Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ποζάρει με την αδερφή της και οι fans είπαν πόσο ίδιες είναι

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ποζάρει με την αδερφή της και οι fans είπαν πόσο ίδιες είναι

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και η αδερφή της, Δώρα Μιχαλοπούλου, μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Η εντυπωσιακή ομοιότητα και οι ωραιότερες φωτογραφίες τους.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ συγκαταλέγεται στις πιο αναγνωρίσιμες ηθοποιούς της γενιάς της και αν ανήκεις στους millenials έχεις το προνόμιο να τη θυμάσαι σε αρκετές αγαπημένες σειρές της ελληνικής TV («Λαβ σόρρυ», «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», «Εθνική Ελλάδος» κ.ά.) όπου υποδυόταν απολαυστικούς ρόλους.

Η 56χρονη πρωταγωνίστρια της μικρής οθόνης και του θεάτρου έχει μιλήσει αρκετές φορές δημόσια για τον υπέροχο τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται τη ζωή και το πόσο πολύ έχει αλλάξει η ίδια προς το καλύτερο στο πέρασμα του χρόνου.

Η Νεφέλη Λιβιεράτου γιόρτασε τα 24α γενέθλιά της με την Εύη Αδάμ αλλά χωρίς την αδερφή της Δανάη

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ μας συστήνει την αδερφή της και η ομοιότητα είναι εμφανής

Πριν από λίγα 24ωρα η ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram ένα καρουζέλ φωτογραφιών στο οποίο την βλέπουμε να ποζάρει με την «δίδυμη» αδερφή της, Δώρα Μιχαλοπούλου.

Οι δύο γυναίκες δεν είναι δίδυμες ωστόσο η ομοιότητά τους είναι άκρως εντυπωσιακή, με τη μόνη αισθητή διαφορά να βρίσκεται στο χρώμα των μαλλιών τους. Τα τελευταία χρόνια η ηθοποιός δεν αποχωρίζεται την ξανθιά απόχρωση με την οποία την έχουμε συνηθίσει ενώ η αδερφή της έχει επιλέξει ένα ζεστό καστανό χρώμα.

https://www.instagram.com/p/C4pu6IPILNS/

«Αξίζω! Αξίζω! Αξίζω τα καλύτερα στη ζωή κι όταν λέω τα καλύτερα, εννοώ την καλύτερη αδελφή …του κόσμου!», έγραψε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στη λεζάντα του post όπου την βλέπουμε να ποζάρει με την αδερφή της.

«Ολόιδιες», «Πάντα αγαπημένες», «Πόσο ίδιες είστε», «πιο φωτεινές και από την παγιέτα», ήταν μόνο μερικά από τα αποθεωτικά σχόλια των followers στην ανάρτηση της ηθοποιού.

Φορώντας casual look με κοινό χαρακτηριστικό την αγάπη τους για την λάμψη, οι δύο γυναίκες πόζαραν ανέμελα στον φακό και μας χάρισαν μερικά υπέροχα οικογενειακά στιγμιότυπα.

Η Νατάσσα Μποφίλιου σε μία οικογενειακή φωτογραφία με τον πατέρα και την αδερφή της

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εφημερίδα Real News η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην αδερφή της, Δώρα εξηγώντας: «Μοιάζουμε πολύ, αλλά δεν είμαστε δίδυμες. Είναι 3,5 χρόνια μεγαλύτερη. Είναι συγκλονιστικός δεσμός που συμπληρώνει το παζλ με τους ανθρώπους μου. Ειδικά επειδή όσο μεγαλώνεις δεν σε θέλουν και τόσο πολύ. Όταν είσαι νέος σε θέλουν για να σε εκμεταλλευτούν, να σε χειραγωγήσουν. Μεγαλώνοντας σοβαρεύεις κι εσύ και οι άλλοι απέναντί σου, οπότε το ότι έχεις ανθρώπους που σε αγαπούν έτσι κι αλλιώς και σε στηρίζουν έτσι κι αλλιώς που σε μαλώνουν όταν χάνεις τα όριά σου, γιατί σε ξέρουν, είναι από τα πιο συγκλονιστικά πράγματα στη ζωή. Για εμένα, η φιλία και η αδελφοσύνη είναι από τα πιο συγκλονιστικά πράγματα στη ζωή».

mixail5.jpg

Οι δύο αδερφές δίνουν συχνά μαζί το παρών σε πρεμιέρες και κοσμικά events, ποζάροντας με άνεση στον φωτογραφικό φακό.

mixail6.jpg

«Άνοιξη έρχεται στη ζωή μας με τα γενέθλια του κοριτσιού αυτού», είχε γράψει η Κωνσταντίνα Μιχαήλ σε παλαιότερο Instagram-story που δημοσίευσε με αφορμή τα γενέθλια της αδερφής της.

dora2.jpg

H Δώρα Μιχαλοπούλου έχει ενεργή παρουσία στα social media ωστόσο θέλει να προστατευτεί από την υπερέκθεση και διατηρεί ιδιωτικό λογαριασμό στο Instagram.

dora1.jpg

Το επίθετο των δύο γυναικών διαφέρει καθώς η ηθοποιός αποφάσισε να κάνει καριέρα στην υποκριτική με νέο επώνυμο, επιλέγοντας το «Μιχαήλ».

«Είμαι γλεντζού και εγώ στη ζωή μου. Το γλέντι έχει ηλικία, πολλοί λένε πως όταν μεγαλώνουν κουράζονται. Μοιράζω την ενέργεια μου, σε φίλους σε μαγαζιά, βγαίνω γενικά. Έχω απομυθοποιήσει τη ζωή μου για να μην έχω άγχος. Έχω προσδοκίες και όνειρα, όλα θα γίνουν και δουλεύω σε αυτό», είχε τονίσει η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ως καλεσμένη της Δανάης Μπάρκα.

Πηγή κεντρικής: constantinamihail