σάββας Γκέντσογλου με τον Αλέξη Παππά δίνοντας δίκιο στον παίκτη των Μαχητών.