Survivor: H Σταυρούλα συναντιέται με τον Περπατάρη και πουθενά λόγος για παράβαση λένε στο Twitter/X

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: H Σταυρούλα συναντιέται με τον Περπατάρη και πουθενά λόγος για παράβαση λένε στο Twitter/X

Μόνο κουτσομπολιό από την Κατερίνα Δαλάκα και την παρέα της για το ειδύλλιο του φετινού Survivor, χωρίς να τους νοιάζει που συναντιούνται δύο αντίπαλοι παίκτες.

Όλα τα έχουμε δει σε αυτό το φετινό Survivor. Από τραυματίες που παραμένουν χωρίς να παίζουν για περισσότερο από μήνα (βλέπε Ασημίνα στους Διάσημους), μέχρι αποχές συνεχώς από τα αγωνίσματα για να ξεκουραστούν παίκτες. Αποκορύφωμα πια οι «κρυφές» συναντήσεις Σταυρούλας και Γιάννη Περπατάρη που μόνο «καρδούλες» προκαλούν στα άτομα της Κόκκινης ομάδας και γέλιο αντί για νεύρα, όπως θα γινόταν σε έναν οποιοδήποτε άλλο κύκλο.

Survivor: Η αποχή του Γκιουλέκα άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» και όλοι νοσταλγούν τον Κατσούλη

Τι εννοώ με αυτό. Μετά τις αλλαγές των ομάδων από εκεί που η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Γιάννης Περπατάρης ήταν συμπαίκτες βρέθηκαν να είναι αντίπαλοι. Η μεν Σταυρούλα παρέμεινε στους Μπλε, ο δε Περπατάρης πήγε στους Κόκκινους. Από τότε κι ενώ είχε φανεί πως στο φετινό ειδύλλιο μάλλον έληξε άδοξα, αφού ο πρώην παίκτης των Μαχητών άρχισε να φωνάζει με έντονο τρόπο υπέρ των νέων συμπαικτριών του - κάτι που είχε στεναχωρήσει τη Σταυρούλα - τελικά φαίνεται πως οι δυο τους τα ξαναβρήκαν και ο έρωτας αντίπαλες ομάδες δεν κοιτά.

Όπως λοιπόν, λίγο μετά την είσοδο της Σταυρούλα στην Μπλε ομάδα είχαμε δει τους δυο παίκτες να κοιμούνται αγκαλιά, έτσι και τώρα είδαμε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται καθαρά πως οι δυο τους συναντιούνται τα βράδια.

Και παρότι όλοι θα περιμέναμε τουλάχιστον η Κόκκινη ομάδα και οι γυναίκες της (η Δαλάκα, η Ασημίνα, η Δώρα) να αρχίσουν να στοχοποιούν αυτό το ειδύλλιο και να μιλούν για παραβάσεις - γιατί παράβαση θεωρούταν μέχρι πέρσι όταν δύο παίκτες από αντίπαλη ομάδα συναντιούνταν κρυφά - το μόνο που ενδιέφερε τους Διάσημους ήταν αν θα φάνε κουφέτα και πού θα γίνει ο γάμος.

Κι αυτό για την ώρα είναι το αξιοπερίεργο, αφού να σου θυμίσω στο Survivor All Star, o Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη - που γνωρίζαμε πως είναι ζευγάρι - είχαν δεχθεί επίπληξη και τα αρνητικά σχόλια του Μπάρτζη που έβρισκαν ευκαιρία για να βρεθούν μαζί, ενώ ήταν σε αντίπαλες ομάδες, όπως είχε γίνει και με τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα.

Γι' αυτό και στο Twitter/X όσοι δεν στάθηκαν στο κουτσομπολιό που έκανε η Κόκκινη ομάδα, άρχισαν να αναρωτιούνται γιατί κανείς δεν μιλάει για παράβαση.

Όπως έχει πει όμως, κι ο Γιώργος Λιανός το παιχνίδι φέτος παίζεται αλλιώς. Απ' ότι φαίνεται σε όλα τα επίπεδα.

Η κόντρα Γκιουλέκα - Δαλάκας και η αναμενόμενη αποχώρηση

Survivor: Ο Φάνης κόντρα στην κλίκα Παππά- Ασημίνας- Δαλάκα με στόχο να παραμείνει στο παιχνίδι

Μετά το αλαλούμ στον τέταρτο αγώνα ασυλίας, ανάμεσα στον Γιώργο Γκιουλέκα και την Κατερίνα Δαλάκα - κυρίως - είχαμε μια μίνι ανακωχή, αφού η νίκη των Διασήμων στον αγώνα επάθλου φαίνεται πως κάλμαρε και τα δύο μέτωπα, ιδιαίτερα αφού το ζευγάρι που έφερε τον τελικό πόντο ήταν η Δαλάκα με τον Γκιουλέκα.

Νωρίτερα βέβαια, λίγο πριν αρχίσει το παιχνίδι η Κατερίνα Δαλάκα είχε προτείνει ξανά να πάει ο Γκιουλέκας (αν δεν περνάει καλά στους Κόκκινους) στους Μπλε.

Όσον αφορά τώρα το ποιος έφυγε αυτή τη βδομάδα από τον Άγιο Δομίνικο, αυτός ήταν ο Νίκος Ρικουνάκης, ο οποίος αντικειμενικά ήταν ο πιο αδύναμος παίκτης της Κόκκινης ομάδας. O παίκτης των Διασήμων ήταν υποψήφιος μαζί με τον Γιάννη Περπατάρη, τον Χριστόφορο Ταξίδη και τον Γιώργο Χαραλάμπους.

https://www.instagram.com/p/C4y3Ts4IBTG/