Κριστιάνα Μπέττα: Το νέο της επαγγελματικό βήμα και το δέσιμο με την αδερφή της, Ανδριάνα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Κριστιάνα Μπέττα: Το νέο της επαγγελματικό βήμα και το δέσιμο με την αδερφή της, Ανδριάνα

Η Κριστιάνα Μπέττα μετά τη ζωγραφική είναι έτοιμη να εισέλθει στον χώρο της ομορφιάς και η Νατάσα Θεοδωρίδου με την αδερφή της την Ανδριάνα είναι πολύ περήφανες.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει δύο κόρες, την Κριστιάνα από τον γάμο της με τον Τάκη Μπέττα και την Ανδριάνα από τον γάμο της με τον Ανδρέα Φουστάνο. Τα δυο κορίτσια έχουν πολύ καλή σχέση μεταξύ τους και με τη μαμά τους, όπως βλέπουμε και από τα στιγμιότυπα που συχνά δημοσιεύουν στα social media τους.

https://www.instagram.com/p/CtE20dttPcD/

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Κριστιάνας και η proud mom Νατάσα Θεοδωρίδου

Η σχέση της Νατάσας Θεοδωρίδου με τους πρώην συζύγους της είναι προς αντιγραφή

Η Κριστιάνα είναι 29 χρονών και παρότι έχει πτυχίο στη Νομική, δεν εξασκεί το επάγγελμα της δικηγορίας, αφού έχει επιλέξει να ασχολείται τα τελευταία δύο χρόνια με την ζωγραφική. Μάλιστα, έχει και το δικό της site στο οποίο μπορεί κανείς να μάθει περισσότερα για τα έργα της, ενώ η πιο πρόσφατη συνεργασία της ήταν με ένα brand luxury χαλιών των οποίων το σχέδιο ήταν δημιουργία δική της.

https://www.instagram.com/p/C2ZwdIboIcN/

Βέβαια, η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου είναι έτοιμη να ασχοληθεί και με τον χώρο της μόδας, αφού όπως είδαμε σε σχετική ανάρτησή της είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει τη δική της σειρά με lip gloss που θα ονομάζονται betta beauty.

https://www.instagram.com/reel/C5VWGWrouzj/

Ήδη οι followers της είναι ενθουσιασμένοι και αναμένουν να τα δοκιμάσουν, ενώ φυσικά η Νατάσα Θεοδωρίδου - που φαίνεται να έχει δοκιμάσει ήδη τα προϊόντα - έγραψε περήφανη στην Κριστιάνα πως «είναι όλα φανταστικά».

434037976_790788902519988_9126421215768550129_n.jpg

Οι κοινές στιγμές με την αδερφή της

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την κόρη της και το σχολίασε μέχρι και η Καινούργιου

Η Κριστιάνα και η Ανδριάνα είναι πολύ αγαπημένες, παρότι έχουν μια μικρή διαφορά ηλικία και η μία στηρίζει την άλλη σε κάθε βήμα. Από την ορκωμοσία της Ανδριάνας μέχρι τις εκθέσεις ζωγραφικής της Κριστιάνας, τα δυο κορίτσια και φυσικά η Νατάσα Θεοωρίδου δίνουν το παρών σε κάθε σημαντική στιγμή.

«Με την αδερφή μου η σχέση μας είναι φανταστική. Είναι 6 χρόνια μικρότερη κι είμαστε πολύ δεμένες. Την αγαπώ πολύ» είχε αναφέρει η Κριστιάνα Μπέτα, ενώ είχε μιλήσει και για τον Ανδρέα Φουστάνο λέγοντας: «Αγαπώ πολύ τον Ανδρέα Φουστάνο, μεγάλωσα μαζί του».

Η Νατάσα Θεοδωρίδου σε συνέντευξή της τον Δεκέμβριο του 2023 είχε πει για τις κόρες της πως είναι το πιο σημαντικό στη ζωή της και πάντα ήθελε να είναι κοντά τους για να ξέρει όσα τους συμβαίνουν.

Επέλεξα να είμαι πολύ κοντά στα παιδιά μου γιατί ήθελα να οσμίζομαι τι συμβαίνει. Σαν μαμά είμαι από όλα, όπου χρειάζεται. Στην πορεία αυτών των χρόνων τα βλέπεις όλα, και τα καλά και τα κακά και τα γέλια και τα κλάματα. Τα παιδιά μου είναι έντιμοι άνθρωποι και θεωρώ πολύ σημαντικό.

Όταν ήταν μικρά τα παιδιά μου και πήγαινα στο σχολείο να ρωτήσω, δεν μου έλεγε πολύ καλά λόγια και κάποια στιγμή σταμάτησα να πηγαίνω. Στη συνέχεια όμως, έβαλαν και οι δύο ταχύτητα και μπήκαν στο πανεπιστήμιο και οι δύο. Δεν το πίστευα, γιατί οι δάσκαλοι μου κουνούσαν το χέρι στο σχολείο. Εγώ το μόνο που ρωτούσα ήταν αν τα παιδιά είναι καλά ή αν έχουν κάποια παραβατική συμπεριφορά. Τον δρόμο σου τον βρίσκεις, την καλοσύνη όμως δεν την βρίσκεις και επειδή το έχουν είμαι πολύ ήσυχη.