Το ντοκιμαντέρ που «καίει» τον πρίγκιπα Andrew: Οι ορδές γυναικών μέσα στο Παλάτι

Πατούλια Κατερίνα
Το ντοκιμαντέρ που «καίει» τον πρίγκιπα Andrew: Οι ορδές γυναικών μέσα στο Παλάτι

Ο βίιος του πρίγκιπα Andrew υπήρξε άσωτος και πριν την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Epstein.

Υπήρξε ο αγαπημένος της βασίλισσας Ελισάβετ, ο γιος για τον οποίο πήρε για πρώτη φορά άδεια μητρότητας, το τρίτο της παιδί και τον ξεχώριζε από όλους τους άλλους.

Ο πρίγκιπας Andrew που τα τελευταία δύο χρόνια έχει σχεδόν εξαφανιστεί από προσώπου γης, δεν έχει χάσει μόνο τα royal προνόμια και καθήκοντά του μετά την εμπλοκή στο σκάνδαλο Jeffrey Epstein και ούτε έφτασε κοντά στο δικαστήριο από τις κατηγορίες κακοποίησης της Virginia Roberts Giuffre. Ο Andrew κατάφερε να πληγώσει όσο κανένας άλλος την Ελισάβετ, τον τελευταίο χρόνο πριν τον θάνατό της.

Το νέο ντοκιμαντέρ για τον Andrew

Αν η βασίλισσα και το Παλάτι δεν είχαν επέμβει υπόγεια και μυστικά στον συμβιβασμό 12 εκατομμυρίων λιρών με την Maxwell, ο Andrew θα είχε συρθεί σε μια δίκη ντροπιαστική για τη Βρετανική Βασιλική Οικογένεια στις ΗΠΑ, η οποία θα ξεκινούσε αυτές τις ημέρες.

Και μπορεί η βασίλισσα να πέθανε, όμως ο Andrew συνεχίζει να απασχολεί τα tabloids, αυτή τη φορά εξαιτίας του νέου ντοκιμαντέρ με τίτλο «Prince Andrew Banished», στο οποίο, ο Paul Page, αξιωματικός ασφαλείας των ανακτόρων από το 1998 ως το 2004 εξηγεί πως ο ίδιος και οι υπόλοιποι αστυνομικοί είχαν σοκαριστεί από τον αριθμό των γυναικών που μπαινόβγαιναν στο διαμέρισμα του Andrew μέσα στο Buckingham όταν εκείνος είχε πάρει πια διαζύγιο.

Οι ορδές γυναικών

«Αστειευόμασταν μεταξύ μας λέγοντας πως ο Andrew μάλλον έχει περιστρεφόμενη πόρτα μέσα στην κρεβατοκάμαρά του γιατί κάθε μέρα τον βλέπαμε με μια διαφορετική», είπε ο Page ο οποίος ανέφερε και ένα περιστατικό στο οποίο μια γυναίκα εμφανίστηκε και ήθελε να μπει στο διαμέρισμα του πρίγκιπα χωρίς κανείς να έχει την επιβεβαίωση των στοιχείων της. Η γυναίκα πήρε τηλέφωνο τον Andrew, ο οποίος ζήτησε να μιλήσει με τους αστυνομικούς του και άρχισε να φωνάζει σε έναν από αυτούς λέγοντας χαρακτηριστικά:

Ο αστυνομικός εξήγησε πως όλοι θεωρούσαν πως ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας θα είχε πάνω απ’ όλα σεβασμό, ειδικά για τους ανθρώπους που πληρώνονταν για να τον προστατεύσουν, όχι όμως ο Andrew, ήταν ένας απαίσιος άνθρωπος που έκανε μπούλινγκ.

Ο ίδιος ο Page βέβαια δεν υπήρξε και ο πιο νόμιμος, μιας και το 2009, είχε φτιάξει μια εταιρία φάντασμα, στην οποία εξαπατούσε φίλους και συγγενείς να επενδύσουν και τελικά έτρωγε τα χρήματα στον τζόγο.

Στο ίδιο ντοκιμαντέρ ένας διπλωμάτης από το Bahrain, ανέφερε πως σε ταξίδι ο Andrew έφερε μαζί του έναν άνθρωπο και μια σιδερώστρα και η μόνη δουλειά που έκανε ήταν να σιδερώνει τα παντελόνια του πρίγκιπα.

Ο 62χρονος σήμερα Andrew υπήρξε παντρεμένος από το 1986 ως το 1992 με τη Sarah Ferguson με την οποία απέκτησαν τις δύο κόρες τους, πριγκίπισσα Βεατρίκη και Ευγενία.

Ο Andrew θα προσέχει τα δύο κόργκι της βασίλισσας μετά τον θάνατό της!

Britain Royals Funeral