Ο William είναι συντετριμμένος αλλά και θυμωμένος με τις αποκαλύψεις του Harry

Κατερίνα Μπούσιου
Ο William είναι συντετριμμένος αλλά και θυμωμένος με τις αποκαλύψεις του Harry

 (Joshua Qualls/Massachusetts Governor's Press Office via AP)

Joshua Qualls

Οι βρετανοί δημοσιογράφοι αναφέρουν πως ο William δεν περίμενε πως ο αδελφός του θα έφτανε στο σημείο να αναφέρει στο βιβλίο του, το περιστατικό με τον μεταξύ τους ξυλοδαρμό. 

Οι αποκαλύψεις του πρίγκιπα Harry δεν έχουν τέλος, αλλά αυτό είναι το τέλος πια τις σχέσεις του με τον αδελφό του William. Μετά το περιστατικό χειροδικίας μεταξύ τους αποφάσισε να εξομολογηθεί και άλλα τους κοινά μυστικά στο βιβλίο του Spare, που κυκλοφορεί επίσημα σε 3 μέρες.

Τα αποσπάσματα που διέρρευσαν από την Ισπανία που ήταν η πρώτη ευρωπαική χώρα που προσέφερε την έκδοση του βιβλίου, ήταν έως και σοκαριστικά. Οι δημοσιογράφοι βρετανικών εφημερίδων αναφέρουν πως ο πρίγκιπας William είναι συντετριμμένος αλλά και εξοργισμένος με τον αδελφό του.

Η νέα μαρτυρία για τον γάμο του William: «Δεν ήμουν ποτέ κουμπάρος του»

Ο Harry είναι ασυγκράτητος και μέχρι να πάρουμε στα χέρια μας και εμείς το βιβλίο του, θα ανακαλύψουμε και άλλα από τα «διαμάντια» των εξομολογήσεών του. Αυτή τη φορά είπε πως ποτέ δεν ήταν ο πραγματικός κουμπάρος στον γάμο του αδελφού του: «Μπορεί να αναφερόμουν ως κουμπάρος, αλλά δεν ήμουν. Οι δύο κολλητοί του φίλοι που μίλησαν και στην δεξίωση ήταν. Εμένα δεν με άφησαν να μιλήσω και κάποια στιγμή ο αδελφός μου μου έκανε παράπονα πως έχω πιει».

Ο πρώην πρίγκιπας συνεχίζει λέγοντας πως στον δικό του γάμο με την Meghan ο William τον διέταξε με αυστηρό τρόπο να ξυριστεί και μάλιστα με ύφος διαδόχου όπως λέει χαρακτηριστικά: «Ίσως επειδή δεν μπορούσε να απολαμβάνει τα προνόμια που είχα εγώ, ενώ εκείνος ήταν διάδοχος και έπρεπε να είναι πάντα ξυρισμένος».

https://www.instagram.com/p/CnE1mMSoQ6m

Μετά από όλα αυτά που ο Harry έχει πει, σύμφωνα με την Page Six, ο πρίγκιπας William όχι απλά είναι συντεριμμένος, αλλά και αποφασισμένος πια, να μην συγχωρήσει ποτέ τον αδελφό του. Εδώ πλέον όπως τονίζουν οι βρετανοί δημοσιογράφοι μιλάμε για μία οριστική ρήξη και κανείς δεν μπορεί να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργήσει στην βασιλική οικογένεια ο Harry με τις αποκαλύψεις του.

Spain Britain Prince Harry

(AP Photo)

Ο πρίγκιπας Harry στο βιβλίο του αποφάσισε να μιλήσει για την πρώτη του φορά και την ανατομία του

Και τώρα καταλαβαίνουμε ότι η εικόνα των αγαπημένων και μονιασμένων αδελφών να ήταν τελικά απλά για την καλή δημόσια προβολή της βασιλικής οικογένειας.

Δεν φταίει για όλα η Meghan, γιατί ο Harry αναφέρεται και σε περιστατικά προ της γνωριμίας μαζί του. Μας δίνει δε την εικόνα ενός σνομπ και αυταρχικού William, εξαιτίας της θέσης του ως διάδοχος του θρόνου που έδινε εντολές ακόμη και στον ίδιο του τον αδελφό.

Τελικά ποιος λέει την αλήθεια σε αυτή την ιστορία;