Δούκισσα Νομικού: Η οικογένειά της, τα μυστικά ομορφιάς και οι σκέψεις για επιστροφή στην τηλεόραση

Δούκισσα Νομικού: Η οικογένειά της, τα μυστικά ομορφιάς και οι σκέψεις για επιστροφή στην τηλεόραση

Άλλο ένα live πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Απριλίου στο Instagram του Queen με τη Δέσποινα Καμπούρη και τη Δούκισσα Νομικού.

Την περασμένη Παρασκευή η διευθύντρια του Queen, Δέσποινα Καμπούρη, και η Δούκισσα Νομικού συναντήθηκαν διαδικτυακά στο Instagram του Queen και οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα χαλαρωτικό και ταυτόχρονα ενδιαφέρον live.

Η ξανθιά παρουσιάστρια μίλησε για το πώς βιώνει την καραντίνα στο σπίτι της με τον σύζυγό της και τα δύο παιδιά, αποκάλυψε τι της αρέσει να κάνει αυτές τις μέρες, πώς περιποιείται την επιδερμίδα της, αλλά και αν θα ήθελε να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Αρχικά, η Δούκισσα είπε ότι εν μέσω καραντίνας ανακάλυψε τα κρυφά ταλέντα της στην τεχνολογία μιας και έγινε expert στη διαδικτυακή επικοινωνία που έχει με την οικογένειά της. Εξήγησε ότι της λείπουν πολύ οι δικοί της άνθρωποι, αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία βοήθεια για τα παιδιά της, αλλά ευτυχώς ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης, είναι πολύ υποστηρικτικός και συμμετέχει ενεργά στην ανατροφή των παιδιών. Η όμορφη Δούκισσα είπε, επίσης, ότι εν μέσω εγκλεισμού μπορεί κάποιες στιγμές να νιώθει πιεσμένη, αλλά πάντα παίρνει δύναμη από τα παιδιά της. Και πριν γίνει μαμά, όμως, κατάφερνε να ανακτήσει τις δυνάμεις της μόνη της και με τη βοήθεια και στήριξη της οικογένειάς της.

Σε ερώτηση θεατή του live για το αν τα παιδιά τής μοιάζουν, η Δούκισσα αποκάλυψε ότι τόσο ο γιος όσο και η κόρη της δεν έχουν γαλανά μάτια. Αντιθέτως, μοιάζουν και τα δύο περισσότερο στον μπαμπά τους. Όσο για τρίτο παιδί, η Δούκισσα Νομικού είπε ότι θα ήθελε να κάνει, αλλά σε μια πενταετία από τώρα, γιατί θέλει να χαρεί τα παιδιά της, αλλά και εκείνα να χαρούν τη μαμά τους.

Τις μέρες της καραντίνας λόγω κορωνοϊού, η Δούκισσα ανακάλυψε ένα εκπληκτικό app, που λέγεται scribd, και με το οποίο «ακούει» βιβλία. Δηλαδή, εκείνη επιλέγει ένα βιβλίο που της αρέσει μέσα από το app και μια φωνή ξεκινά να το διαβάζει. Αυτή η διαδικασία την κάνει να χαλαρώνει πάρα πολύ. Επίσης, η αγαπημένη παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι μαγειρεύει πολύ. Περισσότερο φτιάχνει γλυκίσματα και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για τις συνταγές της Υβόννης Μπόσνιακ. Όπως είπε η Δούκισσα, σπεσιαλιτέ της είναι το γιουβέτσι, το οποίο -μάλιστα- έφτιαξε στον σύζυγό της σε ένα από τα πρώτα τους ραντεβού με σκοπό να τον εντυπωσιάσει. Ακόμη, μίλησε και για τον γάμο της, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πέρασε πολύ όμορφα και δεν είχε καθόλου άγχος στη διάρκεια όλων των προετοιμασιών.

Η Δούκισσα Νομικού δε θα μπορούσε να αφήσει παραπονεμένες όσες γυναίκες παρακολούθησαν το live και γι’ αυτό μοιράστηκε τα μυστικά ομορφιάς της. Συγκεκριμένα, είπε ότι δεν κοιμάται ποτέ βαμμένη, κάνει καλό καθαρισμό προσώπου, μάσκες προσώπου και scrub αρκετά συχνά, δε βγάζει τα φρύδια της (έχουν εκ φύσεως σωστό σχήμα) και δεν έχει κάνει ποτέ botox.

Η πρώην Σταρ Ελλάς δε δίστασε να μοιραστεί με τους θεατές του live το γεγονός ότι εν μέσω καραντίνας έβαψε για πρώτη φορά τη ρίζα των μαλλιών της- υπό την καθοδήγηση του κομμωτή της-, χωρίς ωστόσο μεγάλη επιτυχία. Επιπλέον, αποκάλυψε ότι δε θα έκοβε κοντά τα μαλλιά της, γιατί της αρέσουν που είναι πλούσια και πολύ μακριά.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, η Δούκισσα Νομικού εξομολογήθηκε ότι της έχει λείψει πολύ η τηλεόραση, θέλει να επιστρέψει στη δουλειά της και νιώθει την ανάγκη να γίνει και πάλι δημιουργική. Εκτός, όμως, από τα βραδινά shows στα οποία την έχουμε δει με μεγάλη επιτυχία, η Δούκισσα θα ήθελε πολύ να δοκιμαστεί και σε ένα πιο κοινωνικό-ανθρώπινο concept, όπως είπε χαρακτηριστικά. Όσο για το νέο επιχειρηματικό βήμα της με τα κοσμήματα, η παρουσιάστρια είπε ότι πηγαίνει πολύ καλά και νιώθει πολύ χαρούμενη για αυτό!

Διάβασε ακόμα: Μαριέττα Χρουσαλά: Η ζωή με τα παιδιά, η επαγγελματική πορεία και η συγκίνηση για τη Μαρία Μενούνος