Ο βασιλιάς Κάρολος τα έβαλε με μία πένα και ο κόσμος τον παρομοιάζει με 70χρονο αγοράκι σε tantrum

Ο βασιλιάς Κάρολος τα έβαλε με μία πένα και ο κόσμος τον παρομοιάζει με 70χρονο αγοράκι σε tantrum

Ο βασιλιάς Κάρολος στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Άννας

AP

Αν κάνει έτσι για μία πένα, πώς θα αντιδράσει αν γίνει κάτι πιο σοβαρό;

Πριν πεθάνει η βασίλισσα Ελισάβετ Β, πολλά ακούγονταν για τη διαδοχή. Ο κόσμος ανοιχτά προτιμούσε ο Κάρολος να παραιτηθεί και να δώσει τη σειρά του κατευθείαν στον πρωτότοκο γιο του, πρίγκιπα William, όμως τα πράγματα δεν έγιναν έτσι.

Κάποιοι θεώρησαν την Camilla υπεύθυνη, λέγοντας ότι εκείνη ήθελε να γίνει Βασιλική Σύζυγος και τα κατάφερε. Εκείνη στα 75 της, εκείνος στα 73, το ζευγάρι ανέβηκε στον βρετανικό θρόνο σε αρκετά προχωρημένη ηλικία, γίνοντας το αντικείμενο χλευασμού στα social media που έκαναν τον γιο της Ελισάβετ «βασιλιά των memes».

Ο εκνευρισμός του βασιλιά Καρόλου με μία πένα

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα, όμως, έγινε viral καθώς παρουσιάζει τον νέο βασιλιά να χάνει την υπομονή του με μία πένα.

Το όλο περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Belfast στη Βόρεια Ιρλανδία την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα στο Hillsborough Castle. Ο μονάρχης προσπαθούσε να υπογράψει κατά τη διάρκεια τελετής σε βιβλίο επισκεπτών και η κάμερα έγραφε.

Ξαφνικά, η πένα που του έδωσαν άρχισε να τρέχει και ο Κάρολος δεν είχε ιδιαίτερη ψυχραιμία να το διαχειριστεί, με αποτέλεσμα να καταλήγει να ξεσπά και να λέει:

«Θεέ μου, αυτό το αναθεματισμένο πράγμα. Κάθε ελεεινή φορά»

Με μεγαλύτερη πραότητα, η Camilla επιβεβαίωσε ότι η πένα έτρεχε, αλλά το όλο σκηνικό αναμενόμενα έφτασε παντού και ο κόσμος αναρωτιέται αν κάνει έτσι για μία πένα, πώς θα κάνει όταν θα προκύπτουν πιο σοβαρά θέματα που θα χρειάζονται αντιμετώπιση.

Τελικά, γιατί ο πρίγκιπας Κάρολος βάζει άλλους να του τοποθετούν οδοντόκρεμα στην οδοντόβουρτσα;

Τα σχόλια στο Twitter για το tantrum του Καρόλου

Άλλοι άρχισαν νέα memes που παρομοιάζουν τον Κάρολο με ένα 70 ετών αγοράκι που παθαίνει tantrum.