Όταν η πριγκίπισσα Diana θα πρωταγωνιστούσε στο Bodyguard 2 μαζί με τον Kevin Costner

Νατάσσα Σχοινά
Όταν η πριγκίπισσα Diana θα πρωταγωνιστούσε στο Bodyguard 2 μαζί με τον Kevin Costner
AP

Πολύ πιθανό να υπήρχε μία ταινία με την πριγκίπισσα Diana και τον Kevin Costner στα ηνία.

Το «The Bodyguard» ανήκει χωρίς αμφιβολία στις κλασικές ταινίες του κινηματογράφου. Η ταινία κυκλοφόρησε το 1992 και είδε στους πρωταγωνιστικούς ρόλους τον Kevin Costner και τη Whitney Houston. Τα κέρδη της σε παγκόσμια κλίμακα ξεπέρασαν τα 400 εκατομμύρια δολάρια, ένα γεγονός που έβαλε την παραγωγή σε σκέψεις σχετικά με την πιθανότητα ενός sequel. Το θέμα είναι με ποια πρωταγωνίστρια.

Ο Costner έχει αναφέρει επανειλημμένως πως υπήρχαν συζητήσεις για τη δημιουργία του «The Bodyguard 2», όμως, στο πλευρό του ήταν να βρεθεί η πριγκίπισσα Diana.

Η πριγκίπισσα Diana πρωταγωνίστρια του The Bodyguard 2

Ο ηθοποιός μίλησε το 2019 στο PeopleTV και έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είχαν τότε στο μυαλό τους με την παραγωγή σχετικά με την προσθήκη της πριγκίπισσας Diana.

«Άρεσε στο στούντιο η ιδέα του να κάνουμε το Bodyguard 2. (Η Diana) θα ήταν στη λογική της Whitney (Houston). Κανείς δεν τον ήξερε αυτό για περίπου έναν χρόνο», είπε.

Το τηλεφώνημα με την Diana

Έπειτα, ο πλέον 67χρονος Costner μίλησε για το τηλεφώνημα που είχε με την εκλιπούσα μαμά του πρίγκιπα William και του πρίγκιπα Harry, καθώς και για το άγχος της σε περίπτωση που χρειαζόταν να υπάρχουν σκηνές με φιλιά.

«Απλώς τη θυμάμαι να είναι απίστευτα γλυκιά στο τηλέφωνο και έκανε την ερώτηση ‘Θα έχουμε σκηνή με φιλί;’. Το είπε με έναν τρόπο που έδειχνε πολύ σεβασμό. Ήταν λίγο αγχωμένη, γιατί η ζωή της ελεγχόταν. Και είπα ‘Ναι, θα υπάρχει λίγο από αυτό, αλλά μπορούμε να το κάνουμε ok κι αυτό», σχολίασε για την Diana.

Britain Sarah Ferguson

Ο άνθρωπος που τα κανόνισε όλα ήταν η κουνιάδα της Diana, Sarah Ferguson: «Η Sarah ήταν πολύ σημαντική. Πάντα σεβόμουν τη Sarah, γιατί εκείνη είναι που μου κανόνισε τη συζήτηση με την Diana. Και ποτέ δεν είπε ‘Γιατί όχι εγώ; Είμαι κι εγώ πριγκίπισσα’. Υποστήριζε πολύ την ιδέα».

Η απρόσμενη αντίδραση της πριγκίπισσας Diana όταν είδε από κοντά για πρώτη φορά τον Tom Cruise