Μετά την «πανηγυρική» επιστροφή του James στο Survivor ο Σταμάτης ετοιμάζεται να ζήσει έναν εφιάλτη

Κατερίνα Μπούσιου
Μετά την «πανηγυρική» επιστροφή του James στο Survivor ο Σταμάτης ετοιμάζεται να ζήσει έναν εφιάλτη

Το κοινό ζητά από τον Σταμάτη να αποχωρήσει, αλλά πριν συμβεί αυτό, μπορεί να ζήσει τον απόλυτο εφιάλτη του Survivor: Να βρεθεί στην ίδια ομάδα με τους 2 «εχθρούς» του. 

Το μυστήριο με τον James και την αποχώρησή του από το Survivor λύθηκε χθες το βράδυ, αλλά ούτε ο Γιώργος Λιανός, ούτε και ο παίκτης ήταν διαφωτιστικοί για τον λόγο που έμεινε στο ξενοδοχείο του Άγιου Δομίνικου για δύο ημέρες. Το πρόσωπο της βραδιάς εκτός από εκείνον, ήταν ο Σταμάτης με ένα νέο κρεσέντο κατά του Φάνη και του Γιάννη, αλλά το κοινό στα social media είναι πλέον ξεκάθαρο και επιθυμεί να είναι ο επόμενος που θα φύγει μετά τη Μαριλίνα που αποχώρησε χθες.

Μόνο που πριν συμβεί αυτό ο Σταμάτης μπορεί να ζήσει έναν μικρό εφιάλτη. Μένοντας στην ίδια ομάδα με τους 2 πιο σημαντικούς «εχθρούς» ή καλύτερα να πω, αντιπάλους του.

https://www.instagram.com/p/C4gzNKLIzCD/

Το καρφί της Μαριλίνας για τον James, η viral Ευγενία και ο «κατατρεγμένος» Σταμάτης

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι είχαμε μία ακόμη επικράτηση των κόκκινων. Αλλά η χθεσινή βραδιά του Survivor, «σημαδεύτηκε» και από 3 άλλα γεγονότα, εξίσου σημαντικά.

Πρώτα από όλα με την επιστροφή του James στο παιχνίδι, ο οποίος δεν μας διαφώτισε για τους λόγους που έφυγε για 2 μέρες στο ξενοδοχείο, λέγοντας μόνο χιουμοριστικά πως επέστρεψε για να κάνει κερκίδα στη Χρύσα. Ούτε όμως από τον Γιώργο Λιανό πήραμε εξηγήσεις για το τι συνέβη. Οι περισσότεροι δε χάρηκαν που γύρισε (αναμενόμενο) ενώ ακόμη και η Μαριλίνα η οποία ήταν εκείνη που αποχώρησε από τη χθεσινή δοκιμασία, τον ανέφερε ειρωνικά λέγοντας πως: «Φεύγω και έτσι έγινε το όνειρο του James πραγματικότητα». Ο «δαιμόνιος» παίκτης είχε έτοιμη την απάντησή του: «Δεν την έχω δει ποτέ στο όνειρό μου».

Το κοινό καλωσόρισε τον παίκτη και αποχαιρέτησε τη Μαριλίνα με ανακούφιση.

Ο επόμενος παίκτης που μπαίνει πάντως στο στόχαστρο του κοινού, είναι ο Σταμάτης. Χθες είχε και πάλι την τιμητική του στα σχόλια, μετά το νέο του ξέσπασμα κατά του Φάνη, τον Γιάννη, αλλά και τον Γκιουλέκα. Με τον τελευταίο αγωνίστηκε, έχασε και ξεκίνησε μία άνευ προηγουμένου διαμαρτυρία του γιατί η πίστα δεν είχε νερό. Και οι δύο ομάδες του ζήτησαν να σταματήσει, η μία κουβέντα έφερε την άλλη και ο Φάνης κάποια στιγμή τον χαρακτήρισε «κλόουν».

https://www.instagram.com/reel/C4gjf_OruvS/

Και πριν χρησιμοποιήσει το ρήμα «βιοπαλεύω» στις δηλώσεις του ο Σταμάτης, λειτούργησε μιλώντας με τη Μαριλίνα, ως ένας άλλος κινηματογραφικός Βασίλης Καίλας. Λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πώς να τα ανεχτώ όλα αυτά. Από ποιον; Από τον Φάνη, τον κακομαθημένο, το πλουσιόπαιδο; Δουλεύω από τα 13 μου. Έχει έρθει με τα λεφτά του πατέρα του για να μου πει, τι; Μου το παίζει μάγκας».

Μπορεί εν μέρει να έχει δίκιο, αλλά τα διαρκή του ξεσπάσματα έχουν κουράσει το κοινό. Δεν θα συμβεί όμως αυτό τόσο σύντομα. Μη ξεχνάμε πως είναι δυνατός παίκτης.

Υπάρχει ωστόσο και ένα άλλο σενάριο που τον αφορά, πιο εφιαλτικό. Κυκλοφορούν διάφορα spoilers τις τελευταίες ώρες που υποστηρίζουν πως την επόμενη εβδομάδα θα οδηγηθούμε σε νέες αλλαγές στις ομάδες και πως ο Σταμάτης θα βρεθεί στην ίδια ομάδα με τον Φάνη και τον Γκιουλέκα. Δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί οι πληροφορίες, (προσωπικά δεν το βλέπω πιθανό) αλλά αν συμβεί αυτό, αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχουν μόνο δύο λύσεις. Είτε θα τα βρουν ή θα φτάσουν την κόντρα τους μέχρι τέλους και κάποιος από τους τρεις σίγουρα θα αποχωρήσει.

Η μόνη παίκτρια που αντιμετωπίζει διαφορετικά τα αγωνίσματα, δεν παίζει καλά (τελευταία στην κατάταξη) αλλά πάντα τη γλιτώνει και το διασκεδάζει είναι η Ευγενία. Και όπως είπε χθες: «Θα γίνω viral».