Η Θεοδωρίδου έχει «Περηφάνια Μόνο» για τις κόρες και την μαμά της-Το νέο video με Κριστιάνα & Andy

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Θεοδωρίδου έχει «Περηφάνια Μόνο» για τις κόρες και την μαμά της-Το νέο video με Κριστιάνα & Andy

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι πάνω απ' όλα μια τρυφερή μαμά. Το νέο βίντεο με τις κόρες της και οι σπάνιες φωτογραφίες με τη μαμά και τη θεία της.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου εκτός από πολύ αγαπητή και καταξιωμένη καλλιτέχνης κατέχει έναν ακόμα σημαντικό τίτλο, που δεν είναι άλλος από αυτόν της «καλής» και υποστηρικτικής μητέρας για τις δύο της κόρες.

Η 30χρονη Κριστιάνα Μπέτα και η 24χρονη Ανδριάνα Φουστάνου είναι ό,τι πολυτιμότερο έχει αποκτήσει μέχρι σήμερα η τραγουδίστρια και η παντοτινή της αδυναμία.

Κριστιάνα Μπέτα: Το νέο της επαγγελματικό βήμα και το δέσιμο με την αδερφή της, Ανδριάνα

Το νέο video της Θεοδωρίδου με τις κόρες της και οι σπάνιες φωτογραφίες

Πριν από λίγες ημέρες, ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας, η δημοφιλής τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα βίντεο με τις γυναίκες της ζωής της: τις δύο κόρες, τη μαμά και τη θεία της.

H Νατάσα Θεοδωρίδου έχει δηλώσει αρκετές φορές δημόσια το πόσο ευγνώμων νιώθει που είχε στήριγμα τη μητέρα και τη θεία της, οι οποίες την βοήθησαν πολύ με την ανατροφή των κοριτσιών.

https://www.instagram.com/reel/C63jWInIxnr/

Σε αντίθεση με την αδερφή της, η Αντριάνα Φουστάνου διατηρεί low profile και αποφεύγει την υπερέκθεση στα media.

natasa10.jpg

Η 24χρονη «Andy» έχει ιδιωτικό λογαριασμό στο Instagram ωστόσο το τελευταίο διάστημα διανύει περίοδο εξωστρέφειας και πρωταγωνιστεί σε αρκετές δημοσιεύσεις της μαμάς της.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε νέο βίντεο στο TikTok με την κόρη της Ανδριάννα Φουστάνου και αποθεώθηκε

Η τραγουδίστρια είναι πολύ ενεργή στο Instagram και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα με τις κόρες της. Το Πάσχα η 53χρονη ευχαρίστησε φίλους, θαυμαστές και συνεργάτες για τις αμέτρητες ευχές μέσα από ένα γλυκό βίντεο με την Αντριάνα και την Κριστιάνα.

https://www.instagram.com/reel/C6l-CDVLjfc/

Νατάσα Θεοδωρίδου & Ανδρέας Φουστάνος έχουν βρει τη χρυσή τομή στην επικοινωνία μετά το διαζύγιο

Μαμά και κόρες είναι πολύ δεμένες και δεν είναι λίγες οι φορές που τις βλέπουμε να ταξιδεύουν μαζί, απολαμβάνοντας χαλαρές στιγμές με φίλους και συγγενείς.

https://www.instagram.com/reel/C1SBlvAI95j/

Τα βιντεάκια που μοιράζεται η καλλιτέχνης με τις κόρες της γίνονται συχνά viral και η ίδια έχει αποδείξει πόσο αυθόρμητη και ακομπλεξάριστη είναι πίσω από τα φώτα.

https://www.instagram.com/reel/Czo_ylKrQri/

Η αληθινή σχέση με τις κόρες της και η στήριξη της θείας Κούλας

Σε παλαιότερη συνέντευξη που παραχώρησε στη Φαίη Σκορδά η τραγουδίστρια μίλησε για την αγάπη που τρέφει για τις κόρες και τη θεία της εξηγώντας: «Δεν είναι περίεργο το ότι οι κόρες μου έχουν διαφορετικούς μπαμπάδες. Σκεφτόμουν μια μέρα, εγώ λέγομαι Θεοδωρίδου, η μεγάλη μου κόρη Μπέτα και η μικρή Φουστάνου. Είμαστε τρεις γυναίκες σε ένα σπίτι με τρία διαφορετικά επίθετα κι αυτό δεν έχει καμία σημασία. Αν βγούμε εκτός Ελλάδος, δεν θα καταλάβει κανείς ότι είμαστε μαμά και κόρες, θα νομίζουν ότι είμαστε 3 διαφορετικοί άνθρωποι, 3 ξένοι άνθρωποι μεταξύ μας. Δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει η αγάπη, ο τρόπος που ζεις σε ένα σπίτι και το ότι παντρεύτηκα δυο φορές και δεν πήγε καλά, δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Η μόνη μου έννοια ήταν να έχω υγιή παιδιά, να είναι άνθρωποι με καλή καρδιά και πολύ καλή υγεία στη ψυχή τους και το εάν η μια έχει άλλο πατέρα και η άλλη άλλο πατέρα δεν έχει καμία σημασία».

Και πρόσθεσε: «Πιστεύω ακράδαντα ότι ο γονιός πρέπει να είναι τίμιος. Εγώ ήμουν από την αρχή πάρα πολύ τίμια στα παιδιά μου, τους είχα πει ότι το τραγούδι είναι η ζωή μου, δεν θα το αφήσω πίσω για κανένα λόγο. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ να σας μεγαλώσω, αλλά θα κάνω και ό,τι καλύτερο μπορώ για το τραγούδι. Θα βαδίζουμε ίδια».

natasa1.jpg

Για την ιδιαίτερη σχέση με τη θεία της, Κούλα η Νατάσα Θεοδωρίδου ομολόγησε: «Όταν χώρισα με τον Ανδρέα, ήρθε η θεία μου κι έμεινε μαζί μου για 13 χρόνια. Ήταν τα 13 πιο ωραία χρόνια της ζωής μου. Θα έλεγα ένα τεράστιο ευχαριστώ στη θεία Κούλα. Συγκινούμαι πάρα πολύ... Θα το ξαναζούσα γιατί όταν έχεις μέσα στο σπίτι τον παππού ή τη γιαγιά είναι πολύ ζεστό πράγμα, μεγαλώνουν πολύ ωραία τα παιδιά».

Πηγή κεντρικής: natasatheodoridou