Η Μαρία Μπακοδήμου δεν χάνει την αισιοδοξία της ούτε στο νοσοκομείο και δέχθηκε ευχές από τη showbiz

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Μαρία Μπακοδήμου δεν χάνει την αισιοδοξία της ούτε στο νοσοκομείο και δέχθηκε ευχές από τη showbiz

Η Μαρία Μπακοδήμου πόζαρε στο κρεβάτι του νοσοκομείου και οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της ευχηθούν «περαστικά». Οι εγκάρδιες ευχές από τους Έλληνες celebrities.

Το μεσημέρι της Τρίτης (30/04) η Μαρία Μπακοδήμου έκανε μια εντελώς διαφορετική ανάρτηση από αυτές που συνηθίζει να κάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ανήμερα της Μεγάλης Τρίτης η παρουσιάστρια βρέθηκε σε γνωστό νοσοκομείο της πρωτεύουσας όπου σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες υποβλήθηκε σε προγραμματισμένο χειρουργείο.

Η Ελένη Ράντου και η Μαρία Μπακοδήμου εξερεύνησαν μαζί τη Ζανζιβάρη κι έσπασαν το ρεκόρ των likes

H ανάρτηση της Μαρίας Μπακοδήμου μέσα από το νοσοκομείο

Πριν από λίγες ώρες η Μαρία Μπακοδήμου έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram, αποκαλύπτοντάς μας πως βρίσκεται στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της.

Η παρουσιάστρια φόρεσε το αγαπημένο της κόκκινο κραγιόν και φωτογραφήθηκε χωρίς φίλτρα και ιδιαίτερο μακιγιάζ, στέλνοντας ένα ειλικρινές μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους. Όπως η ίδια τόνισε, θέλει να μοιράζεται μαζί τους και πιο αυθόρμητες εικόνες και όχι μόνο στυλιζαρισμένα, γεμάτα ευτυχία στιγμιότυπα.

https://www.instagram.com/p/C6YuoQvoOgM/

«Όλα πήγανε καλά ! Ήταν κάτι απλό αλλά το ανεβάζω για να μη μοιράζομαι μόνο βόλτες , φαγητά και ταξίδια αλλά και real life. Real life με φωτεινό κραγιόν πάντα», έγραψε η Μαρία Μπακοδήμου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

H Mαρία Μπακοδήμου πόζαρε άβαφη και χαμογελαστή κι η Ευδοκία Ρουμελιώτη είπε αυτό που είδαν όλοι

Οι εγκάρδιες ευχές των celebrities

Αρκετοί συνεργάτες, φίλοι και θαυμαστές της Μαρίας Μπακοδήμου έσπευσαν να σχολιάσουν το post, στέλνοντας ειλικρινείς ευχές για ταχεία ανάρρωση.

Screenshot-2024-04-30-170902.png

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, η Άση Μπήλιου, η Έλλη Κοκκίνου, η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Αργύρης Πανταζάρας, ο Στέφανος Ξενάκης, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, ο Νίκος Γεωργιάδης και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι μόνο μερικοί από τους celebrities που θέλησαν να στείλουν θετική ενέργεια στην παρουσιάστρια.

Η Μαρία Μπακοδήμου κάνει πιλάτες και το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού ήταν το πιο εύστοχο

Screenshot-2024-04-30-170851.png

«Περαστικά ζωή μου αλλά ακόμα και εκεί πως γίνεται και είσαι τόσο όμορφη❤️», έγραψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Screenshot-2024-04-30-162703.png

«Μαράκι μου περαστικά ! Μια κούκλα και τώρα❤️», σημείωσε η Μαρία Αντωνά.

Η Μαρία Μπακοδήμου ζει τα τελευταία χρόνια με τους δύο γιους της, Νικήτα και Άρη Αργυρόπουλο, σε μία υπέροχη μονοκατοικία στην Εκάλη. Η δημοφιλής παρουσιάστρια έχει διακοσμήσει τον χώρο σύμφωνα με το προσωπικό της γούστο και στυλ και δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύει στιγμιότυπα στα social media μέσα από το σπίτι της.

https://www.instagram.com/p/C1SG6nKoBIS/

Το σπίτι της Μαρίας Μπακοδήμου διαθέτει ένα κλασσικό σαλόνι σε σκούρες αποχρώσεις ενώ αρκετά vintage αντικείμενα ολοκληρώνουν επιτυχώς την διακόσμηση. Η μεγάλη εσωτερική σκάλα, τα αγαπημένα βιβλία της παρουσιάστριας και τα κάδρα με φωτογραφίες δίνουν μια νοσταλγική πινελιά στον χώρο. Τα φυτά εσωτερικού χώρου δίνουν αέρα αισιοδοξίας και μας δίνουν έμπνευση σε θέματα deco.

https://www.instagram.com/p/C4bs0SyoYOH/

Πηγή κεντρικής: mariabacodimou