Μαρέγκες με κρέμα βανίλιας

Μαρέγκες με κρέμα βανίλιας

Τέλειο γλύκισμα

Βάζουμε λίγη από την ποσότητα της μαρέγκας στις γωνίες του ταψιού, ώστε να κολλήσει η λαδόκολλα και να μην σηκώνεται κατά τη διάρκεια του ψησίματος.




ΥΛΙΚΑ

130 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

130γρ. ζάχαρη, άχνη

130γρ. ασπράδι αυγού

2 πρέζες αλάτι

Για τη γέμιση:

500 ml γάλα, πλήρες

1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

50 γρ. κορν φλάουρ

4 κρόκοι από αυγά medium

20 γρ. βούτυρο, παγωμένο

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com