Crumble ροδάκινο

Crumble ροδάκινο

Μία συνταγή του Γιώργου Τσούλη.

ΥΛΙΚΑ

(Υλικά για μια ταρτιέρα 28 εκ.)


1 κιλό Ροδάκινα (καθαρισμένα, χωρίς κουκούτσι)

100 γρ. Ζάχαρη

20 γρ. Κορν φλάουερ

20 γρ. Χυμό λεμονιού

5 γρ. Αλάτι

2 κ.γ. Φρέσκο τζίντζερ (τριμμένο)

Για το crumble:

150 γρ. Αμύγδαλα (καθαρισμένα)

150 γρ. Βρώμη

150 γρ. Βούτυρο (παγωμένο, κομμένο σε κύβους)

150 γρ. Ζάχαρη

2 Βανίλιες

1 Κρόκο αυγού

Η συνέχεια στο giorgostsoulis.com