Στο συγκινητικό post της Maria Menounos για τη μαμά της η Jessica Alba έκανε το πιο όμορφο σχόλιο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Στο συγκινητικό post της Maria Menounos για τη μαμά της η Jessica Alba έκανε το πιο όμορφο σχόλιο

Η Maria Menounos συγκινεί: «Πώς γίνεται να πέθανε η μαμά μου πριν από 3 χρόνια; Μου λείπει τόσο πολύ».

Δύσκολες ώρες περνά η Maria Menounos, καθώς συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από την ημέρα που η μητέρα της, Litsa Menounos έφυγε από τη ζωή, έπειτα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η διάσημη παρουσιάστρια είχε μοιραστεί δημόσια τον αγώνα που έδωσε η μαμά της για να κρατηθεί στη ζωή καθώς και τη δική της περιπέτεια υγείας, μετά τη διάγνωση με καρκίνο στο πάγκρεας.

Οι μάχες της Menounos με τον καρκίνο, τον διαβήτη και την υπογονιμότητα: 5 φορές που μας ενέπνευσε

Η συγκινητική ανάρτηση της Maria Menounos για τη συμπλήρωση 3 ετών από το θάνατο της μαμάς της

Πριν από λίγες ώρες η Maria Menounos έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στο Instagram με αφορμή την συμπλήρωση τριών ετών από τον θάνατο της μητέρας της, Litsa.

https://www.instagram.com/p/C6eMNABJvgN/

«Ο χρόνος κυλά πραγματικά τόσο γρήγορα. Πώς μπορεί να πέθανε η μαμά μου πριν από 3 χρόνια; Μου λείπει τόσο πολύ, αλλά κρατώ τη μνήμη της ζωντανή καθημερινά με την Αθηνά. Ξεκινάμε τις μέρες μας λέγοντάς της γεια και της λέω πόσο πολύ την αγαπά η μαμά μου, η yiayia της. Με βοηθά, και μου αρέσει να δημιουργώ αυτόν τον δεσμό για εκείνη, ακόμα κι αν δεν είναι εδώ με φυσική παρουσία. ❤️ Μου λείπεις μαμά», έγραψε η Maria Menounos στη λεζάντα της ανάρτησής της.

To τρυφερό σχόλιο της Jessica Alba

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας συγκέντρωσε χιλιάδες σχόλια και ανάμεσά τους ξεχώρισε αυτό της Jessica Alba η οποία έγραψε: «Ήταν ο άγγελός σου».

1714747509700-183292117-sxolio1.jpg

H Maria Menounos χορεύει με την κόρη της αλά Ελληνικά και οι fans δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους

Ο θάνατος της Litsa Menounos

Στις 2 Μαΐου 2021 η μαμά της Maria Menounos έφυγε από τη ζωή και βύθισε τα αγαπημένα της πρόσωπα σε πένθος.

https://www.instagram.com/p/COYhNDSJmBC/

«RIP μαμά. Ο Θεός την αγαπούσε τόσο πολύ που την πήρε στην ημέρα του ελληνικού Πάσχα. Χριστός ανέστη μαμά», είχε γράψει η παρουσιάστρια στη λεζάντα του post που δημοσίευσε στο Instagram για να αποχαιρετήσει τη μαμά της.

https://www.instagram.com/p/CVxzHGrJFDJ/

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κιόλας πέρασαν 6 μήνες. Μου λείπεις κάθε μέρα μαμά», είχε γράψει η Maria Menounos στο Instagram έξι μήνες μετά το θάνατο της μητέρας της.

Η κυρία Litsa είχε διαγνωστεί με μια σπάνια μορφή καρκίνου του εγκεφάλου και παρά τη γενναία της μάχη, άφησε την τελευταία της πνοή λίγες εβδομάδες μετά το τελευταίο της χειρουργείο. Αξιοσημείωτο είναι πως η παρουσιάστρια είχε χειρουργηθεί για την ίδια μορφή καρκίνου και κατάφερε να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Είμαι χαρούμενη που στάθηκα στο πλευρό της μητέρας μου στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Εκείνη έκανε τόσα για μένα. Δεν θα ήμουν εδώ αν δεν ήταν εκείνη. Έμαθα τόσα πολλά που με βοηθούν τώρα με τα δικά μου προβλήματα. Η μητέρα μου με βοηθάει από την άλλη μεριά, μιλάμε κάθε μέρα και βλέπω τα μηνύματα που μου δίνει κάθε μέρα. Ξέρω ότι θα είμαι καλά», είχε δηλώσει η Μaria Menounos στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι».

Πηγή κεντρικής: mariamenounos