Βρήκα τον τρόπο να κάνω τα ταξίδια μου ακόμα πιο μαγικά

Νικολέττα Ράλλη
Βρήκα τον τρόπο να κάνω τα ταξίδια μου ακόμα πιο μαγικά

Και επειδή μία εικόνα είναι όντως 1.000 λέξεις, για να μπορείς να αποτυπώνεις και να μεταφέρεις «φωτογραφικώς ορθά» τις εμπειρίες σου, θα πρέπει να έχεις εξοπλιστεί και σωστά. 

Καλημέρα κορίτσια μου!

Όσες με ακολουθείτε στο Instagram, πήρατε μια μικρή γεύση για το πρόσφατο ταξίδι που πραγματοποίησα στις Κάννες. Ένα ταξίδι που θα το χαρακτήριζα ως πιο «κοσμοπολίτικο» από τα συνηθισμένα, το οποίο όμως με γέμισε με υπέροχες εικόνες, αναμνήσεις, γεύσεις, χρώματα και έναν αέρα άκρως… κινηματογραφικό! Ένα ταξίδι που βέβαια δεν γινόταν να μην απαθανατίσω φωτογραφικά μέσα από το «εργαλείο» της δουλειάς μου, όπως θεωρώ ότι είναι πλέον το Instagram. Γενικά έχω βάλει ως στόχο για το 2019, θέτοντας το προσωπικό μου New Year’s Resolution, να κάνω όσο πιο πολλά ταξίδια μπορώ και να γεμίσω εικόνες τις οποίες και εννοείται ότι θα μοιραστώ μαζί σας!

Και επειδή μία εικόνα είναι όντως 1.000 λέξεις, για να μπορείς να αποτυπώνεις και να μεταφέρεις «φωτογραφικώς ορθά» τις εμπειρίες σου, θα πρέπει να έχεις εξοπλιστεί και σωστά. Η συμβουλή που μπορώ να σου δώσω είναι ότι οι πιο αυθόρμητες φωτογραφίες είναι και οι πιο ζωντανές και αληθινές, και εμένα προσωπικά με βοήθησε σε αυτό το νέο μου κινητό, το Alcatel 3, το οποίο δεν αποχωρίστηκα καθόλου σε όλο το ταξίδι μου, αφού είναι εξαιρετικά συμπαγές και λεπτό και το είχα πάντα και παντού πάνω μου!

panw moy

Σε αυτό το σημείο να σημειώσω ότι το να έχεις ένα κινητό με ανώτερη τεχνολογία δεν είναι στις μέρες μας απαγορευτικό και οφείλω να ομολογήσω ότι το Alcatel 3 είναι πραγματικά ό,τι πιο value for money υπάρχει αυτή την στιγμή στην αγορά των smartphones. Μπορεί να αναρωτιέσαι πολλές φορές ότι οι celebrity bloggers, για να μπορούν να διατηρούν ένα φανταστικό timeline στο Instagram είτε θα έχουν συνέχεια μαζί τους έναν προσωπικό φωτογράφο είτε κάποιο πανάκριβο smartphone – οι δικές μου, που θα δείτε και παρακάτω, έχουν τραβηχτεί από το Alcatel 3, που κοστίζει μόλις 129€!

129

Και με τεχνικά χαρακτηριστικά άψογα – με κύρια κάμερα 13MP και μπροστινή κάμερα 5MP για τέλειες selfies και ομαδικές λήψεις υψηλής ποιότητας, χάρη στο φανταστικό μπροστινό φλας που ζωντανεύει τις φωτογραφίες ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, δεν σας κρύβω ότι και τα δικά σας social media θα πάρουν φωτιά!

Κάτι άλλο που με κέρδισε στο Alcatel 3, είναι ότι με έκανε στις Κάννες να νοιώθω ότι πρωταγωνιστώ στις μυστικές αποστολές αφού έχει λειτουργία αναγνώρισης προσώπου και δαχτυλικό αποτύπωμα τόσο για την είσοδο στο κινητό όσο και για κάθε εφαρμογή ξεχωριστά – συνεπώς αν δώσετε το κινητό σας σε κάποιον για να μιλήσει στο τηλέφωνο, μπορείτε να είστε σίγουρες ότι δεν θα μπορεί να μπει σε καμία από τις εφαρμογές σας (you know what I mean ;-) ) Και σε δύο εκπληκτικά χρώματα. Spectrum μπλε και Spectrum μαύρο, τα οποία μπορείτε να βρείτε αποκλειστικά στο δίκτυο Cosmote και στην αλυσίδα Γερμανός.

germanos

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, μπορεί να γίνω travel blogger με σύμμαχο το Alcatel 3 – γιατί όχι;

Δείτε και το video της καμπάνιας και θα με καταλάβετε:



Περιμένω εντυπώσεις!