Γλυκά ψωμάκια με επικάλυψη καφέ

Γλυκά ψωμάκια με επικάλυψη καφέ

#tsoulotip: Αν θέλεις ακόμη πιο έντονη γεύση, μπορείς να πασπαλίσεις με κανέλλα το βούτυρο.

 

Υλικά για τη Ζύμη:
260 γρ. αλεύρι σκληρό, κοσκινισμένο
35 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
3 γρ. αλάτι
5 γρ. μαγιά ξερή
120 ml γάλα, σε θερμοκρασία δωματίου
Χυμό από 1 λεμόνι
1 αυγό
40 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

Υλικά για τη γέμιση:
12 κυβάκια βούτυρο, από την κατάψυξη, 3-4 γρ. το κάθε ένα

Για την Επικάλυψη Καφέ:
50 γρ. αλεύρι σκληρό, κοσκινισμένο
1/8 κ.γ. κακάο
30 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
25 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
1/8 κ.γ. αλάτι
1 αυγό
10 ml καφέ, σε θερμοκρασία δωμάτιου

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com