Η Courteney Cox μιλάει για τη βαθιά σύνδεσή της με τον Matthew Perry ακόμα και μετά τον θάνατό του

Πατούλια Κατερίνα
Η Courteney Cox μιλάει για τη βαθιά σύνδεσή της με τον Matthew Perry ακόμα και μετά τον θάνατό του

Ακόμα και μετά τον θάνατό του, ο Τσάντλερ προσέχει τη Μόνικα! Η συγκινητική εξομολόγηση της Courteney Cox.

H Courteney Cox λέει «ναι» στα νέα ξεκινήματα! Η 59χρονη ηθοποιός δημιούργησε τη δική της σειρά καθαριστικών προϊόντων γιατί όπως εξομολογήθηκε στο CBS Sunday Morning, δεν ήταν μόνο η Monica Geller -την οποία υποδύθηκε στα Φιλαράκια- freak με την καθαριότητα, αλλά το ίδιο ισχύει και με εκείνη.

O Μatthew είναι εκεί ακόμα και μετά τον θάνατό του

Και μιας και μίλησε για τα Φιλαράκια, η Cox δεν μπόρεσε να κρύψει τα συναισθήματά της για τη σειρά αυτή που της άλλαξε τη ζωή:

Το αντίο των Le Blanc και Cox στον Matthew Perry μας θύμισε τι θα πει η λέξη «Φιλαράκια»

«Είμαι απλώς ευγνώμων που είχα αυτή την ευκαιρία να δουλέψω με τόσο υπέροχους ανθρώπους και να ζήσω τη ζωή που έχω τώρα. Αυτή ήταν η οικογένειά μου. Δηλαδή, τα περάσαμε όλα. Αυτά τα δέκα χρόνια ήταν τα πάντα – είναι η οικογένειά μου», είπε η 59χρονη κι όταν η παρουσιάστρια του CBS θέλησε να μάθει πώς νιώθει με την απουσία του Matthew Perry, γνωρίζοντας πόσο πνευματικό άτομο είναι η Cox, η ίδ8ια απάντησε:

«Μιλάω και με τη μαμά μου και με τον μπαμπά μου αλλά και με τον Matthew, ξέρεις νιώθω σαν να είναι εκεί οι άνθρωποι αυτοί, να μας καθοδηγούν, νιώθω αλήθεια την παρουσία του Matthew γύρω μου, είμαι σίγουρη γι’ αυτό. Νιώθω ευγνώμων που δούλεψα μαζί του, τόσο κοντά του, για τόσα πολλά χρόνια, κι εκείνος με επισκέπτεται πολύ και τώρα, το νιώθω, το πιστεύω».

Η Courteney Cox ακόμα και στο αντίο της στον Perry, που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Καλιφόρνια στις 28 Οκτωβρίου 2023, ήταν βαθιά συγκινημένη.

Η τηλεοπτική Μόνικα έγραψε κάτω από το μικρό βιντεάκι που ανέβασε στο Instagram:

«Είμαι τόσο ευγνώμων για κάθε στιγμή μαζί σου Matty και μου λείπεις κάθε μέρα. Όταν δουλεύεις με κάποιον τόσο στενά όσο εγώ με τον Matthew, υπάρχουν χιλιάδες στιγμές που εύχομαι να μπορούσα να μοιραστώ.

Προς το παρόν, εδώ είναι μία από τις αγαπημένες μου. Για να δώσουμε μία μικρή ιστορία, ο Τσάντλερ και η Μόνικα υποτίθεται ότι θα είχαν μία περιπέτεια μίας βραδιάς στο Λονδίνο. Αλλά εξαιτίας της αντίδρασης του κοινού, έγινε η αρχή της ιστορίας αγάπης τους. Σε αυτή την σκηνή, πριν αρχίσουμε να γυρίζουμε, μου ψιθύρισε μία αστεία ατάκα για να πω. Έκανε συχνά τέτοια πράγματα. Ήταν αστείος και ευγενικός».

https://www.instagram.com/p/B4lRJHXjgnT/

Τα Φιλαράκια του Matthew Perry έδειξαν με πέντε διαφορετικούς τρόπους πόσο πονάει ένα ξαφνικό αντίο

Για την τηλεοπτική σύντροφο ο Matthew Perry είχε πει με το χαρακτηριστικό του χιούμορ ότι την ευχαριστεί που έκανε την Αμερική να πιστέψει πως μία τόσο όμορφη γυναίκα όσο εκείνη θα παντρευόταν έναν τύπο όπως εκείνον.

https://www.instagram.com/reel/Czo5_9PSZJ2/

«Είχαν κατανόηση και υπομονή»

«Είχαν κατανόηση και υπομονή», είχε πει ο Matthew στο People, μιλώντας για τους συμπρωταγωνιστές του στη σειρά «Τα Φιλαράκια» και τον εθισμό του σε αλκοόλ και χάπια. «Είναι σαν πιγκουίνοι. Οι πιγκουίνοι στη φύση, όταν ένας είναι άρρωστος ή τραυματισμένος, οι άλλοι τον περικυκώνουν, τον σηκώνουν και περπατούν δίπλα του μέχρι να μπορέσει να περπατήσει μόνος του. Αυτό έκαναν κι αυτοί για μένα», είχε πει ο Perry για τους συμπρωταγωνιστές του πριν τον θάνατό του.

https://www.instagram.com/reel/C6pXe7LvDTa/

Ο πιγκουίνος δεν κατάφερε να σωθεί από τα τραύματά του και έφυγε πολύ νωρίς αφήνοντας τα Φιλαράκια του να τον θρηνούν.

Ο θάνατος του Chandler συγκλόνισε το Hollywood

Τα ξημερώματα της Κυριακής 29 Οκτωβρίου (ώρα Ελλάδος) έγινε γνωστή η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Matthew Perry. H αστυνομία βρήκε τον ηθοποιό νεκρό μέσα στο τζακούζι στο σπίτι του στο Los Angeles και κάπως έτσι ο κόσμος που λάτρεψε τη σειρά «Τα Φιλαράκια» ήταν σαν να αποχαιρετά ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής του, έναν δικό του φίλο.

Τα «Φιλαράκια» μίλησαν για την απώλεια του Matthew Perry μετά την έντονη αντίδραση των fans τους