Η φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα του William και της Kate με τα παιδιά έχει κάτι ξεχωριστό

Πατούλια Κατερίνα
Η φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα του William και της Kate με τα παιδιά έχει κάτι ξεχωριστό

Ποζάροντας στον φακό του αγαπημένου τους φωτογράφου Matt Porteous, η Kate, ο William, η Charlotte, ο George και ο Louis ποζάρουν με denim λουκ.

Όταν είσαι μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, ξέρεις πολύ καλά πως πρέπει να στείλεις ευχές με τον παλιό καλό γιορτινό τρόπο, την παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη κάρτα. Ευτυχώς για εμάς, με την βοήθεια των social media πια, δεν χρειάζεται να περιμένουμε τον ταχυδρόμο.

Μόλις χτες ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα του παρουσίασαν τη δική τους φετινή κάρτα και λίγες ώρες αργότερα ήρθε η ώρα του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας, William και Kate να ποζάρουν μαζί με τα τρία παιδιά τους σε μια διαφορετική πόζα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Τι ιδιαίτερο έχει η φετινή οικογενειακή κάρτα του William;

Πάντα σε casual στήσιμο και ντύσιμο, ο William, τα παιδιά και η Kate είναι ντυμένοι με τζιν παντελόνι ενώ ο George, ο Louis και η Charlotte ποζάρουν με σορτσάκι. Το μέλλον της μοναρχίας είναι χαλαρό, στην πρώτη ever πόζα που έχει τόση κίνηση και δεν είναι στατική, καθώς η οικογένεια χέρι- χέρι προχωρά στην κατοικία της στο Norfolk. Το σύνθημα του μαζί προχωράμε είναι σαφές ενώ το κλειδί στις πόζες που πάντα προτιμούν William και Kate είναι ένας αγαπημένος φωτογράφος, σε ένα τοπίο εξοχής με μια δόση backstage.

https://www.instagram.com/p/CmH_qcOtUx_

Αν θες να δεις τις κάρτες των προηγούμενων ετών, δες την γκάλερι.

Από την άλλη, η φωτογραφία που επέλεξε ο Κάρολος τραβήχτηκε πέντε ημέρες πριν τον θάνατο της βασίλισσας, στις 3 Σεπτεμβρίου 2022 από τον βραβευμένο φωτογράφο Sam Hussein.

https://www.instagram.com/p/CmCzC_Ks6Hj

Την ίδια ώρα, όλοι περιμένουν την χριστουγεννιάτικη κάρτα των Sussexes και φυσικά τα τρία τελευταία επεισόδια του ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan» στο Netflix.

Queen's Card

Η παράδοση των γιορτινών καρτών κρατάει από το 1914 όταν η πριγκίπισσα Mary έστειλε μια φωτογραφίες με ευχές για Χαρούμενα Χριστούγεννα στους στρατιώτες του πολέμου ενώ και η τότε ακόμα πριγκίπισσα Ελισάβετ είχε ποζάρει στην κάρτα με στολή του πολέμου.

https://www.instagram.com/p/CJJdTThHZge

Οι κάρτες των γιορτών του Κάρολου με την Καμίλα

Οι Χριστουγεννιάτικες κάρτες της βασιλικής οικογένειας θα σου δώσουν έμπνευση και για τη δική σου

Τα χρόνια πέρασαν και οι οικογενειακές γιορτινές κάρτες έγιναν αναπόσπαστη παράδοση για το Παλάτι αλλά και τους απανταχού royals, με κάρτες όπως εκείνη της Ελισάβετ παρέα με τον Κάρολο και τους γιους της να μένουν στην ιστορία. Ακόμα και ο Harry με την Meghan, από την Καλιφόρνια, μας έδωσαν πέρσι μια γιορτινή οικογενειακή κάρτα ποζάροντας με την κόρη τους Lili και τον γιο τους Archie.