Το γλυκό της μαμάς

8 SHARES

 Πρέπει να έχει παγώσει καλά η κρέμα για να ρίξουμε από πάνω το ζελέ.

ΥΛΙΚΑ

200 γρ. μπισκότα τύπου πτι μπέρ

7-8 φρέσκες φράουλες, κομμένες σε κάθετες φέτες

Υλικά για την κρέμα:

1 ltr. γάλα πλήρες

2 κ.γ. βανίλια εκχύλισμα

300 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

60 γρ. κορν φλάουερ

8 κρόκοι από μέτρια αυγά

40 γρ. βούτυρο παγωμένο

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

8 SHARES
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ