Δες τι έγινε στο Instagram live του Queen με την Ελένη Τσολάκη και τη Δέσποινα Καμπούρη (video)

Δες τι έγινε στο Instagram live του Queen με την Ελένη Τσολάκη και τη Δέσποινα Καμπούρη (video)

Άλλο ένα live πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Απριλίου στο Instagram του Queen, με τη Δέσποινα Καμπούρη και την Ελένη Τσολάκη!

Η αγαπητή παρουσιάστρια έδωσε live συνέντευξη στη διευθύντρια του Queen.gr, Δέσποινα Καμπούρη, μέσα από το Instagram του Queen.

Η Ελένη Τσολάκη μίλησε για την καθημερινότητά της στην καραντίνα, για το τι μέλλει γενέσθαι με την εκπομπή στην οποία συμμετέχει στο ΣΚΑΙ, για όσα θέλει να κάνει μόλις τελειώσει αυτή η κατάσταση και για τα μυστικά ομορφιάς της.

Ξεκινώντας την κουβέντα με τη Δέσποινα Καμπούρη, η Ελένη Τσολάκη αποκάλυψε ότι δεν περνάει εύκολα η καθημερινότητά της εν μέσω καραντίνας και ότι τη δυσκολεύει αρκετά ο εγκλεισμός. Χαρακτηριστικά, είπε ότι βγαίνει μόνο για περπάτημα και για να πάει στο supermarket. Στο σπίτι προσπαθεί να διαβάζει βιβλία, να κάνει δουλειές, ενώ μιλάει στο τηλέφωνο με τις φίλες της, με την οικογένειά της, που ζει στη Θεσσαλονίκη, αλλά και με τους συνεργάτες της από την εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Η Ελένη Τσολάκη εξήγησε στους θεατές του live ότι το κανάλι της αποφάσισε να δώσει έμφαση στην ενημέρωση αυτόν τον καιρό και να διακόψει για λίγο τα ψυχαγωγικά προγράμματα. Ωστόσο, υπάρχει πλάνο να επιστρέψει κανονικά η εκπομπή κάποια στιγμή. Κα το πρώτο πράγμα που θέλει να κάνει μετά την καραντίνα είναι να πάει στη δουλειά της. Όπως είπε η παρουσιάστρια, εκτίμησε και τα πιο απλά πράγματα μέσα σε αυτήν τη δοκιμασία.

Αυτές τις μέρες, η Ελένη Τσολάκη κάνει διάδρομο στο σπίτι για να διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση, αλλά υπάρχουν και μέρες που δεν έχει καθόλου όρεξη να κάνει τίποτα. Επίσης, μαγειρεύει αρκετά, αλλά προσέχει πολύ τι τρώει.

Η γλυκιά παρουσιάστρια αποκάλυψε επίσης στη Δέσποινα Καμπούρη ότι ακολουθεί πιστά το Queen.gr, καθώς θέλει να ενημερώνεται για όλα τα μυστικά ομορφιάς και τις τάσεις της μόδας. Η ίδια φροντίζει ώστε να μη μένει πολλές ώρες με το μακιγιάζ της δουλειάς, ξεβάφεται καλά, χρησιμοποιεί ένα καλό σαπούνι καθαρισμού, ενώ φοράει αντηλιακό και ενυδατική κρέμα σε καθημερινή βάση. Κάθε Κυριακή αφιερώνει δύο ώρες στον εαυτό της κάνοντας μάσκες προσώπου και μαλλιών, αλλά και peeling.

Όσον αφορά το online shopping, η Ελένη αποκάλυψε ότι προσπαθεί να το περιορίσει, γιατί δε θέλει να ξεφύγει, αλλά πρόσφατα αγόρασε μερικά βιβλία και ρούχα.

Σχετικά με το κανάλι της στο Youtube, η παρουσιάστρια εξήγησε ότι το έχει «παγώσει», διότι ήθελε το επίπεδο των βίντεο να είναι εξαιρετικά καλό και σε αυτή τη φάση δεν μπορούσε να το καταφέρει.

Κλείνοντας, μοιράστηκε με το κοινό του Queen ότι το καλοκαίρι ονειρεύεται να πάει στον αγαπημένο της προορισμό, τη Φολέγναδρο, και να περάσει πολλές μέρες εκεί.

Μπορείς να παρακολουθήσεις όλη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί!



Διάβασε ακόμα: Η Έλενα Ασημακοπούλου live στο Instagram του Queen με τη Δέσποινα Καμπούρη (video)