Τάρτα καρύδας

Για να βγει σωστά η σαντιγί καρύδας πρέπει η κρέμα από καρύδα να είναι παγωμένη.

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τη ζύμη:

200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

70 γρ. βούτυρο, παγωμένο

10 ml. νερό

1 πρέζα αλάτι

1 μέτριο αυγό

1 κρόκος αυγού, για το άλειμμα της τάρτας

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ