Ελαιοτυρόψωμο με μπίρα, από την Ελένη Ψυχούλη!

Ελαιοτυρόψωμο με μπίρα, από την Ελένη Ψυχούλη!

Λατρεύω τα γεμιστά ψωμιά γενικώς, γιατί μπορείς να τα χαρείς με το φαγητό σου αλλά είναι και κάτι παραπάνω: Ένα σνακ που παίρνεις στο γραφείο, ένα ωραίο δώρο σε ένα κάλεσμα για φαγητό αλλά και ένα κυρίως πιάτο σε ένα φιλικό κάλεσμα: Όλοι τρελαίνονται να τα συνοδεύουν ζεστά από το φούρνο με μια σαλάτα και ένα πιάτο με τυριά και αλλαντικά.

Διαβάστε περισσότερα στο olivemagazine.gr