Φουρέιρα-Μποτία: Ο γιος τους ξεκίνησε να μιλάει όμως δεν είπε αυτό που όλοι περίμεναν να ακούσουν

Τσακιρίδου Χριστίνα
Φουρέιρα-Μποτία: Ο γιος τους ξεκίνησε να μιλάει όμως δεν είπε αυτό που όλοι περίμεναν να ακούσουν

Η Ελένη Φουρέιρα απολαμβάνει τη μητρότητα και δεν σταματά να μοιράζεται στιγμιότυπα με τον 1 έτους γιο της. Το νέο βίντεο του Μποτία junior και οι πρώτες του λεξούλες.

Την απόλυτη ευτυχία με μικρά καθημερινά πράγματα βιώνει η Ελένη Φουρέιρα αφού από την ημέρα που έγινε μαμά δεν σταματά να καμαρώνει τα κατορθώματα του γιου της.

Η pop star έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί στις 7 Φεβρουαρίου 2023 και έκτοτε απολαμβάνει στο έπακρο τη μητρότητα, περνώντας όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τον ενός έτους γιο της, καρπό του έρωτα με τον ποδοσφαιριστή, Αλμπέρτο Μποτία.

Ελένη Φουρέιρα και Νατάσσα Μποφίλιου μίλησαν για τη μητρότητα από δύο διαφορετικές πλευρές

Ο γιος της Ελένης Φουρέιρα είπε τις πρώτες του λεξούλες

Πριν από μερικές ώρες η Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε ένα νέο βίντεο στα Instagram-stories της με πρωταγωνιστή τον Μποτία junior.

Ο ενός έτους γιος της τραγουδίστριας προσπαθεί να πει τις πρώτες του λέξεις με την pop star να του μαθαίνει πώς να πει «μαμά». Μετά από αρκετές προσπάθειες και παρά την επιμονή της μαμάς του, ο μικρούλης κατάφερε να πει «μπαμπά» και η 37χρονη με την παρέα της ξέσπασαν σε γέλια χαράς.

Στο video που ακολουθεί θα δεις καλύτερα το τρυφερό στιγμιότυπο που απαθανάτισε η Ελένη Φουρέιρα.

«Είναι πολύ πιο έντονο όλο αυτό από εκείνο που είχα φανταστεί. Μου έλειπε από τη ζωή μου. Το ήθελα πολύ. Είναι το πιο σπουδαίο συναίσθημα σε όλον τον κόσμο», έχει παραδεχθεί η Ελένη Φουρέιρα για το νέο κεφάλαιο της ζωής της.

Μετά τον ερχομό του γιου τους Φουρέιρα και Μποτία χαίρονται την κάθε στιγμή με τον γιο τους και δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει κατά τη διάρκεια εξόδου τους στα νότια προάστια.

botia_junior.jpg

Η οικογένειά του ήταν άλλωστε ο no1 λόγος που ο γνωστός ποδοσφαιριστής αποφάσισε να ενταχθεί στο δυναμικό της Κηφισιάς και πλέον μπορεί να έχει κοντά του τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε «Φωτιά» στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας και έκανε μια αποκάλυψη για τον γιο της

https://www.instagram.com/reel/C3FVy9FN6w_/

Από πλευράς της η Ελένη Φουρέιρα δεν έκρυψε ποτέ πόσο πολύ επιθυμεί να γίνει μαμά δηλώνοντας στο παρελθόν: «Προτεραιότητά μου είναι κυρίως η απόκτηση ενός παιδιού και όχι ο γάμος. Ένας σταθερός σύντροφος στα θέλω και τα πιστεύω του. Δόξα τω Θεώ, εδώ και πολλά χρόνια είμαι με έναν άνθρωπο που πληροί απόλυτα αυτή την προϋπόθεση».

Στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε στον Νίκο Χατζηνικολάου πως ιδανικά θα ήθελε να αποκτήσει δύο παιδιά εξηγώντας: «Προσπαθώ να κρατάω κάποια πράγματα για μένα, να μη μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Είμαστε με τον σύντροφό μου δυο ελεύθεροι σαν άνθρωποι. Δεν είναι σκοπός της ζωής μας να παντρευτώ. Τον φοβάμαι τον γάμο. Ιδανικά θα ήθελα να είχα ήδη δυο παιδιά. Θέλω να κάνω πολύ παιδιά. Ο Αλμπέρτο είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και με τους υπέροχους ανθρώπους στη ζωή μου θα μπορούσα να ζήσω όλη μου τη ζωή».

«Η ζωή μου αυτή την περίοδο είναι μια νέα εμπειρία, επειδή όπως κάποιοι από εσάς γνωρίζετε έχουμε ένα μωρό. Έχω ανακαλύψει έναν εντελώς καινούργιο κόσμο μαζί του. Εκείνος θα επιλέξει με τι θέλει να ασχοληθεί στο μέλλον, αλλά είναι πολύ δύσκολο να γίνεις επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Αν θέλει, θα πρέπει να δουλέψει πάρα πολύ», δήλωσε πριν λίγους μήνες ο Αλμπέρτο Μποτία στη Λίλα Κουντουριώτη και στην εκπομπή «Game Time».

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της τραγουδίστριας με τον γιο της.

Πηγή κεντρικής: botia_3