Ακόμα ένα βραβείο για τον πρίγκιπα Harry: Η απόφαση να επικεντρωθεί στην οικογένειά του

Πατούλια Κατερίνα
Ακόμα ένα βραβείο για τον πρίγκιπα Harry: Η απόφαση να επικεντρωθεί στην οικογένειά του
VANCOUVER, CANADA - NOVEMBER 20: Prince Harry, The Duke of Sussex waits for a ceremonial face-off prior to the Vancouver Canucks and San Jose Sharks NHL game at Rogers Arena on November 20, 2023 in Vancouver, British Columbia, Canada. (Photo by Derek Cain/Getty Images) 2023 Derek Cain

Τέλος οι αγωγές για τον πρίγκιπα Harry. Ήρθε η ώρα να επικεντρωθεί στην οικογένειά του.

Ο πρίγκιπας Harry βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο το βράδυ της Παρασκευής στη διάρκεια των βραβείων «Living Legends of Aviation Awards», όπου παρέλαβε και ο ίδιος βραβείο ενώ ήταν σόλο μιας και η Meghan Markle δεν τον συνόδεψε.

Η έξοδος αυτή συνέπεσε και με την ακύρωση της αγωγής του πρίγκιπα για συκοφαντική δυσφήμιση καά της Mail και πάλι με στόχο όπως τόνισε να «εστιάσει στην οικογένειά του».

Το «βραβείο» του Harry

Ο 39χρονος, τιμήθηκε στην εκδήλωση στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια για τις δεξιότητές του ως πιλότος ελικοπτέρου κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του στον Βρετανικό Στρατό. Είναι επίσης αποδέκτης των πτερυγίων πτήσης, τα οποία κέρδισε αφού ολοκλήρωσε ένα οκτάμηνο πρόγραμμα πιλότου στο Κέντρο Αεροπορίας Στρατού.

Το περίεργο αυτό βραβείο, παρέλαβε ο δούκας του Sussex από τον Τζον Τραβόλτα.

Ο συγγραφέας του «Spare» αστειεύτηκε μάλιστα όταν ανέβηκε στη σκηνή τονίζοντας πως ο 69χρονος σταρ του «Saturday Night Fever», μάλλον συνεχίζει να αναπολεί την εποχή που χόρευε με την αείμνηστη μαμά του, την πριγκίπισσα Νταϊάνα, στον Λευκό Οίκο.

«Κοιτάξτε μας τώρα, είναι υπέροχο όλο αυτό. Αν δεν πρόκειται να χορέψουμε μαζί, τουλάχισττον θα πετάξουμε μαζί», είπε χαρακτηριστικά.

Η σόλο εμφάνιση του Χάρι στην τελετή απονομής έγινε λίγες ώρες αφότου απέσυρε την αγωγή του κατά της Mail της Κυριακής, για το άρθο εκείνο στο οποίο υποτίθεται πως είπε ψέματα για το ότι προσφέρθηκε να πληρώσει για τη δική του αστυνομική προστασία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το εν λόγω άρθρο δημοσιεύθηκε τον Φεβρουάριο του 2022 και εξακολουθεί να έχει τον τίτλο:

«Πώς ο πρίγκιπας Χάρι προσπάθησε να κρατήσει μυστική τη νομική του διαμάχη με την κυβέρνηση για τους σωματοφύλακες της αστυνομίας».

Η προτεραιότητά του παραμένει στην ασφάλεια της οικογένειάς του, παρά σε νομικές διαδικασίες που δίνουν μια συνεχή αβνατροφοδότηση στους ψευδείς ισχυρισμούς της Mail όλα αυτά τα χρόνια», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του Harry.

Ο Χάρι υποστήριξε ότι ο ίδιος, η Markle και τα δύο τους παιδιά δεν είναι ασφαλή όταν ταξιδεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και χρειάζονται περισσότερη προστασία από την ιδιωτική ασφάλεια για την οποία ήδη πληρώνει ο 39χρονος.