Ο γιατρός - γιος του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και οι σπάνιες φωτογραφίες μαζί με τον Γιώργο - Ίκαρο

Κατερίνα Μπούσιου
Ο γιατρός - γιος του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και οι σπάνιες φωτογραφίες μαζί με τον Γιώργο - Ίκαρο

«Δεν θα ήθελα να ασχοληθεί με την υποκριτική ο γιος μου. Θέλω να πετύχει το δικό του όνειρο» έχει δηλώσει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης για τον γιο του Γιώργο Ίκαρο. 

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης για μία ακόμη χρονιά μοιράζεται μαζί μας σε πολλά επίπεδα το ταλέντο του. Τόσο με τις παραστάσεις τις οποίες σκηνοθέτησε όσο με εκείνες στις οποίες είναι εκείνος πρωταγωνιστής, αλλά και με τη διπλή από πέρισυ τηλεοπτική του επιστροφή.

Στο ένα του σκέλος στην TV με τον Γιατρό έκανε την έκπληξη και μία σειρά, από τις λίγες που αγαπήθηκαν φέτος για το κοινό. Ο τίτλος και η ιδιότητά του ως γιατρός Ανδρέας Βρεττός δεν είναι τυχαία στη δική του ζωή. Τόσο η Iατρική ως επιστήμη, όσο και η επιστροφή του στην τηλεόραση έχουν σχέση με τον γιο του Γιώργο - Ίκαρο με τον οποίο έχει μία σπάνια σχέση, όπως εκείνη που είχε με τον δικό του πατέρα.

https://www.instagram.com/p/C4k1LeGt_GE/

«Όσα χρόνια μεγάλωνε ο Γιώργος, εγώ δεν έπαιζα στην τηλεόραση»

Η σχέση που ανέπτυξε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης με τον 19χρονο σήμερα Γιώργο - Ίκαρο θυμίζει εκείνη που είχε με τον δικό του συνονόματο πατέρα. Και τα ταξίδια που έκανε μικρός με εκείνον και τη βάρκα τους, τώρα τα κάνει μαζί με τον γιο του. Μάλιστα όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή του ο ηθοποιός και σκηνοθέτης κάνουν συχνά τέτοιες θαλάσσιες εκδρομές μαζί, μία παράδοση που δεν αλλάζει όσο και αν εκείνος μεγαλώνει.

Να βρείτε φίλους από τη δουλειά που να σας προσέχουν όπως ο Παπακαλιάτης με τον Μαρκουλάκη

Τόσο εκείνος όσο και η μητέρα του γιου του Έρση Ξενάκη, με την οποία διατήρησε πολύ καλές σχέσεις μετά τον χωρισμό τους, αφοσιώθηκαν στην ανατροφή του Γιώργου Ίκαρου και μάλιστα ο ηθοποιός και σκηνοθέτης όλα αυτά τα χρόνια ασχολήθηκε περισσότερο με το θέατρο και όχι με την τηλεόραση για να μη στερείται χρόνο μαζί του.

Στην αποφοίτηση του πριν από δύο χρόνια και οι δύο ήταν στο πλευρό του, δηλώνοντας περήφανοι, χαζογονείς.

markoulakis_xenaki.jpg

Καμαρώνοντας την αρχή της νέας του πορείας.

markoulakisgiosapofoitisi.jpg

Στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram βλέπουμε και κάποιες σπάνιες φωτογραφίες με τον ξανθό Γιώργο Ίκαρο, καθώς εκείνος δεν προτιμά τα φώτα της δημοσιότητας. Ακόμη και στις πρεμιέρες του πατέρα του προτιμά να βρίσκεται μακριά από φωτογράφους και δημοσιογράφους.

https://www.instagram.com/p/Bw2APmylp4g/

Ακολουθώντας και την οικογενειακή παράδοση της οικογένειας της μητέρας του (με παππού και θεία γιατρό) ο νεαρός Μαρκουλάκης εδώ και ένα χρόνο σπουδάζει γιατρός στο Πανεπιστήμιο Humanitas στο Μιλάνο. Και όπως έχει πει ο πατέρας του σε συνέντευξή (εκπομπή Στούντιο 4): «Χαίρομαι πάρα πολύ που ο γιος μου θέλει να γίνει γιατρός, όπως θα χαιρόμουν για το οτιδήποτε θέλει. Δεν ξέρω τι δρόμο θα ακολουθήσει γιατί κάνει ένα δύσκολο πτυχίο. Δεν πιστεύω ότι έχει δει τη σειρά που υποδύομαι τον Γιατρό. Έχουμε τρομερά καλή σχέση και όσο μεγάλωνε εγώ δεν έπαιζα στην τηλεόραση».

https://www.instagram.com/p/Bm8GbjihGyI/

Και συμπλήρωσε: «Χαίρομαι που έχει επιλέξει έναν δρόμο με απαιτήσεις. Δεν ήθελα να ασχοληθεί με την υποκριτική, γιατί το δικό μας επάγγελμα στα παιδικά μάτια φαίνεται πολύ λαμπερό, λανθασμένα λαμπερό. Μπορεί αυτό να παρασύρει ένα παιδί που η αρχική του κλίση δεν ήταν αυτή, αλλά λόγω των γονιών του, στράφηκε εκεί. Δεν γίνεται κάποιος να γίνει καλλιτέχνης, αν δεν είναι μανιακός. Τόνισα στον γιο μου, ότι όνειρό μου, είναι να πετύχει το δικό του όνειρο».

Αφού κάναμε και τόσες αναφορές στον τηλεοπτικό Γιατρό, να σε ενημερώσω πως θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα συνεχίσει από τον Σεπτέμβριο με τον δεύτερο κύκλο στον Alpha. Μένει ωστόσο να δούμε αν αυτό σημαίνει πως ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης δεν θα είναι σε θέση να κάνει παράλληλα και τον δεύτερο κύκλο στους Προδότες στον ΑΝΤ1.