Ο «όρος» που έβαλε ο James για να μείνει στο Survivor και η απογοήτευση στο Twitter/X

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο «όρος» που έβαλε ο James για να μείνει στο Survivor και η απογοήτευση στο Twitter/X

Μετά το «θρίλερ» στα social media σχετικά με το αν ο James Καφετζής μένει ή φεύγει από το παιχνίδι, ο πληροφοριοδότης Ντάφυ έδωσε την απάντηση.

Τι κι αν είχαμε τον τέταρτο αγώνα ασυλίας στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της 13ης Μαρτίου, οι fans του παιχνιδιού στα social media ενδιαφέρονταν μόνο να μάθουν αν θα παραμείνει ο James Καφετζής, γι' αυτό και «κρέμονταν από τα χείλια» του Γιώργου Λιανού.

Survivor με Δαλάκα - Ασημίνα σε κρίση και τον James άφαντο μετά τις φήμες για αποχώρηση

Ύστερα από τις πληροφορίες του Τριαντάφυλλου στο Instagram ο James Καφετζής δεν θα βρισκόταν στο συγκεκριμένο επεισόδιο, επειδή ήθελε να φύγει από το παιχνίδι μετά την αλλαγή των ομάδων (η οποία ευνοούσε περισσότερο την ομάδα των Διασήμων) και γι' αυτό βρισκόταν στο ξενοδοχείο για διαπραγματεύσεις με τους υπεύθυνους του ριάλιτι. Ο παρουσιαστής λοιπόν, του Survivor αρκέστηκε μόνο στο να πει ότι ο συγκεκριμένος παίκτης βρισκόταν για εξετάσεις, κάτι που δεν άρεσε στους fans του παιχνιδιού.

423903877_1603871540355089_3300189982011907684_n.jpg

Και δεν ήταν μόνο ο James που έλειπε. Στη συνέχεια, και αφού έχασαν τον τέταρτο αγώνα ασυλίας οι Μαχητές είχαμε το συμβούλιο του νησιού. Εκεί είδαμε ότι έλειπε και η Σταυρούλα, η οποία ύστερα από την αναμέτρησή της με την Αναστασία των Κόκκινων και την παράβασή της τελευταίας - που κανένας από τους διαιτητές του παιχνιδιού δεν εντόπισε - έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο αρνούμενη να παίξει.

Και για εκείνη η ενημέρωση ήταν πως λόγω ενός τραυματισμού της βρισκόταν στον γιατρό.

Το περίεργο βέβαια, είναι όπως πρόσεξαν πολλοί ότι στο συμβούλιο, ενώ κι άλλες φορές έλειπαν παίκτες κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, αυτή την φορά δεν ακούσαμε να λέει ο Γιώργος Λιανός πως ο James και η Σταυρούλα ψήφισαν κι έχει τις ψήφους τους στα χέρια του, κάτι που δείχνει ότι πραγματικά υπήρξε κρίση με τους συγκεκριμένους παίκτες.

Ο Ντάφυ είπε για παραμονή James - Ποιος είναι ο όρος του;

Ο Ντάφυ πάντως έδωσε το update για το αν παραμένει ο James ή όχι τελικά στο παιχνίδι μέσα από ένα Instagram story του ενημερώνοντας όσους πιστεύουν και όσους δεν πιστεύουν τα λεγόμενά του πως ο Kαφετζής τελικά παραμένει στο παιχνίδι, αλλά θα τον δούμε ξανά στο επεισόδιο της Κυριακής.

423766460_370045092531098_6163400493596325380_n.jpg

Βέβαια, στα social media πολλοί ήταν αυτοί που έγραψαν πως ο Γιώργος Γκιουλέκας - κολλητός φίλος του James που μετά την αλλαγή ομάδων βρέθηκε στους Διάσημους - αλλά και η Αναστασία θα μεταφερθούν στην ομάδα των Μπλε, επίσης στο επεισόδιο που θα δούμε την Κυριακή.

Αν ισχύει αυτό, ίσως η μεταφορά των δύο παικτών στην ομάδα του James ήταν και το «τυράκι» που χρειαζόταν για να παραμείνει. Να έχει δηλαδή, τον κολλητό του ξανά μαζί του αλλά και μια εξελισσόμενη καλή παίκτρια στην ομάδα του, αφού το γυναικείο κομμάτι της Μπλε ομάδας μετά την αλλαγή ομάδων είναι αυτό που υστερεί.

Η Δαλάκα «κινεί» τα νήματα στο Survivor; Έξαλλο το κοινό με τον τραυματισμό και την αχώριστη κλίκα

Αυτό βέβαια, για όσους παρακολουθούν το Survivor βάζει στην ίδια θέση τον James Καφετζή με την Κατερίνα Δαλάκα, που φήμες ήθελαν να είναι η «υπεύθυνη» για την αλλαγή των ομάδων ως «αγαπημένο παιδί» της παραγωγής. Φαίνεται λοιπόν, ότι δύο είναι οι παίκτες που κανείς δεν τους χαλάει χατίρι.

Η απογοήτευση των fans του παιχνιδιού για τους τραυματίες

Δεν είναι μόνο ότι ο James και η Κατερίνα Δαλάκα φαίνεται να «κινούν»για πολλούς τα νήματα στο φετινό Survivor, είναι πως για πρώτη φορά έχουμε τραυματίες για πάνω από έναν μήνα, που επί της ουσίας «φυτοζωούν» σε βάρος των υπόλοιπων παικτών.

Στο Survivor 2024 κι εσύ θα μπορούσες να επιβιώσεις: 3 τουλάχιστον λόγοι που το αποδεικνύουν

Ο Φάνης, η Ασημίνα κι ο Σάββας Γκέντσογλου έχουν υπερβεί το όριο των δύο εβδομάδων αποχής από τους αγώνες, κάτι που σε προηγούμενους κύκλους δεν είχε συμβεί. Αυτό έχει απογοητεύσει και εκνευρίσει με έναν τρόπο τους fans του παιχνιδιού που δεν βλέπουν ούτε δυνατές μονομαχίες ούτε όμως και να αποχωρεί κανείς από αυτούς. Ακόμα κι η Κατερίνα Δαλάκα τις τελευταίες βδομάδες μία μπαίνει να παίξει και μία όχι, αφού κι αυτή έχει τραυματιστεί στον αυχένα.

Αναφορικά πάντως με την μονομαχία αυτής της εβδομάδας και το ποια παίκτρια θα παραμείνει προτεινόμενες είναι η Ευγενία, η Χρύσα και η Μαριλίνα από τους Μαχητές και η Άιρα από τους Διάσημους, κάτι που ήταν αρκετά δίκαιο γιατί είναι οι πιο αδύναμες παίκτριες.