Η Εύη Αδάμ απέχει από τα social media και η νέα σπάνια photo της ήρθε από τη Δανάη Λιβιεράτου

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Εύη Αδάμ απέχει από τα social media και η νέα σπάνια photo της ήρθε από τη Δανάη Λιβιεράτου
ndpphoto@gmail.com

Η Εύη Αδάμ μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για την τεχνολογία, την αγάπη της για τη φωτογραφία και τη ρουτίνα ομορφιάς της.

Η Εύη Αδάμ έχει διαγράψει λαμπρή καριέρα στον χώρο της μόδας και μεσουρανούσε στις πασαρέλες την εποχή των 90s.

Τα τελευταία χρόνια το μοντέλο-παρουσιάστρια έχει αφοσιωθεί πλήρως στις κόρες της (Νεφέλη και Δανάη Λιβιεράτου) αλλά και σε νέες επαγγελματικές δραστηριότητες που της δίνουν χαρά και πληρότητα.

Νεφέλη Λιβιεράτου: Οι φωτογραφίες με μαγιό και το γεμάτο αγάπη σχόλιο της αδερφής της

H σπάνια εμφάνιση της Εύης Αδάμ: «Έχω μία απέχθεια για τις οθόνες και την τεχνολογία»

Πριν από λίγα 24ωρα η Εύη Αδάμ έδωσε το παρών σε κοσμικό event και παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα social media, στα ταξίδια και στα μυστικά της ομορφιάς της.

«Με πάρα πολλά πράγματα ασχολούμαι αυτήν την περίοδο, που αν αρχίσω να τα απαριθμώ, θα φύγουμε μεσάνυχτα. Οπότε άλλη ερώτηση;», δήλωσε η Εύη Αδάμ σχετικά με τη νέα της καθημερινότητα.

Λίγο αργότερα η ίδια εξήγησε πως δεν έχει τόσο καλή σχέση με την τεχνολογία καθώς δεν ανανεώνει τους λογαριασμούς της στα social media και προτιμά να κρατά τις αγαπημένες της φωτογραφίες μόνο για εκείνη.

«Δεν έχω social, δεν έχω Instagram… Έχω ένα Facebook ξεχασμένο και το τελευταίο post ήταν πριν 6-7 μήνες. Δεν το κάνω επίτηδες, απλά δεν μου αρέσει. Βγάζω βέβαια φωτογραφίες για να έχω να θυμάμαι. Στιγμές της ζωής μας, με τα παιδιά, μόνη μου, μέρη που μου αρέσουν. Εγώ ταξιδεύω, δεν είμαι τουρίστρια. Όταν ταξιδεύεις, φωτογραφίζεις αυτά που βλέπεις και όχι τον εαυτό σου. Δεν είμαι καλή στην τεχνολογία, έχω απέχθεια μάλλον για τις οθόνες γιατί αυτό πρέπει να μου συμβαίνει», παραδέχθηκε η 51χρονη.

Πράγματι η Εύη Αδάμ έχει σχεδόν 7 χρόνια να ανανεώσει το λογαριασμό της στο Instagram με την τελευταία της ανάρτηση να είναι στις 21 Ιουνίου του 2017.

https://www.instagram.com/p/BVmVJZYhtA5/

Η Δανάη Λιβιεράτου κυνηγάει το όνειρό της στο Los Angeles και η αδερφή της Νεφέλη τη στηρίζει

«Ανέκαθεν κοιμόμουν πολύ νωρίς, δηλαδή στις 9.30 μ.μ. και πίνω πολύ νερό» εξομολογήθηκε η Εύη Αδάμ για τα μυστικά της ομορφιάς της.

Το πρώην μοντέλο παραμένει μια από τις πιο γοητευτικές γυναίκες της εγχώριας showbiz και έχει αλλάξει ελάχιστα στο πέρασμα του χρόνου.

Η Εύη Αδάμ το 2006.

Η τρυφερή σχέση με τις κόρες της

Δανάη και Νεφέλη Λιβιεράτου τρέφουν μεγάλη αδυναμία στη μητέρα τους και δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε τις τρεις τους σε κοινές κοσμικές εξόδους ή διακοπές.

https://www.instagram.com/p/CIQib5FJfxc/

Οι δύο νεαρές κοπέλες είναι ιδιαίτερα ενεργές στο Instagram και πριν από λίγες ημέρες η Δανάη Λιβιεράτου μοιράστηκε ένα καρουζέλ με αγαπημένες της πρόσφατες φωτογραφίες.

Ανάμεσα στα στιγμιότυπα που ξεχώρισαν είναι η λήψη όπου η Δανάη απαθανάτισε τη μαμά της κατά τη διάρκεια βραδινής τους εξόδου για φαγητό. Κομψή και εμφανώς ευδιάθετη η Εύη Αδάμ πόζαρε στον φακό της κόρης της και απόλαυσε τη βόλτα τους.

Screenshot-2024-05-17-181358.png

Το νέο cover της Δανάης Λιβιεράτου αποθεώθηκε και από την καλή φίλη της μαμάς της, Ρέα Τουτουνζή

Η Νεφέλη Λιβιεράτου ήταν από τους πρώτους που σχολίασαν το post γράφοντας με fun διάθεση: «Κούνα το».

Screenshot-2024-05-17-194032.png

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Hello, η Εύη Αδάμ παραδέχθηκε πως νιώθει περισσότερο μαμά παρά φίλη για τις κόρες της τονίζοντας:

«Τη διαδικασία της τριβής στις φιλικές σχέσεις θα την περάσουν με άλλους. Εγώ είμαι μαμά τους. Αλλά, ίσως, και να είμαι η καλύτερή τους φίλη, υπό την έννοια ότι βρίσκομαι εκεί όταν χρειαστεί. Είμαι ο άνθρωπος που θα πρέπει να μπορούν να εμπιστευτούν την ώρα που θα χρειαστεί».

1691235890006-26135475-eviadam_kores.webp

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: ndp