Δες τι έγινε στο Instagram live του Queen με τη Δωροθέα Μερκούρη και τη Δέσποινα Καμπούρη (video)

Δες τι έγινε στο Instagram live του Queen με τη Δωροθέα Μερκούρη και τη Δέσποινα Καμπούρη (video)

Άλλο ένα live πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαρτίου στο Instagram του Queen με τη Δέσποινα Καμπούρη και τη Δωροθέα Μερκούρη!

Η πανέμορφη Δωροθέα Μερκούρη έδωσε συνέντευξη στη διευθύντρια του Queen.gr, Δέσποινα Καμπούρη, μέσα από το Instagram του Queen.gr.

Η όμορφη ηθοποιός μίλησε για το πόσο δύσκολα βιώνει την κατάσταση με τον Κορονοϊό, για το πώς περνά τις ώρες της μέσα στο σπίτι, για την Ιταλία, για τις κόρες της, αλλά και για τα μυστικά ομορφιάς της.

Η Δωροθέα Μερκούρη εξήγησε στου θεατές του live ότι ζει ανάμεσα σε Ιταλία και Ελλάδα, αλλά μόνιμη κατοικία της είναι η Ελλάδα. Η ηθοποιός γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ιταλία, μιας και ο μπαμπάς της είναι από εκεί. Μόλις ενηλικιώθηκε έφυγε για modeling και σπουδές στην Αμερική. Αυτό το διάστημα που βρίσκεται σε καραντίνα επικοινωνεί καθημερινά με όλους τους συγγενείς της στην Ιταλία.

Η μελαχρινή ηθοποιός μίλησε στο live για τις δύο κόρες της. Η μεγάλη κόρη της που είναι 20 ετών ζει και σπουδάζει στην Ολλανδία και βιώνει όλη την κατάσταση με τον Κορονοϊό μαζί με τον σύντροφό της. Η Δωροθέα εξήγησε ότι μιλάει κάθε μέρα μαζί της και τόνισε ότι όλες οι μαμάδες πρέπει με τον τρόπο τους να είναι κοντά στα παιδιά τους. Η 16χρονη κόρη της, όμως, ζει μαζί με τη Δωροθέα, αλλά μόλις τελειώσει το σχολείο σκοπεύει να φύγει για σπουδές σκηνοθεσίας ή υποκριτικής στην Ολλανδία.

Όσον αφορά τα μυστικά ομορφιάς της, η Δωροθέα Μερκούρη είπε στο live του Queen ότι προσέχει πολύ τον ήλιο και φοράει αντηλιακό ακόμα και στο μπαλκόνι της. Ενυδατώνει πολύ καλά την επιδερμίδα της, χρησιμοποιεί καθαριστικό προσώπου κάθε βράδυ και κρέμα ματιών. Επεσήμανε, όμως, ότι δε χρειάζεται να αγοράζουμε πανάκριβα καλλυντικά. Ομορφιά είναι να είμαστε εμείς καλά και χαρούμενες και μετά αυτό θα εκπέμπεται στο πρόσωπό μας.

Αυτό το διάστημα της καραντίνας η Δωροθέα χορεύει πολύ μέσα στο σπίτι, γιατί αυτό την απελευθερώνει. Επίσης, γράφει πολύ, γιατί με αυτόν τον τρόπο μπορεί να εκφράζει τα συναισθήματά της, ενώ αποκάλυψε ότι θέλει πολύ να μάθει βραζιλιάνικα αυτόν τον καιρό. Το μόνο που παρακολουθεί αυτές τις μέρες είναι κωμωδίες, γιατί θέλει να γελάει πολύ. Ακόμη, μαγειρεύει και αγαπημένο της φαγητό είναι τα μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα.

Σχετικά με τα επαγγελματικά της, η ηθοποιός εξήγησε ότι γύρισε ένα ντοκιμαντέρ σε ελληνόφωνα μέρη της Νότιας Ιταλίας, ενώ ετοιμάζει δουλειές τόσο στη γειτονική χώρα όσο και στην Ελλάδα.

Η Δωροθέα μίλησε για τη φιλία και εξήγησε ότι δίνει ευκαιρίες στη ζωή της σε φίλους και εμπιστεύεται τη δύναμη τού να μοιράζεσαι κάτι με έναν άνθρωπο. Κι αν αυτό σπάσει- όπως είπε- είναι ανθρώπινο.

Αποκάλυψε, επίσης, ότι δε μετάνιωσε που χώρισε με τον πατέρα των παιδιών της, ενώ θα ήθελε έναν σύντροφο στη ζωή της μόνο αν εκείνος τη δεχθεί όπως ακριβώς είναι.

Τέλος, η Δωροθέα Μερκούρη μίλησε για την ενδοοικογενειακή βία και το πόσο έχει αυξηθεί στις μέρες μας. Χαρακτηριστικά, ανέφερε ότι στην Ιταλία κάθε τρεις μέρες υπάρχει και μια καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία. Οι γυναίκες, όμως, πρέπει να μιλούν. Δεν πρέπει να ξεχνούν ότι αν θέλουν πάντα υπάρχει βοήθεια.

Μπορείς να παρακολουθήσεις όλη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:



Διάβασε ακόμα: Η Έλενα Ασημακοπούλου live στο Instagram του Queen με τη Δέσποινα Καμπούρη