Με ένα Instagram story η Κλέλια Ρένεση επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στην ταινία για τον Καζαντζίδη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Με ένα Instagram story η Κλέλια Ρένεση επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στην ταινία για τον Καζαντζίδη

Η Κλέλια Ρένεση απάντησε με τον πιο έξυπνο τρόπο στη φημολογία για τη συμμετοχή της στη βιογραφική ταινία για τον Στέλιο Καζαντζίδη. 

Oλοένα και περισσότερα ήταν το τελευταίο διάστημα τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η Κλέλια Ρένεση θα υποδηθεί την Καίτη Γκρέυ στην επερχόμενη ταινία για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη.

Μέχρι πρότινος η ηθοποιός απέφυγε να τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο θέμα μέχρι να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση και είχε αρκεστεί στο να πει πως βρισκόταν σε συζητήσεις με την παραγωγή. Από πλευράς της η 42χρονη είχε τονίσει πως αντιμετωπίζει με δέος την Καίτη Γκρέυ και θα την υποδυθεί με τον τρόπο που αρμόζει σε μια τέτοια περίπτωση.

Στο post της Κλέλιας Ρένεση για τον «Γιάννο» και τη «συμμορία» η αντίδραση του Μπισμπίκη ήρθε αμέσως

To video όλο νόημα της Κλέλιας Ρένεση επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στην ταινία για τη ζωή του Καζαντζίδη

Πριν από λίγες ώρες η Κλέλια Ρένεση δημοσίευσε ένα Instagram-story στο οποίο τη βλέπουμε να κάθεται σε ένα καναπέ, στα παρασκήνια γυρισμάτων. Στο βίντεο της ηθοποιού ακούγεται το τραγούδι του αείμνηστου Στέλιου Καζαντζίδη, «Το Θολωμένο Μου Μυαλό».

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα η ίδια κλείνει το μάτι όλο νόημα στην κάμερα, επιβεβαιώνοντάς μας όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για τη συμμετοχή της στην ταινία για τη ζωή του καλλιτέχνη όπου αναμένεται να υποδυθεί την Καίτη Γκρέυ.

Η αποκάλυψη της Κλέλιας Ρένεση για τη «Σπασμένη Φλέβα», τα μείον 5 κιλά σε 2 μήνες και ο νέος ρόλος

Στις αρχές Μαρτίου, ρεπορτάζ του Θάνου Βάγιου στο «Πρωινό» ανέφερε πως η Κλέλια Ρένεση θα είναι η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει την Καίτη Γκρέυ στην επερχόμενη ταινία για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη.

Το μόνο πιο ωραίο από τη νέα φωτογραφία της Κλέλιας Ρένεση, το μήνυμα που θέλησε (ξανά) να περάσει

Το όνομα του Χρήστου Μάστορα είναι το επικρατέστερο μέχρι στιγμής και όπως φαίνεται ο frontman των Μελισσών θα υποδυθεί τον αείμνηστο λαϊκό τραγουδιστή.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία της με το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η Βάσω Καζαντζίδη δήλωσε για την ταινία: «Είναι γεγονός, είναι αλήθεια! Πρώτα ο Θεός από άνοιξη θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα! Είναι προγραμματισμένο, έχει προχωρήσει η όλη η υπόθεση… Δεν ήταν η πρώτη φορά που με προσέγγισαν. Έχει ωριμάσει ιδέα και ήταν η επιθυμία του Στέλιου, τα χρόνια περνάνε, τώρα που είμαι στη ζωή ας γίνει επιθυμία του. Το ήθελε, το ήθελε πάρα πολύ… Είχε πει «θέλω η ζωή μου θέλω να γίνει ταινία».

Για τα σενάρια που θέλουν τον Χρήστο Μάστορα να πρωταγωνιστεί στο καστ η σύζυγος του Στέλιου Καζαντζίδη ανέφερε: «Ένα νέο παιδί! Χαίρομαι ειλικρινά! Αλλά δεν το ξέρω γιατί δεν το έχουμε συζητήσει… Κάποια στιγμή θα με ενημερώσουν κι εμένα και τον αδελφό του, τον Στάθη ποιοι θα είναι οι ηθοποιοί».

Πηγή κεντρικής: klelia_renesi