Το γλυκό της μαμάς

10 SHARES

 Πρέπει να έχει παγώσει καλά η κρέμα για να ρίξουμε από πάνω το ζελέ.

ΥΛΙΚΑ

200 γρ. μπισκότα τύπου πτι μπέρ

7-8 φρέσκες φράουλες, κομμένες σε κάθετες φέτες

Υλικά για την κρέμα:

1 ltr. γάλα πλήρες

2 κ.γ. βανίλια εκχύλισμα

300 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

60 γρ. κορν φλάουερ

8 κρόκοι από μέτρια αυγά

40 γρ. βούτυρο παγωμένο

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

10 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ