Η Meghan Markle είχε φανταστεί τον γάμο της από τα 14 και δεν είχε καμία σχέση με αυτόν του 2018

Η Meghan Markle είχε φανταστεί τον γάμο της από τα 14 και δεν είχε καμία σχέση με αυτόν του 2018

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου την ημέρα του γάμου τους (19/5/2018)

AP

Στο πρόσφατο επεισόδιο του podcast της, η δούκισσα του Sussex μίλησε για τον γάμο που είχε σχεδιάσει και τα παιδικά της χρόνια.

Στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής της, Archetypes, στο Spotify, η Meghan Markle υποδέχτηκε την κωμικό Mindy Kaling και μέσα από τη συζήτησή τους αποκάλυψε στο κοινό άγνωστες πτυχές της ζωής της από όταν ήταν σε μικρότερη ηλικία.

Μέσα στα θέματα που σχολιάστηκαν, βρέθηκε το πώς φανταζόταν η δούκισσα του Sussex τον γάμο της, καθώς και οι δυσκολίες που αντιμετώπιζε στο σχολείο, οι οποιες την άφηναν με ένα τεράστιο συναίσθημα μοναξιάς.

Germany Harry And Meghan Invictus

Το outsider του σχολείου

Τι κι αν τώρα η Meghan Markle είναι μία από τις πιο διάσημες προσωπικότητες του πλανήτη, όταν βρισκόταν στα σχολικά της χρόνια στο ιδιωτικό Καθολικό σχολείο θηλέων Heart High School, όπως η ίδια αναφέρει, ένιωθε πολύ μόνη της και προσπαθούσε να γεμίζει το πρόγραμμά της με εξωσχολικές δραστηριότητες για να είναι απασχολημένη.

Κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων πήγε σε σχολικές συγκεντρώσεις και, όταν η σχολική ημέρα τελείωνε, έβρισκε τον πατέρα της, Thomas Markle, στη δουλειά του.

«Έτσι δεν είχα να ανησυχώ με ποιον θα κάτσω ή τι θα έκανα, γιατί ήμουν πάντα πολύ απασχολημένη», είπε.

Πώς φανταζόταν η Meghan Markle τον γάμο της

Η 41χρονη Meghan σίγουρα δε θα μπορούσε να φανταστεί ότι μεγαλώνοντας θα παντρευόταν τον μικρό γιο της πριγκίπισσας Diana, πρίγκιπα Harry. Ωστόσο, για τον γάμο των ονείρων της είχε πολύ σαφή άποψη.

«Όταν ήμουν 14, σχεδίασα τον γάμο μου. Όχι τον κανονικό μου γάμο. Αυτό ήταν κάπως δυσκολότερο να το φανταστώ. Αυτός ο γάμος ήταν μία εργασία για το μάθημα των Θρησκευτικών στο Καθολικό σχολείο. Θυμάμαι και την πιο μικρή λεπτομέρεια. Ήθελα να είναι σε στο ξενοδοχείο Bel-Air. Υπήρχε και μία λίμνη με κύκνους και ήθελα η τούρτα να είναι από το Hansen’s Bakery.

Και το νυφικό – Θεέ μου, το νυφικό. Το νυφικό ήταν στράπλες και φουσκωτό και το είδα σε ένα περιοδικό για νύφες και το αγόρασα. Όχι το φόρεμα – Αγόρασα το περιοδικό για νύφες, γιατί είχα πάρει το θέμα πολύ σοβαρά», είπε η Markle.

Τελικά, μπορεί ο γάμος να μην έγινε στο Bel-Air, αλλά έγινε στο ιστορικό παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor τον Μάιο του 2018 και παρακολουθήθηκε από 1,9 δισεκατομμύρια τηλεθεατές.

Το νυφικό από τη Βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας Clare Waight Keller που τελικά επέλεξε η Meghan: