Trooping the Colour: Ποια μέλη της βασιλικής οικογένειας θα εμφανιστούν στο μπαλκόνι

Νατάσσα Σχοινά
Trooping the Colour: Ποια μέλη της βασιλικής οικογένειας θα εμφανιστούν στο μπαλκόνι
FILE - From left, Britain's Prince Andrew, Queen Elizabeth, Meghan Duchess of Sussex, Prince Charles, Prince Harry, Kate Duchess of Cambridge and Prince William attend the annual Trooping the Colour Ceremony in London, Saturday, June 9, 2018. Queen Elizabeth II is marking her 96th birthday privately on Thursday, April 21, 2022 retreating to the Sandringham estate in eastern England that has offered the monarch and her late husband, Prince Philip, a refuge from the affairs of state. (AP Photo/Frank Augstein, File)

Η βασιλική οικογένεια ετοιμάζεται για τους εορτασμούς των γενεθλίων της βασίλισσας Ελισάβετ.

Το Trooping the Colour είναι το γεγονός που σηματοδοτεί επίσημα τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ. Φέτος, για πρώτη φορά μετά την πανδημία, το μεγάλο γεγονός επιστρέφει στις 2 Ιουνίου συμπίπτοντας και με τη χρονιά του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της μονάρχη.

Μία παρέλαση από 1.400 στρατιώτες θα ξεκινήσει από το παλάτι του Buckingham και θα διασχίσει τον δρόμο Mall, την ώρα που μέλη της βασιλικής οικογένειας θα προχωρούν σε άλογα και άμαξες μπροστά τους. Μερικά από αυτά τα μέλη θα βρεθούν στο μπαλκόνι του παλατιού και θα παρακολουθήσουν μία πτήση επίδειξης της Βρετανικής Αεροπορίας στο πλευρό της βασίλισσας, αλλά ποια θα είναι αυτά;

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που θα εμφανιστούν στο μπαλκόνι του παλατιού με τη βασίλισσα Ελισάβετ

Το πιο πιθανό είναι ότι στο μπαλκόνι με τη βασίλισσα Ελισάβετ θα βρεθούν τα εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας, δηλαδή ο πρίγκιπας Κάρολος, η Camilla, ο πρίγκιπας William, η Kate Middleton, η πριγκίπισσα Άννα, ο πρίγκιπας Edward και η Σοφία, δούκισσα του Wessex.

Μαζί τους θα είναι φυσικά και τα παιδιά, με τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis να είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα δώσουν το παρών.

Μερικά ακόμα δισέγγονα της Ελισάβετ ενδεχομένως επίσης να συνοδεύσουν τους γονείς τους στο μπαλκόνι, όπως ο Peter Phillips, η Zara Tindall, η πριγκίπισσα Βεατρίκη και η πριγκίπισσα Ευγενία.

Θα είναι ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle;

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για την εμφάνιση των Sussexes στο Trooping the Colour. Μπορεί ο Harry και η Meghan να έκαναν μία γρήγορη επίσκεψη στη βασίλισσα Ελισάβετ πριν τα Invictus Games, ωστόσο το αν θα επιστρέψουν και για τους εορτασμούς παραμένει άγνωστο.

Η βασίλισσα, βέβαια, τους έχει προσκαλέσει, έχοντας απαγορέψει να φέρουν κάμερες ή drones του Netflix, με το οποίο συνεργάζονται για τη νέα σειρά που ετοιμάζουν.

Ερωτική εξομολόγηση του πρίγκιπα Harry στη Meghan Markle και η αποκάλυψη για την κόρη του Lilibet